Skip to Content

Dessa 7 Saker Förändras När Du Äntligen Börjar Dejta En Riktig Man

Dessa 7 Saker Förändras När Du Äntligen Börjar Dejta En Riktig Man

1. Äntligen är du med någon som gör det de säger

Vackra par i kärlek dejtar utomhus och ler

Du väntade dig att han skulle ställa in er dejt i sista minuten, men istället dyker han upp fem minuter tidigare.

När han säger att han ska sms:a när han kommer hem gör han det. När han säger att du är den enda han ser talar han sanning.

Du är van vid män som inte är konsekventa, som alltid säger en sak men gör något helt annat. Äntligen har du någon som du kan lita på fullt ut – och det finns inget bättre.

2. Du vet vad han vill från första början

lekfull man och kvinna i park

Om han är ute efter ett förhållande säger han det. Om han inte vill ha något seriöst säger han det. Han är ärlig och direkt.

Han går inte som katten runt het gröt, sänder mixade signaler eller leker med ditt hjärta. En riktig man skulle aldrig göra det. Du känner dig trygg och avslappnad i ert förhållande.

3. Han låtsas inte vara något han inte är

man och kvinna kramar i sängen

Nuförtiden bjuder många män på en perfekt start. De förför dig, anstränger sig, säger att de älskar dig, och sedan försvinner de antingen ur ditt liv eller visar vad som egentligen döljer sig bakom fasaden.

Det skulle aldrig falla in en riktig man att göra det. Han skulle aldrig lämna dig utan att ge dig ett avslut eller åtminstone en förklaring.

Han skulle inte använda sig av manipulation, kärleksförklaringar och låtsas att han är någon annan än den han verkligen är.

Han skulle aldrig såra dig med avsikt, och det försäkrar du dig om så fort du får lära känna honom bättre.

4. Han döljer inte sitt förflutna

unga vackra snygga par i höst park

Tidigt in i förhållandet förstår du vem du har att göra med. Om han har varit med om ett dåligt uppbrott, en skilsmässa eller haft någon annan period i livet säger han det.

Han vågar vara ärlig och sårbar inför dig. Han vet att bara så kan ni komma varandra närmare. Han har bra och dåliga sidor, precis som alla andra, och han döljer det inte.

5. Han respekterar dig till 100 %

man och kvinna i naturen njuter av solnedgången

Respekt – den viktigaste delen i ett förhållande och den som man oftast förbiser. En riktig man respekterar dina känslor, familj, vänner, jobb, liv, utrymme, privatliv, dig och allt som har med dig att göra.

Han respekterar och värdesätter allt du gör för honom och ert förhållande och tar det aldrig för givet. Han är som en frisk fläkt i denna värld som är full av respektlösa män.

6. Han inspirerar dig

man och kvinna sitter på bryggan nära sjön

För första gången på riktigt länge ser du hur normalt en man kan bete sig och det tar dig med storm.

Inte undra på med tanke att de flesta män du har dejtat var omogna på alla sätt och vis, ointresserade och betedde sig som om livet var ett stort spel.

En riktig man roar sig också, men han jobbar alltid mer. Han har intressen och hobbys på sidan av jobbet, han är driven, ambitiös och inspirerar dig att förbättra ditt liv och dina vanor.

Det bästa med honom är att han alltid hittar tid för dig – kvalitetstid för kärlek och omsorg som ni båda behöver.

7. Han gillar varje sida av dig

ungt par som kysser i köket

Han förväntar sig inte att du ska vara perfekt hela tiden. Han kommer inte bara när solen skiner och du är på gott humör. Han står vid din sida genom skratt, tårar och ilska.

Han är både där under ett och annat känslomässigt sammanbrott och under perioder av extrem lycka. Han är där när det inte finns något roligt att göra eller prata om – för att han bara behöver vara i din närhet.

Dessa 7 Saker Förändras När Du Äntligen Börjar Dejta En Riktig Man