Skip to Content

7 Tecken På Att Han Är Galet Intresserad Av Dig

7 Tecken På Att Han Är Galet Intresserad Av Dig

När du träffar en kille kan du inte omedelbart veta om han är intresserad av dig eller inte. Du måste faktiskt spendera lite tid med honom för att se hur han uppför sig när du är där.

Om du lägger märke till hans kroppsspråk och saker som han säger när han är i ditt sällskap så kan du enkelt ta reda på om han är intresserad av att utveckla en djupare förbindelse med dig eller om han inte gillar dig speciellt mycket.

Om du undrade om han känner något mer för dig så ta en titt på dessa tecken och ta reda på hans verkliga känslor en gång för alla.

1. Han vill vara nära dig 

glada vänner som äter lunch

Om du sitter med dina vänner och han kommer med så kommer han att försöka sitta så nära dig som han bara kan. Det är ett sätt att visa dig att han tycker om att vara nära dig och att han gillar dina roliga berättelser.

Det är också en chans för honom att röra dig “av misstag” och att krama dig bakifrån när du minst anar det.

Alla dessa tecken visar dig vad dina instinkter redan sa dig; han är intresserad av dig och det är bara en tidsfråga innan han erkänner det för dig.

2. Han försöker imponera på dig

man flirta med kvinnan

Oavsett om du är ensam med honom eller har några vänner i närheten så kommer han att försöka imponera på dig. Han gör det för att han verkligen gillar dig och för att han vill vara med dig.

Han tror att du kommer att gilla honom mer om han säger något roligt och intressant, det är därför som han anstränger sig så. Han är villig att göra allt för att vinna över dig så var redo för alla typer av galenskap.

I slutändan är det så en intresserad kille agerar.

3. Han är alltid tillgänglig

par i kärlek som håller koppar kaffe utomhus

Oavsett om du ringer honom på lunchtiden eller mitt i natten så svarar han alltid så for han kan. Det är ett tecken på att han verkligen respekterar dig och att du betyder mycket för honom.

Om du har något problem kommer han att försöka hjälpa dig eller så kommer han bara vara där för dig tills de dåliga tiderna är över.

Grejen är, han tycker om att spendera tid med dig och ingenting kan hindra honom från att se dig minst en gång om dagen. På det sättet får han en dos av lycka och han känner sig glad över molnen.

4. Han kommer ihåg små detaljer om dig

leende man tittar på kvinnan på caféet

Om han vet vad din hund heter eller var du reste på din senaste semester så betyder det att han la märke till vad du berättade.

De små sakerna betyder mest så om du träffar en kille som denna, låt honom inte komma undan eftersom han är en riktig fångst.

Om han visade intresse för dig i början när han inte ens visste mycket om dig, föreställ dig hur intresserad han kommer att bli sen när han lär känna dig bättre.

5. När du pratar så lyssnar han 

ung kvinna pratar med mannen

En man som är intresserad av dig lyssnar på vad du har att säga och njuter av det. Dina historier kommer att vara intressanta för honom och han kommer vilja veta mer om dig.

Det är ett säkert tecken på att han gillar dig och att han vill utveckla ett djupare band med dig.

Han ser dig inte bara som någon som kommer att stanna kvar i hans liv en kort stund utan som någon som förtjänar att vara en del av hans liv under en lång tid.

Lita på mig, en man som denna är ganska sällsynt så låt honom inte komma undan.

6. Han gör trevliga saker för dig 

man överraskande kvinna med gåva

När en man är intresserad av en kvinna kommer han försöka göra trevliga saker för henne för att göra henne lycklig.

Så om en kille skickar blommor för att överraska dig eller köper dig en gåva så betyder det att han har några djupa känslor för dig.

Han försöker visa dig att han gillar dig men är rädd för att erkänna det så han använder metoder som att köpa presenter och ge dig komplimanger för att få dig att inse att han verkligen gillar dig.

7. Han är nervös runt dig

nervös man som sitter på bänken med kvinnan

När en man träffar en kvinna och han börjar gilla henne så finns det en stor chans att han kommer att vara ganska nervös i hennes närvaro.

Han känner sig så för att hon betyder mycket för honom och han vill inte skämma ut sig inför henne.

Så om du ser en kille som är rädd för att komma nära eller om han blir helt klumsig i din närvaro så kan det vara ett tecken på att han gillar dig. Så det är upp till dig om du kommer att ignorera honom eller ge honom en chans.

7 Tecken På Att Han Är Galet Intresserad Av Dig