Skip to Content

Kärleken I Ditt Liv Kommer Oftast Efter Misstaget I Ditt Liv

Kärleken I Ditt Liv Kommer Oftast Efter Misstaget I Ditt Liv

Ibland händer det att du tar fel på misstaget i ditt liv och tror att det är kärleken i ditt liv. Du lägger alla dina drömmar på den personen som sedan bara blir stampade på av honom.

Du kunde inte föreställa dig ett liv utan honom. Men han hade andra planer. Han tog så mycket han kunde utav dig för att sedan lämna dig ensam och förtvivlad.

Och hur skulle du inte vara förtvivlad när du gav ditt bästa till någon som inte var värd det, till någon som inte förtjänade dig.

Men tänk om detta var det bästa som kunde hända dig? Kanske skulle du aldrig ta dig ur ett så dåligt förhållande om du inte tvingades till det.

Ibland är vi så envisa med att hålla fast vid något vi tror är kärlek och det gör så att vi slutar upp ännu mer sårade i slutändan.

Det kanske inte fanns något annat sätt. Detta var knuffen du behövde för att gå vidare från något som inte var menat för dig. Du kanske behövde bli förkrossad så att dina bitar kunde sättas ihop annorlunda.

ensam ledsen kvinna som sitter vid fönstret

Du kanske behövde hitta dig själv först, så att den rätta kunde hitta den riktiga versionen av dig.

Vi ser sällan att våra ex är där av en anledning. Han var misstaget du var tvungen att begå för att kunna lära dig något; så att du kunde få se vad kärlek inte är.

Kärlek ska inte vara ensidigt. Båda måste vara involverade för att det ska fungera. Allt engagemang och ansträngning bör komma från båda hållen.

Kärlek ska inte vara något man ber om. Den som vill vara i ditt liv kommer att ta sin tid för att vara det – oavsett hur upptagen han är. Allt annat är bara en ursäkt.

Kärlek ska inte vara kallt. Den ska hålla dig varm oavsett tid på året. Du ska aldrig bli berövad allt mys och alla kramar och pussar du önskar.

Kärlek ska inte ignorera dina problem. Du bör alltid ha någon som finns där för dig, som åtminstone lyssnar, även om han inte kan hjälpa till. Du borde inte känna dig ensam i ett förhållande.

par sitter på gräset och kramar

Kärlek ska inte vara tortyr. Den ska inte få dig att gråta oftare än vad den får dig att le. Den ska inte vara våldsam, varken på ett psykiskt eller fysiskt sätt.

Kärlek ska hålla i dig så hårt att du känner att du tillhör en annan person men att du ändå är fri. Du är fri att vara dig själv.

Var tacksam för misstaget i ditt liv. Det förberedde dig för det som väntar längre fram. Det förberedde dig för det som är rätt för dig. Det förberedde dig för kärleken i ditt liv.

Ditt misstag gjorde det möjligt för dig att kunna känna igen ”den rätta”. Och du kommer att känna igen honom – utan tvekan.

Dina ögon glimmar för att han skickat ett enkelt meddelande som gör hela din dag.

När han är fullproppad med arbete eller något annat så kommer han att stanna upp och ringa dig, för han tänker alltid på dig, oavsett vad.

par promenader i parken

Du kommer känna ett inre lugn du har sökt efter så länge för att du äntligen är med någon som bryr sig om dig lika mycket som du bryr sig om honom.

Er kemi kommer att vara magnetisk. Den kommer att dra er allt närmare varandra.

Det blir enkelt att planera saker ihop och spendera tid tillsammans för att han vill vara med dig lika mycket som du vill vara med honom.

Alla dina känslor kommer att besvaras och det kommer kännas som att du svävar på moln. Kärleken kommer få dig att känna dig trygg och säker.

Det kommer kännas som att du äntligen hittat hem och du kommer inte tveka. För första gången i ditt liv kommer du vara så säker.

Allt detta kommer vara tack vare misstaget i ditt liv, det misstaget som förstörde dig emotionellt, övergav dig och fullkomligt krossade dig.

Det misstaget fick dig att plocka upp dina bitar och sätta ihop dom till något så unikt, vackert och starkt – något som bara kärleken i ditt liv kan känna igen och uppskatta i all evighet.

Kärleken I Ditt Liv Kommer Oftast Efter Misstaget I Ditt Liv