Skip to Content

Kalla Inte Honom För Din Pojkvän Förrän Dessa 8 Saker Sker

Kalla Inte Honom För Din Pojkvän Förrän Dessa 8 Saker Sker

1. Han anstränger sig för att vara med dig

lyckliga paret på middagen

Det är lätt att dejta när du är den som organiserar allt. Låt honom ta initiativet istället. Han borde kunna planera en riktig dejt istället för att vänta på att ni ska ses hemma hos dig eller honom.

En dejt hemma kan också klassas som en riktig dejt ifall han lägger ner lite tid på att göra det romantiskt och fint.

2. Han är tydlig med vad han vill

uppmärksam man sitter vid bärbara datorn

Om han inte är redo för ett förhållande så kommer han att vara otydlig i allt han säger och du kommer aldrig veta var ni står.

Om han är redo så kommer han inte bara tala om det för dig – han kommer att visa det. Han kommer inte vara rädd för att kalla dig för sin flickvän eller introducera dig som det för andra.

3. Hans nära och kära vet om dig

familjen pratar tillsammans

Detta är viktigt – en man som är seriös och säker på sina känslor kommer att prata om dig med sina vänner och familj. Han kommer vilja dela sin glädje med dom.

Han behöver inte introducera dig alltför tidigt men de borde åtminstone veta att du existerar. Om han håller dig hemlig så vet du definitivt att han inte är din pojkvän.

4. Han raderar alla dejtingappar

uppmärksam man tittar på telefonen

Om Tinder (eller någonting liknande) fortfarande finns i hans telefon så är han inte riktigt seriös med att få det att fungera mellan er.

En man som ser dig som någon han skulle kunna vara seriös med ser ingen poäng i att ha fler alternativ. Han kommer ringa och skriva till dig istället för att slösa sin tid på dejtingappar.

5. Han beter sig aldrig som att han äger dig

man som håller kvinnans händer

Förhållanden är inte slaveri. Två personer bör vara jämställda och det finns inget utrymme för någon att försöka vara överlägsen.

Det skulle bara vara fel och giftigt på så många sätt, och om det händer dig så se till att lämna honom så snart som möjligt.

6. Han är lugn vad gäller att vara mer intim med dig

ungt par kär i kärlek

Självklart fantiserar han om dig och tycker att du är väldigt attraktiv, men när han är någon du kan kalla pojkvän så kontrollerar han sina önskemål och är en gentleman.

Han påskyndar inte sex för att han planerar att vara kvar på lång sikt. Om en kille vill ha någonting långvarigt så är pressar han inte dig till något.

7. Ni måste verkligen klicka

man kysser en kvinna på pannan

Kemi är definitivt en utgångspunkt till varje långvarigt förhållande. Det är som ett osynligt band som drar dig till en annan person.

Kemi handlar inte bara om passion, det innebär även att två personer accepterar varandra precis som de är, med alla brister.

Det är viktigt under dagar ni bråkar och går varandra på nerverna; det är som en påminnelse om varför ni drogs till varandra till att börja med.

8. Du oroar dig mindre och ler mer

glad brunett poserar

Det låter så enkelt men det verkar vara svårt för människor att förstå det nu för tiden. Kärlek handlar inte om att vara i emotionellt limbo, det handlar inte om att spela spel eller bara ge halva sig.

Kärlek handlar inte om tårar och bekymmer.

Kärlek är ett leende på dina läppar för att allt du känner och ger är besvarat. Visst, ni stöter på problem längs vägen, men de borde aldrig vara större än era känslor för varandra.

Om du har någon som sätter din lycka först, se till att kalla honom för din pojkvän.

Kalla Inte Honom För Din Pojkvän Förrän Dessa 8 Saker Sker