Skip to Content

Detta Är Vad Som Gör Dig Till En Fruktansvärd Flickvän, Baserat På Ditt Stjärntecken

Detta Är Vad Som Gör Dig Till En Fruktansvärd Flickvän, Baserat På Ditt Stjärntecken

Det finns så många saker en tjej inte skulle tolerera hos sin pojkvän. Saker som gör män till allt annat än personer man vill ha ett förhållande med.

Men, vi tjejer är heller inte perfekta, eller hur? Så vad sägs om egenskaperna som gör dig till en usel och fruktansvärd flickvän?

Sakerna som gör dig till en flickvän från helvetet? Vad är det med dig som fick alla dina tidigare pojkvänner att ta sig för huvudet?

Väduren

Väduren

Det som gör dig till en dålig flickvän är det faktum att du tar beslut gällande ditt förhållande utan att först diskutera det med din partner.

Hallå, att vara en självständig, självförsörjande kvinna är fantastiskt, men glöm inte att du är tillsammans med någon nu och att ett sådant här beteende inte gör dig till en bra flickvän.

Oxen

Oxen

Vad som gör dig till en fruktansvärd flickvän är dina höga förväntningar. Så fort din pojkvän inte uppfyller alla dina omöjligt krav så tvekar du inte med att häva ut dig din besvikelse.

Förutom det, fortsätter du att visa honom att du kunde ha det bättre utan honom, vilket i sin tur är räcker för att vem som helst ska känna sig ouppskattad.

Tvillingarna

Tvillingarna

Du prioriterar alltid dina vänner före din pojkvän.

Ingen har bett dig att sluta umgås med andra bara för att du är i ett förhållande, men det här är nu din livskamrat och du behöver ge honom platsen han förtjänar i ditt liv.

Du kan inte umgås med dina bästa vänner varje dag, men om du träffar din bästa vän en gång i veckan kan du kräva att han ska vara okej med det.

Kräftan

Kräftan

Du är klängig och krävande. Se där, nu har jag sagt det.

Du är en fruktansvärd flickvän eftersom du vill att din pojkvän ska tillbringa all ledig tid med dig.

Du vill att han ska bortse från allt annat i livet på grund av dig. Både du och jag är varse om att ett hälsosamt förhållande inte fungerar på det sättet.

Lejonet

Lejonet

Vad som får dig till en dålig flickvän är det faktum att du på något sätt alltid lyckas framstå som offret i alla möjliga situationer.

Även om du är den skyldiga för att något blivit fel gör du ditt bästa för att vända situationen till din fördel.

Naturligtvis så kommer, förr eller senare, varje man att bli trött på att alltid vara den skyldige.

Jungfrun

Jungfrun

Vad som gör dig till en fruktansvärd flickvän är din strävan efter perfektion.

Du ser det inte själv, men när du börjar älska någon förvandlas du till en enerverande satkärring och ingen kille gillar det.

Låt din pojkvän vara sig själv och er relation blir mycket bättre.

Vågen

Vågen

Att ha en flickvän som aldrig klagar låter som varje killes dröm, eller hur? Men, du tar det där med diplomati lite väl långt.

Istället för att prata om saker och ting som stör dig, förväntar du dig att din pojkvän ska läsa dina tankar och ändra på det du förväntar dig av honom, utan att faktiskt ha berättat vad det är som stör dig.

Skorpionen

Skorpionen

Det som din pojkvän hatar med dig är att du aldrig glömmer. Även om du förlåter honom för ett misstag han gjort verkar det som om du aldrig glömmer gammalt groll.

Du missar heller aldrig ett tillfälle att slänga hans synder i ansiktet på honom.

Skytten

Skytten

Antingen du erkänner det eller inte så är sanningen den att du har svårt för att vara trogen.

Du älskar din frihet så mycket att du ibland är redo att vara otrogen mot din partner bara för att bevisa för dig själv att han inte kan kontrollera dig.

Stenbocken

Stenbocken

Du kritiserar, och vad som är ännu värre, du har ingen aning när du ska uppmuntra och stötta. Istället för att läxa upp din pojkvän för ett misstag han begått, försök för omväxlings skull att vara en axel han kan gråta ut mot.

Visa att du förstår honom och att du finns till hand, även när han gör något fel.

Vattumannen

Vattumannen

Om du föddes i detta stjärntecken är dina strikta regler vad som gör dig till en fruktansvärd flickvän. Du är ointresserad och din pojkvän har en känsla av att du medvetet utestänger honom ur ditt liv.

I själva verket känner han sig inte som något annat än en bifigur i ditt liv.

Fiskarna

Fiskarna

Som en person i Fiskarnas tecken har du orealistiskt höga förväntningar.

Du vill att din partner ska vara otroligt romantisk hela tiden och du vill att hela ditt förhållande ska vara som en romantisk tjejfilm.

Älskling, sorgligt nog funkar det inte så i det verkliga livet.

Detta Är Vad Som Gör Dig Till En Fruktansvärd Flickvän, Baserat På Ditt Stjärntecken