Skip to Content

Du Förtjänar Någon Som Även Älskar Dig Under Dina Svåraste Stunder

Du Förtjänar Någon Som Även Älskar Dig Under Dina Svåraste Stunder

Det är lätt att älska någon när de är snälla mot dig

Det är lätt att älska människor som älskar dig. Det är jätteenkelt att förälska sig i någon som ger sitt bästa och finns till hands närhelst du behöver det.

Det är aldrig några problem att älska någon vars skratt är smittsamt eller som aldrig har humörsvängningar eller är deprimerad.

Det är den enklaste saken i världen att älska någon som tar hand om dig – som du alltid kan lita på, oavsett vad.

Men ingen är så perfekt

En person som inte har upplevt svåra tider, existerar inte. En person som alltid får som han/hon vill, existerar inte. Det finns ingen person på denna jord som inte haft problem.

Så, när någon säger att de älskar dig och du bara har visat din bästa sida, då är det inte kärlek – det är en illusionen om kärlek.

Du förtjänar någon som förstår ditt vardagliga jag.

man i vit skjorta kramar kvinna i naturen

Att älska dig när du mår som bäst är inget problem för någon. Att älska dig när du ler, älskar livet och uppskattar varje dag är det lättaste man kan göra.

Alla vill umgås med dig under sådana dagar. Men inte alla är beredda att stanna kvar när det blir tufft. Alla vill inte eller kan inte finnas till hands när livet får dig att bryta ihop.

Du förtjänar någon som förstår ditt vardagliga jag och beslutar sig för att stanna.

Vad många människor inte förstår är att livet blir tufft ibland. Saker och ting måste förändras och du kommer troligtvis att bryta ihop några gånger innan du åter kan le.

Det är bara så det fungerar och du kan knappt göra någonting för att ändra på det – bara acceptera fakta och göra det bästa möjliga av situationen.

Du kanske förlorar ditt jobb. Du kan få en depression med allt vad det innebär och som flyttar in i ditt sinne utan tanke på att lämna dig ifred.

man och kvinna kram på vintern

Du kanske förlorar någon som ligger dig varmt om hjärtat eller så blir du helt enkelt trött på livet du lever och önskar dig någonting mer.

I själva verken kan allting hända. Det kan påverka dig som person och få dig att sluta upp med att vara en otroligt vänlig person och få dig att glömma hur lycklig du var en gång i tiden.

De klara och soliga dagarna kanske försvinner en dag och allt som är kvar är dysterhet och mörker. Det är okej, vi har alla varit med om det, åtminstone en gång.

Men du behöver förstå att endast de som finns vid din sida under dina mörkaste nätter är de personer som är värda att tillbringa dina vackraste dagar med.

Förhoppningsvis kommer du att under dina mörkaste ögonblick se vem “din person” är.

I dessa dystra ögonblick kommer du att inse skillnaden mellan dem som älskar själva tanken om dig och dem som älskar hela dig.

De som innerligt älskar personen du är, som älskar dig även under din mörka period är de som bör stanna – och det är dem du förtjänar.

par kramar i solnedgången

Du förtjänar någon som ser din dystra sida och som beslutar sig för att stanna kvar.

När du känner dig som minst attraktiv förtjänar du att ha någon som ser dig som den vackraste personen i världen.

Du förtjänar någon som ser ditt förkrossade jag och som inte springer sin väg. Du förtjänar någon som ser dina sprickor i fasaden och inte anser dem vara avskyvärda utan något som de kan täppa till med sin kärlek.

Du förtjänar någon som inte förväntar sig att du ska vara perfekt men någon som accepterar dig med alla dina fel och brister och som älskar dig trots allt.

Du förtjänar någon som inte tror på dig när du säger att du inte är tillräckligt bra för honom. Du förtjänar att någon kysser bort dina osäkerheter och som får dig att ångra att du tvivlat på dig själv.

När din depression kommer upp till ytan förtjänar du någon som inte anser dig vara galen. Du förtjänar någon som inte låter dig drunkna utan någon som lär dig överleva.

När du beslutar dig för att ge upp förtjänar du någon som pushar dig framåt. Och när du beslutar dig för att stöta bort honom förtjänar du någon som stöter tillbaka och kämpar för att stanna.

skäggig man som kramar och stödjer den unga sorgliga kvinnan

Du förtjänar någon som faktiskt vet att du egentligen inte vill att han ska gå utan att du på något sätt beter dig irrationellt så han beslutar sig för att vänta ut stormen.

Du förtjänar någon som älskar ditt alldagliga jag. Någon som förstår att du haft en tuff dag eller vecka. Någon som förstår att du inte känner för att gå upp ur sängen.

Någon som fattar att du inte känner för att klä upp dig, kamma håret och sätta på makeup, men fortfarande ser dig lika vacker som en fredagskväll ute på stan.

Du förtjänar verkligen någon som älskar ditt sämsta och ditt bästa jag. Endast då ser du att den kärleken är äkta.

När du är som mest svår att älska förtjänar du någon som verkligen älskar dig helhjärtat.

Så, nöj dig inte med mindre än så. Vänta på någon som älskar dig för den du är, inte bilden av dig. Vänta på någon som underlättar dina mörkaste stunder och med vem du ser fram emot dina klara och soliga dagar.

Den här killen existerar och en dag, om du inte nöjer dig med mindre, så möter du honom.

Vänta på den här killen, det kommer en dag då du är glad över att ha gjort det.

Du Förtjänar Någon Som Även Älskar Dig Under Dina Svåraste Stunder