Skip to Content

God Morgon Älskling! 140 Sms Att Skicka Till Din Kärlek

God Morgon Älskling! 140 Sms Att Skicka Till Din Kärlek

Det är något speciellt och underbart att vakna upp till ett sms från din kärlek . Deras ord och omtanke ger dig ett leende på läpparna som ingen annan kan.

Vem gillar inte att vakna upp till ett sms från sin kärlek?

Det är mänskligt att känna sig önskad, bortskämd och älskad. Så varför inte visa din kärlek att du tänkt på dem hela natten genom att välkomna dem till en ny dag med några söta och sexiga godmorgon-sms?

Godmorgon-sms är ett utomordentligt fint sätt att visa någon att du alltid tänker på dem. Det är ett säkert sätt att lägga grunden till en relation som kommer att stå för tidens rand.

Om du skickar ett godmorgon-sms på morgontimmarna får de veta att du bryr dig om dem.

Texter, bilder, taggar, röstmeddelanden och e-postmeddelanden är alla ett bra sätt att börja en dag på.

De här små sms-en är inte bara till för par som redan är i ett förhållande, de är också bra grund för ett förhållande med din nyfunna kärlek.

Här följer några härliga och även sexiga godmorgon-sms.

brunetten ligger i sängen och använder en smartphone

1. Ta bort din filt, gå upp från din säng, borsta tänderna och säg nu eeeeee … Bra !! Kolla nu världen utanför så flamboyant och färgstark. God morgon och ha en vacker dag framåt.

2. Det bästa av mig finns hos dig. Den största av mig, ännu med dig. Jag kunde inte ha varit så härlig, om inte för din kärlek. God morgon.

3. En dag är inget bra utan solen, eftersom natten inte är något bättre utan månen. Min morgon natt och middag är ingenting utan dig. God morgon mitt liv och min kärlek.

4. Precis som hur en vacker morgon är ofullständig utan sin orange färg, är mitt morgonkaffe ofullständigt utan att skicka ett SMS till dig. God morgon.

5. Om du var här, skulle jag köra fingrarna genom håret och blicka in i ögonen när jag gav dig en söt morgonkyss. God morgon, älskling jag saknar dig.

6. Jag vill vara anledningen till att du ler varje morgon, jag vill vara anledningen till lyckan i ditt hjärta, våren i ditt steg och sången på dina läppar. Ha en fantastisk dag framöver!

7. Den bästa känslan i världen är att veta att du tillhör mig och att du är min. Varje morgon är det allt jag behöver veta och det i sig räcker för att jag ska ha en bra dag.

8. Alla mina bekymmer är borta, alla mina kamper är slut! Min framtid är stor hos dig Och nu kan jag tänka mig. Jag älskar mitt liv med dig. God morgon!

9. Jag skickar den här texten först på morgonen, inte för att säga god morgon utan att få dig att le när du vaknar.

10. Ett morgon-textmeddelande betyder inte bara hej. Det är ett tyst meddelande om “Jag tänker på dig” den andra jag vaknar.

leende flicka med krusigt hår skriver sms

11. Jag kan inte vänta tills jag kan vakna bredvid dig.

12. Jag hoppas att din morgon är lika ljus som ditt leende.

13. Bara tanken på dig lyser upp min morgon.

14. Jag drömde om dig hela natten.

15. Jag önskar att jag var en uggla. Så att jag kunde sova borta på morgonen och sjunga & fest hela natten! Men tyvärr, jag är mänsklig. God morgon till dig

16. Säg adjö till nattens stjärnor och låt månen förgå. Välkomna det ljusa solskenet och låt solens strålar lysa upp dig överallt. Njut av en god morgon.

17. Jag skickar den här texten först på morgonen, inte för att säga god morgon utan att få dig att le när du vaknar.

18. Knock !!! Knock !!! Får jag komma in i din värld? Jag tar inga blommor, inga kakor, men vill hålla dig fräsch och be en bön om att du ska vara frisk och jag älskar att ge dig ett leende … God morgon.

19. Jag vet att varje dag kommer att fyllas med glädje med dig vid min sida.

20. Bara tanken på dig lyser upp min morgon.

en kvinna i kärlek i en nattklänning sitter vid fönstret och skriver en sms

21. Jag kan inte vänta att se dig idag. Jag räknar ner minuter!

22. Knocka, slå sömnig! Dags att vakna!

23. Jag har precis vaknat från drömmar och här hälsar solljuset mig. Jag har vaknat upp idag för att förverkliga drömmarna i går kväll.

24. Jag bryr mig inte om solen går upp eller inte, min morgon börjar först efter att jag har smsat min tjej som jag älskar mycket. God morgon.

25. Om den här morgonen kommer som en bok, skulle jag ägna den åt dig. Om det kommer som en mat, skulle jag göra det till ett bord för två. God morgon mitt hjärta.

26. Att älska dig var mitt bästa beslut. Som solens strålar lyser du genom mitt hjärta varje dag. Du ger glädje in i mitt liv och fyller mig med lycka. Jag älskar dig!

27. Det spelar ingen roll om jag har en kaffe eller en te, ingenting jämförs med den känsla du ger mig. God morgon!

28. God morgon till mannen som gör att mina önskningar och önskningar går i uppfyllelse och ger glädje och lycka till mitt liv.

29. Din tröja var så skön i går kväll <3 Hur sov jag någonsin utan den?

30. Jag var så kall i morse, men då tänkte jag på dig och jag värmade precis upp. God morgon!

leende brunett sitter på turkiska och skriver sms

31. Jag känner mig så älskad när du säger något sött till mig. Till och med en viskning av dina söta läppar kan få mig till en riktigt underbar dag. Du är den jag såg i mina drömmar och jag är glad att du är en verklighet.

32. Jag undrar hur du ser ut när du vaknar tidigt på morgonen med solen som lyser på dig
ansikte, ditt silkeslena hår flyter. Jag önskar att jag kunde få en kopp kaffe till dig vid sängen och önskar dig god morgon.

33. Bygg en morgon på grundval av vänlighet och godhet. Var proaktiv och prata någonting bra med någon, uppmuntra eller komplimanger någon. Hjälp någon i nöd och då kommer du att se dessa frön av vänlighet blomma till något vackert.

34. Du är den första jag tänker på när jag vaknar. God morgon

35. Vakna heta saker! Jag saknar dig!

Det är bara en god morgon när jag vet att jag har dig.

36. Jag hade en bra dröm i går kväll, men du är en perfekt dröm.

37. Om det var upp till mig att ordna om alfabeten, skulle jag hålla U & I tillsammans. God morgon.

38. Wakeup & Wink de Teeny Weeny Eyes. Sträck de Inzy Winzy Bones, bär det Jolly Vinnande leendet och intyga dig själv att idag är en vacker dag … God morgon!

39. Jag kommer aldrig att skada dig. Jag kommer aldrig ljuga för dig. Jag kommer alltid stötta dig. Jag kommer alltid ta hand om dig. Jag låter dig aldrig gråta. Vi kommer att vara tillsammans, även efter att vi dör. Jag älskar dig … God morgon.

40. Väderprognosen sa att det är en storm som kommer fram. Jag ser fram emot att stå i regnet med dig och sedan smutta kaffe när vi tittar ut genom fönstret och drömmer om vår framtid tillsammans. God morgon.

en brunett med långa stiliga ben med ett leende i ansiktet sitter på soffan och skriver ett meddelande

41. Jag vet inte om vi var tänkta att vara eller inte, men jag vet att jag älskar dig mycket. God morgon.

42. Solen skulle ha varit mörk för mig utan dig Dagens svala hade varit het utan dig. Jag sover och vaknar beror på din kärlek. God morgon min sötma.

43. Andas, släpp och påminn dig själv att just detta ögonblick är det enda du vet att du har säkert. God morgon

44. Lovely önskar 2 en härlig person på en härlig dag.

45. Ibland önskar jag att det inte fanns någon väckarklocka eftersom det är den enda enheten som väcker mig när jag drömmer om dig.

46. ​​Varje morgon växer min kärlek till dig och jag känner att jag kommer närmare dig när varje dag går förbi. Du är mitt livs drömkärlek och jag behöver dig varje dag. God morgon.

47. Morgnar är vackra eftersom det börjar med din kärlek som stannar med mig hela dagen. God morgon älskling.

48. Kom ihåg alltid hur speciell du är från morgonens första ljus till kvällens sista stjärna! God morgon!

49. God morgon solsken … Du ser bra ut idag. Hur visste jag det? Eftersom du ser bra ut varje dag.

50. Be alltid Gud ge dig vad du förtjänar och inte vad du önskar. Dina önskemål kan vara få men du förtjänar mycket. Har en fantastisk dag!

en kvinna i en vit rulle sitter och använder en mobiltelefon med te

51. Ny dag, en ny välsignelse. Låt inte gårdagens misslyckanden förstöra skönheten i dag eftersom varje dag har sitt eget löfte om kärlek, glädje, förlåtelse …
God morgon…

52. Alla morgnar är som målningar: Du behöver lite inspiration för att komma igång, konturen av ett leende i ansiktet och ett meddelande från någon som bryr sig om att färga din dag. God morgon.

53. Varje dålig situation har något positivt … Även en klocka som har stannat är korrekt två gånger om dagen. Så ha tro och möta dagen. God morgon!

54. Jag vaknade en dag och trodde att något saknades. Så jag stod upp från min säng, tog tag i min mobiltelefon och skickade en morgonhälsning. God morgon!

55. Le! Eftersom du just har fått ett textmeddelande från någon som bryr sig. God morgon!

56. Ett av glädjen i livet vaknar upp varje dag med tanken att någonstans bryr sig någon nog för att skicka en varm morgonhälsning! God morgon och njut av dagen!

57. Vakna upp, älskling! Det är dags att öppna armarna och omfamna den nya dagen. Välkommen lycka och framgång, god morgon!

58. När jag stänger ögonen ser jag dig. När jag öppnar ögonen ser jag dig. Det finns inget jag kan göra utan att tänka på dig. God morgon.

59. Välkommen till en ny dag med ett leende på dina läppar och en god tanke i ditt hjärta.

60. Alla morgnar är som målningar: – du behöver lite inspiration för att komma igång, ett litet leende för att lysa upp och ett SMS från någon som bryr sig om att färga din dag … (*) God morgon (*)

en person håller en smartphone i händerna på ett bord bredvid en kopp kaffe

61. När vi funderar på problem växer de dubbelt. men när vi skrattar om dem blir de bubblor. Sluta oroande och god morgon!

62. Jag kanske inte kan lösa alla dina matematik, vetenskap, historia eller ens livsproblem. Men Hej! kom alltid ihåg att oavsett vilken svårighet du har kommer du aldrig att möta det ensam. Jag kommer alltid att vara där.

63. Välkommen till en ny dag med ett leende på dina läppar och en god tanke i ditt hjärta.

64. Leende kan öppna ett hjärta snabbare än en nyckel kan öppna en dörr … Så lyser upp världen med dina leenden. God morgon!

65. Gud ger oss drömmar på natten så att vi kan förvandla dem till verklighet under dagen. God morgon och ha en framgångsrik dag.

66. Vakna solsken! Det är dags att ta kaffe med mig. Men först kan jag få min morgonkyss och kram? Jag älskar dig!

67. När jag öppnar ögonen varje dag är allt jag vill se dig. God morgon min kära, jag skickade dig kramar och kyssar i mina tankar.

68. Hoppas att du känner det. Jag tackar Gud för att jag fick ögonen för att se soluppgången, näsan för att lukta doften av de blommande blommorna och ett hjärta att älska den mest underbara personen i mitt liv. Det är du, min kära. God morgon!

69. Solen skiner, fåglarna kvittrar och det livliga ljudet från den närliggande staden närmar sig. Vakna sömnig, jag skickade ett meddelande till dig; “Jag älskar dig”. Hoppas du gillar det.

70. Du är pulsen som slår i mina vener, du är motgift som frigör mig från alla smärta. Du är min hjärtslag, utan dig skulle mitt liv vara ofullständigt. God morgon

en vacker kvinna i en lila T-shirt sitter på terrassen på ett kafé och använder en mobiltelefon med ett leende

71. Den stigande solen påminner mig om ditt strålande ansikte och den dimmiga dagg påminner mig om dina drömmande ögon. De avlägsna ljuden från den livliga staden påminner mig om dina mjuka viskningar och den svala brisen som ger mig frossa påminner mig om dina romantiska kyssar. God morgon.

72. Mitt förflutna kommer aldrig att hemsöka mig, så länge jag har dig älskling. God morgon.

73. Varje natt somnar jag och drömmer om hur det skulle vara att krama dig under dagen och jag passerar varje dag att föreställa mig hur det skulle vara att drömma om dig på natten. God morgon.

74. Träna din mun och hjärta så att du kan säga rätt sätt av rätt skäl. God morgon och ha en bra dag!

75. Släpp det som dödar dig. Och håll fast vid det som håller dig att andas. God morgon!

76. En enkel god morgon blir en speciell hälsning när någon så kär att det hjärtligt ges … För du har för mig en underbar mening. Ta hand om dig!

77. Livet är som en bok. Varje dag som en ny sida. Så låt de första orden du skriver vara god morgon till dig min kärlek!

78. Kändes du lite varm på morgonen? Jag skickade ett par kramar i mina tankar! God morgon min söta!

79. Varje dag vaknar jag och glömmer alla skäl som gör mig ledsen för jag behöver bara en anledning för att göra mig lycklig – DU. God morgon.

80. Här är en söt citat för en speciell person som alltid har varit bra för mig. Oavsett var du är eller vad folk säger om dig, kom ihåg att du alltid kommer att vara en speciell del av mitt liv.

en glad kinesisk kvinna i en svart T-shirt står vid fönstret och håller en mobiltelefon i händerna

81. Vem som helst kan döda en drake, men försök att vakna upp varje morgon och älska världen igen. Det är vad som kräver en riktig hjälte. Gud välsigne och god morgon!

82. Lämna dina bekymmer igår och lägg upp ett leende idag. Jag skickade ett meddelande för att önska dig god dag med kramar och kyss för att slutföra din dag. God morgon älskling!

83. God morgon! Det betyder inte att jag kräver ett svar. Det är bara mitt sätt att säga “du är den första tanken på min dag”.

84. Du kan inte röra kärlek, men du kan känna den sötma som den strömmar in i ditt hjärta. Jag hoppas att du kan känna det just nu när jag skickade mina varmaste kramar och kyssar för att göra din dag vackrare och mer värdefull.

God morgon till den mest värdefulla pärla i mitt liv.

85. God morgon! Att se dig leende kan lysa upp min dag. Hoppas att se ditt härliga leende snart. Så fortsätt att le!

86. Min älskling, jag ligger här i sängen och tänker på dig. Du anar inte hur mycket jag älskar dig. För varje dag som går älskar jag dig mer och mer. Du är så snygg, älskar ditt hår, din kropp, och framför allt din personlighet! Du är min underbara prins. Hoppas du älskar mig lika mycket som jag älskar dig. Vi ses snart.

87. God morgon min älskling,är du vaken? Det känns så tungt och vakna utan dig vid min sida. Önskar att du var här. Kom ihåg att för varje minut som går, så tänker jag på dig. Tänker på att jag älskar dig mer och mer för varje dag som går! Jag älskar dig!

88. Tänker på dig varje sekund hoppas att du är här om en liten stund.

89. Kom över så ordnar jag frukost till dig.

90. Jag önskar att jag fick se dig på morgonen, sömntuta.

en överlycklig kvinna sitter vid ett bord och använder en smartphone

91. Jag hade en glad dröm tack vare dig.

92. Jag har alltid en anledning att vakna, och det är bara att säga “god morgon” till dig!

93. Jag älskar dig, även innan du har fått ditt morgonkaffe!

94. Varje morgon som jag vaknar bredvid dig är en god morgon!

95. God morgon! Jag drömde om dig i går kväll och vaknade leende!

96. Din doft finns kvar i mitt sovrum. Får mig ju bara att sakna dig ännu mer, kom hem snart håller sängen varm!

97. Det är nationellt ” god morgon “dag. Så glad morgon till min favorit person någonsin!

98. Jag älskar att vakna med dig. Jag hoppas att du har en fantastisk dag!

99. God morgon, älskling, jag hoppas du fick en perfekt sömn!

100. Morgon! Hur går det?

en flicka med solskyddsmedel sitter på en parkbänk och smsar

101. Jag saknar dig så fort dörren stängs varje morgon. Ha en bra dag, älskling.

102. God morgon, min kärlek.

103. Väckning i dina armar är som min egen lilla bit av himlen :).

104. Jag ville bara att du skulle veta att jag har tänkt på dig hela morgonen.

105. Det är virtuellt kram och kysstid. XOXO

106. Hoppas att du har en fantastisk morgon. Nypa lite starkt kaffe för mig, snyggt.

107. Väcker dig med en virtuell smooch * kyssikon *.

108. God morgon :). Jag är så stolt över mannen som du har blivit och hur svårt du jobbar för oss. Älskar dig, älskling.

109. Var du en kaffeböna i ditt tidigare liv? Måste vara, för jag kan inte börja dagen utan dig!

110. Glada tankar är de bästa botemedlen för en måndagsmorgon, och jag är alltid lyckligast när jag tänker på dig.

en leende svart kvinna med en brun väska på gatan använder en mobiltelefon

111. Bara en liten god morgondsms att säga att jag älskar, älskar, älskar dig!

112. God morgon sötnos! Kan inte vänta med att smoocha dessa läppar senare.

113. Det ska aldrig vara en morgon där jag inte vaknar i dina armar :). Saknar dig i morse.

114. Roligt faktum: Du är den första jag tänker på när jag vaknar på morgonen. Ville bara säga att jag älskar dig!

115. God morgon, älskling! Jag hoppas att du har en bra dag och tänker på mig:).

116. God morgon till killen som gör solen ljusare och dagarna lyckligare! Nu är det en kille av en kille;).

117. Morgon, babe. Hoppas att ditt kaffe är lika hett som du är.

118. Min kudde blir definitivt avundsjuk eftersom den vet att jag hellre skulle sova på dig!

119. Önskar jag var där och gjorde dig frukost i sängen … bland annat.

120. Jag kan inte vänta tills den dag när jag vaknar bredvid dig varje morgon <3.

en blondin i en vintervit hatt står bredvid ett staket och skriver en sms

121. Önskar dig en god morgon, fantastisk eftermiddag och en ännu bättre godnatt * för det är när du kommer att se mig *!

122. Du är anledningen till att jag vaknar varje dag :). Jag hoppas att din dag är fantastisk, min kärlek.

123. Vet du hur vansinnigt glad du gör mig? Nej? Då är jag glad att jag berättade för dig så att du kan börja din dag och veta hur kär i dig jag är.

124. Morgon, babe. Hoppas att ditt kaffe är lika hett som du är.

125. Berätta vad du drömde igår kväll, och jag ska berätta en fantasi …

126. Hej, sexig. Texta mig när du ska duscha och vi kan göra det tillsammans.

127. Morgon, älskling . Hur var din dusch? Tänkte du på mig, för att jag tänkte på dig under min.

128. Önskar jag var där och gjorde dig frukost i sängen … bland annat.

129. God morgon, superstar. Jag önskar att jag vaknade uppressad mot dig … men jag antar att det alltid finns tid ikväll;).

130. Morgon, vacker. Jag önskar att jag var där i dina armar. Om jag var, vad vill du att jag ska göra för dig?

en kvinna i kärlek i sängen skriver ett meddelande på sin mobiltelefon

131. Önskar jag började min morgon med dig så att jag kunde väcka dig ordentligt;).

132. Hej sexigt! Trodde att jag skulle skicka en god morgon kyss för att börja dagen med ett leende

133. God morgon till världens bästa älskare/älskarinna. Vi kan testa om detta uttalande är sant senare ikväll!

134. Min stiliga man/kvinna är äntligen vaken. Här önskar du den roligaste dagen någonsin!

135. Har någon någonsin berättat att morgnarna är gjorda för skedning nakna? Nå, nu vet du! Ville bara hålla dig vaken.

136. God morgon! Här hoppas att ditt kaffe är starkt och din dag är lika solig som mitt leende kommer att vara när jag ser dig:).

137. Hej snyggt, bara trodde att jag skulle skicka en liten godmorgon-sms för att säga att jag inte kan sluta tänka på dig!

138. Jag önskar att jag var där för att kyssa dig överallt och ge dig den bästa morgonen någonsin!

139. Hoppas du är välvilad, för jag har stora planer för dig senare.

140. Imorse kände jag mig så lycklig över att du är min. Kan inte vänta med att se dig.

God Morgon Älskling! 140 Sms Att Skicka Till Din Kärlek