Skip to Content

Så Här Säger Du Farväl Till Mannen I Ditt Liv

Så Här Säger Du Farväl Till Mannen I Ditt Liv

För evigt bör aldrig ta slut. Detta borde inte hända. Ditt hjärta ska inte blöda så här. Detta är ett farväl du aldrig föreställt dig att uttala. Så när det ofattbara händer, är du i ett tillstånd av chock.

Du känner så mycket smärta att det är svårt att hantera. Du försöker få grepp om allt men det är svårt eftersom du är osäker på om hela situationen går att greppa.

Du kände hur ditt hjärta slog lika högt som hans när ni kysstes för första gången. Du kände dig trygg i hans omtanke. Du kände att du var där du borde ha varit hela tiden. Du älskade och du var älskad tillbaka.

Men den sorgliga sanningen är att kärlek allena inte alltid räcker till för att hålla ihop saker.

Ibland träffar du rätt person vid fel tidpunkt. Ibland kommer livet i vägen. Ibland kommer några dumma beslut att slita er ifrån varandra. Ibland är kärleken enorm men alla andra aspekter av ert förhållande fungerar inte.

ledsen kvinna som sitter vid den bärbara datorn

Ibland kommer ödet i vägen och du inser att du måste säga det slutliga farvälet och du har ingen aning om hur du ska göra det.

När du säger adjö till den som du trodde att du skulle vara med för alltid, är det första du behöver göra att acceptera att ibland händer saker bara, livet händer, älskare går skilda vägar och det finns ingenting som någon av oss kan göra åt det.

Det ligger utanför vår kontroll. Och oavsett vad du gör, hur mycket du bönar och ber och hur hårt du håller fast, måste du släppa allt till slut.

Det värsta du kan göra mot dig själv är att försöka glömma att ditt förhållande någonsin hände och att en viss person betydde mer än hela världen för dig.

Det kommer att vara din första instinkt, ett slags försvarsmekanism. Men ju mer du försöker tvinga ut dem ur ditt system, desto hårdare kommer de att hålla sig fast.

Försök inte sudda ut alla minnen om det du en gång älskade att göra. Det är dina ögonblick av ren lycka. Det är meningen med ditt liv där du kände en allomfattande, kan-inte-leva-utan-varandra kärlek.

tyvärr tittar flickan genom fönstret

Och det är något ovärderligt. Uppskatta det.

Vissa människor väntar en livstid för att känna vad du hade förmånen att känna och vissa får aldrig känna det.

De lever hela sina liv och letar efter den rätte, deras tvillingsjäl, deras själsfrände, deras enda, men de hittar aldrig den.

De kanske har älskat, de kan till och med vara gifta med barn, men de lyckades aldrig vara med den rätte för alltid.

De har alltid den här gnagande känslan av att de blev berövade något bra och de ångrar att de inte har fått uppleva det.

De ångrar att de inte har fått falla hals över huvud för någon så att det känns som en dröm och inte verklighet. Du har inget att ångra. Var tacksam för att det hände. Var tacksam att du fick den tiden ni hade.

ung vacker blond kvinna som sitter ensam

Var tacksam för att du fick chansen att uppleva kärlek i sin renaste form, trots att det aldrig var menat att hålla.

Förstå att trots att det tog slut var det inte något mindre verkligt. Det kommer nog att bosätta sig i ditt hjärta.

Det kommer att vara en plats i ditt hjärta du kommer att besöka mer eller mindre dagligen (även om det inte verkar som det nu) men du kommer alltid att veta att det finns där och trots att den personen inte kunde stanna vid din sida finns kärleken kvar och en liten del av dig kommer alltid att tillhöra honom.

Betrakta inte på den delen som en börda eller som en förbannelse du måste bära med dig i all evighet. Betrakta den som en gåva. En gåva av kärlek.

Äg det faktum att du älskade och var älskad tillbaka. Det betydde något. Det betydde allt en stund i livet.

fundersam ung kvinna som sitter ensam

Det kommer att göra ont så in i helvete. Det kommer att kännas som att smärtan aldrig kommer att upphöra.

Men du kommer att läkas när du tillåter den att stanna kvar i ditt hjärta. Du kommer att läkas när du accepterar att det måste ta slut.

Att vissa människor är där för att stanna en viss tid i vårt liv och inte en minut längre. Den enda vi garanterat har för alltid är oss själva.

Ta hand om dig själv. Vara din egen hjälte. Investera i dig själv och fortsätt att försöka, för den viktigaste personen du någonsin kommer att ha är du.

Du kommer att överleva detta.

Du låter någon som du trodde var din för alltid gå. Du kommer att behålla minnet och du kommer att vara evigt tacksam för att de visade dig vad kärlek betyder.

På grund av det kommer du att kunna älska igen, även om de för alltid äger en del av ditt hjärta. 

Så Här Säger Du Farväl Till Mannen I Ditt Liv