Skip to Content

Jag Älskar Dig Men Jag Kommer Inte Att Vänta På Dig Längre

Jag Älskar Dig Men Jag Kommer Inte Att Vänta På Dig Längre

Vi har aldrig varit ett par. Vi tog aldrig vårt förhållande till nästa nivå. Vi var aldrig ärliga med hur vi kände inför varandra. Och ändå har jag aldrig känt mig mer kär i hela mitt liv.

Jag känner att du är den ende. Du vet, av alla människor i mitt liv, är det du som jag kan skapa mig en framtid med. Det är bara du som jag ser fram emot att bli gammal med. Så får du mig att känna.

Sanningen är, jag vet att jag inte borde älska dig. Vi är från skilda världar.

Och jag har blivit varnad för dig, mina vänner sa till mig att inte få upp mina förhoppningar, de sa till mig att inte vänta, att gå vidare.

Tja, jag är bevis på att vissa saker är enklare sagt än gjort. Och jag är också levande bevis på att när huvudet talar, lyssnar inte hjärtat alltid.

kvinna sitter ensam

Se, när jag erkänner att jag är kär i dig – en person som inte ser mig så, förstår ingen varför. Jag gör knappast det själv.

Egentligen förstår jag inget av det här. Jag förstår inte hur kärlek fungerar och varför jag är så kär i dig.

Det är galet och dumt och kanske är jag bara lite naiv, men jag bryr mig inte om det. Mitt hjärta vill ha vad det vill ha.

Kanske för att vi är vana med att vara oss själva i varandras närhet. Kanske beror det på att vi är varandras tillflyktsort.

Kanske för att jag alltid är här för dig och du är alltid där för mig. Kanske för att motsatser lockas till varandra.

Hur som helst har mitt hjärta gjort sitt val och det finns inte mycket jag kan göra nu för att ändra det.

För att vara ärlig försöker jag inte ens hindra mig från att älska dig. Eftersom jag tror att du gillar mig med. Jag känner att du vill ha mer också.

Men det är som att du väntar på en bättre tid för oss.

kvinna sitter på trappan

Det är som om du är rädd för att förstöra detta, vad det är som vi har nu. Och jag förstår det.

Här är det viktigaste: Jag går inte någonstans. Men jag väntar inte längre på dig heller. Jag väntar inte längre på något jag är inte ens är säker på kommer att hända.

Det finns så många “tänk om” som håller mig tillbaka och jag kan inte fortsätta vänta på att få börja mitt liv med dig.

Ja, kärlek är en fantastisk sak, men det är också något som kan att döda dig om den inte besvaras.

Jag kommer aldrig sluta hoppas att en dag kommer mina drömmar att bli sanna. Jag kommer aldrig sluta önska att det är mig som du äntligen väljer att kalla din tjej.

Men jag är också färdig med att vänta på att det ska hända.

sorglig kvinna på en terrass

Fortsätt att behandla mig som jag är din tjej. Fortsätt att uppträda som allt är okej, som om det är som vanligt och att det inte finns någon elefant i rummet.

Fortsätt krama mig som att jag är allt och fortsätt kalla mig vacker.

Men tills du släpper in mig, tills du berättar för mig hur du verkligen känner för mig, är jag färdig med att be om din uppmärksamhet.

Fortsätt välja andra tjejer och försök att få det att fungera med dem och jag fortsätter att stödja dig.

Jag fortsätter att låtsas att det inte gör ont när jag säger att jag är glad eller när jag berättar för henne hur lycklig hon är att ha dig.

Oroa dig inte, jag kommer att vara där för att plocka upp de trasiga bitarna.

Men förvänta dig inte att jag sätter mitt liv på paus för dig. Förvänta dig inte att jag stannar när mitt liv blinkar framför mina ögon medan jag väntar på dig.

olycklig tjej som sitter framför en spegel

Eftersom jag är färdig med att vara bara en observatör från och med nu.

Jag säger inte att jag är färdig med dig. Min dörr kommer alltid att vara öppen för dig. Jag kommer alltid ha det hoppet djupt i mitt hjärta att du vill ha mig lika mycket som jag vill ha dig.

Jag kommer alltid att drömma om vår framtid tillsammans och jag ser alltid fram emot ett ögonblick när du kommer inse att vi är avsedda att vara tillsammans.

Jag väntar alltid på att skriva ett nytt kapitel i vår historia från en helt annan vinkel. Men jag sätter mig inte längre på sparlåga i livet.

Jag är här om du vill ha mig. Jag kommer inte att gå någonstans. Jag kommer alltid att älska dig. Men jag kommer inte att vara här för alltid.

Jag Älskar Dig Men Jag Kommer Inte Att Vänta På Dig Längre