Skip to Content

Detta Bör Du Sluta Göra, Baserat På Ditt Stjärntecken

Detta Bör Du Sluta Göra, Baserat På Ditt Stjärntecken

Väduren

Väduren

Sluta leva i din komfort-zon.

Du vet vad som sägs om komfort-zoner, ingenting växer där. Du kommer inte att kunna nå din fulla potential om du inte lämnar den.

Så, gör saker som skrämmer dig, gör vad du vill och se hur ditt liv ändras till det bättre. Du vet aldrig vad du kan, om du inte försöker.

Oxen

oxen

Sluta låta andra människor ha större inflytande i ditt liv än vad du själv har.

Även om oxen är ett envist tecken, påverkas du lätt av andra människor som du bryr dig om. Även om de bara menar dig väl, kanske de inte alltid vet vad som är bäst för dig.

Lyssna på alla, men följ din egen magkänsla. Du ska skapa ditt eget liv och göra dina egna misstag. Din seger ska vara din belöning.

Tvillingarna

tvillingarna

Sluta vara runt människor som försöker förändra dig.

Du har en dubbel personlighet och vissa delar av den kan vara mörk, medan andra lyser upp dig. Som alla, så har du dina brister, men du kompenserar det med dina positiva egenskaper.

Du behöver människor i ditt liv som accepterar dig, precis som du är. Sök inte efter andras godkännande och bry dig inte om vad de tycker; var bara dig själv.

Kräftan

Kräftan

Sluta ignorera det negativa hos människor.

Det ligger i din natur, att söka efter det bästa hos alla människor. Du koncentrerar dig så mycket på det goda, att du inte märker att alla inte vill dig väl.

Alla är inte värda din kärlek och uppmärksamhet. Öppna upp dina ögon och spara din kärlek för dem som förtjänar den.

Lejonet

lejonet

Sluta vara lat.

I de flesta fall strävar du efter dina mål och försöker hitta det bästa sättet att uppnå dem på. Men ibland är du för lat för att lyfta rumpan från soffan.

Ibland förlängs den perioden till och med i några veckor. Låt inte din lathet stoppa dig, på vägen till framgång. Motivera dig själv för att uppnå dina mål.

Jungfrun

jungfrun

Sluta klandra dig själv för att allt inte gick som planerat.

Du gillar att ha allt du gör, planerat och du gillar att veta vad du kan förvänta dig. Om något oväntat sker eller inte fungerar som du ville, klandrar du dig själv.

Ta det med en nya salt och kom ihåg att allt i livet inte behöver ha en plan. Ibland sker de bästa sakerna i livet, efter att något har gått fel.

Vågen

Vågen

Sluta glömma att du ibland måste ta hand om dig själv.

Din önskan om balans och harmoni kan ta dig till en väg, där du ständigt är fredsmäklaren bland människor i din omgivning.

Du blir så pass uppslukad av deras problem, att du glömmer ta hand om dig själv.

Du är viktig, glöm inte det. Om du inte laddar dina egna batterier och tar dig tid att skämma bort dig själv, så hjälper du ingen.

Kom också ihåg, att du inte ska bära all tyngd på dina axlar och att människor själva behöver lösa sina problem.

Skorpionen

skorpionen

Sluta överreagera.

Du är extremt passionerad och även om det är en beundransvärd egenskap, så kan det också vara negativt. Du tenderar att överreagera och ta åt dig av saker du inte borde.

Försök att lyssna mer och prata mindre. Låt dig se att varje historia har två sidor och att du inte behöver ha rätt hela tiden.

Skytten

skytten

Sluta vara så avslappnad.

Även om ”jag tar det när det kommer” är en bra mening att leva efter, så tar du det lite för bokstavligt ibland.

Även om du själv inte ser något negativt med att komma försent eller i sista minuten, så påverkas människorna i din omgivning om det. Tänk på dem och saker som måste göras i tid.

Stenbocken

stenbocken

Sluta tänka för mycket, börja göra saker istället.

Du är väldigt smart. Du gillar att skapa strategier för hur du ska nå dina mål. Det dåliga med det är att du ibland aldrig gör något åt saken, eftersom du fastnar i planeringsprocessen.

Så, planera mindre, och gör det istället.

Det är okej att bedöma riskerna och skapa en strategi, men låt den inte vara för länge; påbörja processen – ditt arbete och ditt kärleksliv kommer att uppskatta det.

Vattumannen

vattumannen

Sluta tro att alla har ett gott hjärta, som du.

Du ger allt du har till de människor du älskar, du jämför dig inte med någon och du är inte svartsjuk på någon.

Tyvärr delar inte alla dina åsikter, och det finns människor som tar din godhet som svaghet.

De kommer att utnyttja dig på alla möjliga sätt och det är dags att säga åt dem att sluta, även på bekostnad av er vänskap eller relation.

Fiskarna

fiskarna

Sluta göra dig själv dålig, för att andra ska känna sig bättre.

Du är enastående, men väldigt blyg. Du håller din konstnärliga sida dold, liksom alla dina andra talanger. Du är rädd för kritik och du vill inte att andra ska känna sig mindre värda.

Det är dags att sluta tänka så. Välkomna kritik, se det som en stöttning på vägen för saker du behöver göra bättre för att nå högre upp.

Gör dig inte liten och dölj inte dina framgångar på grund av andra; du måste lära dig att sätta dig själv först.

Detta bör du sluta göra, baserat på ditt stjärntecken pinterest