Skip to Content

Gör Dessa 5 Saker, Som Kommer Vilja Få Honom Att Vara Kvar

Gör Dessa 5 Saker, Som Kommer Vilja Få Honom Att Vara Kvar

Om du nyligen har träffat en kille som ger dig blandade signaler, eller om du bara vill uppdatera eller förbättra din nuvarande relation, är du på rätt plats.

Ibland är det väldigt svårt att förstå en man och hans tankesätt.

Ena dagen försöker han imponera på dig, och nästa dag beter han sig som om han knappt känner dig. Att vara med en sådan kille kan vara väldigt tröttsamt och förvirrande.

Tro inte att det är ditt fel. Det ligger i deras natur att ge allt och plötsligt bli avlägsna. Hemligheten är att hitta ett sätt att kontrollera honom och han kommer aldrig mer att vilja leka med dig.

Om du gör dessa 5 saker, får du honom att vilja stanna och be om mer.

1. Lyssna på honom.

man och kvinna pratar

Om du tror att endast kvinnor är de som gillar att prata och bli lyssnade på, har du fel. Män gillar att be hörda också. Den enda skillnaden är ämnet.

Medan kvinnor gillar att dela sina känslor och visa empati, gillar män oftast att prata om saker de tycker om att göra. De tycker om att prata om bilar, sport eller liknande.

Så när han börjar prata om något han gillar ska du inte avbryta honom. På så sätt får du honom att känna sig uppskattad och förstådd.

Lyssna på honom och ställ frågor ibland, för att visa att du är intresserad av hans intressen och om vad som händer i hans liv.

I deras ögon finns inget sexigare än när en kvinna lyssnar på sin mans intressen.

2. Acceptera honom, även hans konstiga egenskaper och bister.

par som håller hand

Så, vad händer om han lämnar strumporna under sängen eller gör något på sitt eget sätt som du inte föredrar. Ingen av oss är perfekt, det måste du förstå.

Om du vill att han ska känna sig älskad och avslappnad när han är med dig, acceptera hans brister och förstå att det är just detta som gör honom unik för dig.

Om han känner att du försöker ändra honom, så kommer han att försöka fly så fort han kan. Män är allergiska mot det.

När en kvinna försöker förändra dem, ser dem det som ett misslyckande och tror att du inte gillar dem som de är.

Jag vet att du inte tänker så, men du får dem att känna sig besvikna och de kommer skämmas för att visa dig sitt riktiga jag.

3. Få honom att öppna upp sig för dig.

man och kvinna sitter på trappan och pratar

Om du vill att han ska stanna, måste du hitta ett sätt för att få honom att öppna upp sig för dig ibland.

Ibland är det väldigt svårt att uppnå det, för när de känner sig stressade, drar de sig ofta tillbaka, in i sin mansgrotta.

Om du inte är säker på vad en mansgrotta är, så förklarar vi det. En mansgrotta är deras favoritplats, där de väljer att gömma sig när de står inför problem i sitt liv eller i sitt förhållande.

De drar sig dit för att känna sig trygga, tänka och hitta en lösning på sina problem.

Han kommer att dra sig undan för att han är rädd för att han eventuellt verkar svag eller feminin framför dig, om han bestämmer sig för att berätta om sina problem.

Din uppgift är att få honom att öppna upp sig för dig vilket kommer göra honom till den lyckligaste mannen i världen.

På så sätt ersätter du begreppet mansgrotta och du kommer att vara den personen han går till, när han behöver hjälp och råd.

4. Dela några av dina hemligheter med honom.

par dricker kaffe och pratar

Det här är ett av sätten som du kan få honom att öppna upp sig för dig.

Om han ser att du inte är rädd för att dela dina hemligheter med honom, kommer han att känna sig mer säker, och berätta om sina egna problem för dig och öppna upp sig.

Han kommer att inse hur pass självsäker och självständig du är, vilket kommer få honom att stanna kvar. Han kommer att känna sig säker i en sådan miljö.

De kan verka tuffa och maskulina, men varje man har sin egen utsatta sida, som han kommer att dela med någon som han litar på och är bekväm med.

5. Ge honom utrymme.

man går ensam i parken

Glöm inte att ge honom utrymme när han behöver det. Ibland blir han avlägsen bara för att han känner att han behöver lite tid för sig själv.

Om du fortsätter att pressa honom för att berätta vad som har hänt, och han svarar: ”ingenting”, så beror det på att han behöver lite utrymme för sig själv. Och det är absolut inget fel med det.

Vi alla behöver lite tid för oss själva, för att kunna fungera ordentligt och vara den bästa versionen av oss själva. Om han vill gå ut med sina vänner och ha en kill-kväll med chips och öl, låt honom det.

Om du visar honom att du är för krävande eller om han känner att du har tagit bort hans frihet, kommer du att skrämma skitet ur honom och han kommer att springa för livet, ifrån dig.

Gör dessa 5 saker, som kommer vilja få honom att vara kvar