Skip to Content

Hur Får Man En Kille Intresserad? Med Hjälp Av Dessa Enkla Tips!

Hur Får Man En Kille Intresserad? Med Hjälp Av Dessa Enkla Tips!

Ok, du vill veta hur du får en kille att gilla dig. Du kanske är väldigt kär i honom och du vill att han blir kär i dig också.

Ni kanske har varit vänner under ett tag men nu har du fått känslor för honom och vill se till att han känner samma gentemot dig.

Du kanske bara gillar honom och du vill få honom att gilla dig. Så hur gör du det? Svaret är enklare än du tror.

Vi delar med oss av några enkla och väldigt effektiva sätt att få en kille att gilla dig.

Du kommer garanterat att fånga hans uppmärksamhet samt få honom att komma efter dig. Redo? Låt oss börja.

Få honom att prata om sina passioner

par sitter på soffan

Finns det något i ditt liv som du blir helt varm av så fort det nämns? Något ämne eller intresse eller hobby som du inte kan få nog av. Något som du helt enkelt älskar att prata om.

Det är din passion. Det känns rätt bra att prata om det eller hur? Det känns lika bra för honom att prata om sina passioner också.

Ett vanligt tema i den här artikeln att vara att när du mår bra runt någon så vill du vara runt dem mer. Det är enkelt men det är den underliggande grunden för alla former av attraktioner.

Om han mår bra när han är nära dig så kommer han att vilja vara mer med mig och han kommer också att bli mer och mer lockad till dig.

Så ju bättre han känner sig när han är med dig desto mer tid vill han spendera med dig

Det är här det blir viktigt att ge honom utrymme att prata om sina passioner.

Det känns helt fantastiskt att prata om de saker som du älskar att göra så när du ger honom en möjlighet att göra det så börjar han gilla dig väldigt mycket, väldigt snabbt.

Detta är ytterligare en fantastisk möjlighet för dig också. När du får en kille att prata om vad han verkligen brinner för så ger dig också en inblick i vem han egentligen är.

Så om han pratar om något som han verkligen bryr sig om och du börjar tröttna på det så är det ett tecken på att du kanske inte gillar honom så mycket som du trodde trots allt.

Var öppen om saker som du älskar med honom

Glad kvinna som talar med mannen

Detta är direkt kopplat till det som vi redan har nämnt. När du delar saker som du älskar med honom lyser det upp dig också. Du mår bra av att göra det.

När du mår bra så kan människorna i din omgivning inte låta bli att känna sig bra också. Det är smittsamt helt enkelt, de delar din passion och din entusiasm.

Så var inte rädd att dela med dig av saker som du verkligen brinner för. När du gör det så ger du honom en glimt av ditt riktiga jag och om han gillar vad han ser så kommer han garanterat att gilla dig.

Dessutom kommer du att må bra vilket får honom att må bra.

Var inte rädd för att flörta med honom

par som pratar och skrattar i parken

Låt mig berätta en hemlighet som du förmodligen redan vet. Killar har ingen aning. De skulle inte veta om en kvinna gillar dem oavsett hur uppenbart det är för alla andra.

Så, en stor del av tiden kommer det inte funka att spela iskall i hans närhet. Många killar börjar inte tänka på en kvinna på ett romantiskt sätt om de inte inser att hon är intresserad av dem.

Så var inte rädd för att flörta med honom. Om du får gnistorna att flyga så får det honom att tänka på dig på ett “mer än vänner” sätt.

Kroppskontakt funkar alltid

Parinnehavhänder och dricka kaffe i kafé

Detta går hand i hand med att flörta. Att känna vid varandras hud är ett utmärkt sätt att få honom att vilja ha dig och få honom att tänka på dig på ett mer intimt sätt.

När du rör honom så berättar du för honom att du trivs runt honom och att du vill röra vid honom. För alla killar som är intresserade av kvinnor är det ett stort tecken på att han borde gå efter henne.

Så var inte rädd för att röra honom på armen om han får dig att skratta eller så kan du faktiskt hitta på vilken annan ursäkt som helst för att lägga händerna på honom.

Det kommer att få honom att vilja ha dig.

Ta hand om ditt utseende

vacker kvinna gör hennes makeup

Hittills har vi fokuserat på mer psykologiska delarna och flirtande för att få honom att gilla dig. Men det går inte att hoppa över den visuella aspekten av attraktion.

Det har skrivits om och om och om igen och det gör det inte mindre sant, killar är väldigt visuella varelser. Många män blir först lockade genom deras ögon.

Så om du vill få honom att gilla dig, se till att du ser ditt bästa ut. Du behöver inte göra det omöjliga och jag säger inte heller att du måste se ut som en modell, långt från det.

Vad jag menar är att en kille kommer att märka om du anstränger dig för ditt utseende, oavsett hur du ser ut.

Så länge du gör ditt bästa så är det mer än tillräckligt och det är mer än tillräckligt för att få honom att lägga märke till dig.

Lev ditt eget liv

två kvinnavänner som tar kaffe på kaféet

När du verkligen är intresserad av en kille så är det frestande att vilja släppa allt för chansen att umgås med honom.

Men det är inte hur attraktion funkar. Både män och kvinnor lockas av människor som verkar som om de har kontroll över sina liv och som verkar som om de har mycket på gång som gör dem lyckliga.

Så att avbryta alla dina planer för kvällen bara för att han ringer dig? Inte den bästa strategin för att få honom att gilla dig.

Fokusera istället på att njuta av ditt liv, även de delar av det som han inte är en del av. Tillbringa tid med dina vänner och gör de saker som du älskar att göra.

Avbryt inte dina planer bara för chansen att umgås med honom. Det faktum att du har ett eget liv kommer att få honom att gilla dig mer.

Inga förbindelser innan ni båda är med på noterna

par som sitter på ett kafé och pratar

Detta gäller mer om du har något avslappnat med honom och du vill att det ska bli lite mer seriöst så du hoppas få honom att gilla dig mer och mer.

Men det är en bra regel att komma ihåg oavsett vad och det kan tillämpas på de flesta situationer med en kille. Enkelt, regeln är den att du bör lika exklusiv mot honom som han är mot dig.

Om han inte är exklusiv med dig så är du inte exklusiv för honom och ni är båda fria att träffa andra människor.

Om han inte säger vad han vill och vad ni är så är du fri att göra vad du vill. Det handlar om självrespekt.

Du måste ha ditt välbefinnande framför att försöka göra allt i din makt för att vara med honom.

Det handlar om att visa honom att du har ditt eget liv och att om han vill vara med dig så måste han ta det steget annars kommer du att hitta någon annan.

Om han inser att du är seriös och att han måste visa att han vill ha dig så kommer det självklart att göra honom mycket mer seriös i att försöka uppfylla det också.

Försök att vara avslappnad och glad när ni är tillsammans

par på datum i kafé

Som redan nämnt, människor gillar att vara runt andra människor som får dem att må bra.

Det känns bra att vara när någon som är glad och avslappnad, precis som det känns dåligt att vara runt någon som är sur och bitter.

Om du vill att han ska gilla att vara runt dig så vill du att han ska må bra runt dig. Det enklaste sättet att göra det är att fokusera på ditt humör och se till att du är någon som gör andra glada.

På det sättet kommer han att må bra runt dig och vill vara runt dig mer och gilla dig mer och mer.

Hur Får Man En Kille Intresserad? Med Hjälp Av Dessa Enkla Tips!