Skip to Content

Ge Aldrig Upp Dessa 8 Saker För En Man, Oavsett Hur Mycket Du Älskar Honom

Ge Aldrig Upp Dessa 8 Saker För En Man, Oavsett Hur Mycket Du Älskar Honom

Kärlek är vackert. Kärlek är inspirerande. Men kärlek borde inte vara det enda som betyder något för dig i livet (oavsett vad har sett i filmer och läst om i böcker).

Verkliga livet är något helt annat och ibland måste man göra saker som är nödvändiga för att bevara balansen.

Att vara kär betyder inte att ge upp din karriär, dina vänner eller din moral, bara för att göra din partner lycklig.

Det bör finnas en strikt gräns mellan kärlek och andra saker i ditt liv, för annars är det lätt att förlora sig själv och förlora andra viktiga aspekter av livet.

Om din partner inte förstår det, så betyder det att han inte är värd att vara med dig.

Riktiga män tvingar inte sina kvinnor att överge allt för dem, för att passa deras normer och behandla dem som deras enda prioritet.

Riktiga män förstår behovet av andra saker i livet, förutom kärlek. De uppmuntrat dig till att vara trogen mot dig själv.

När allt annat faller på plats, så märker du att om du gör allt för kärleken så är det det största genvägen till missnöje och yttersta katastrof.

Det är därför du aldrig ska ge upp dessa 8 saker för en man, oavsett hur mycket du älskar honom!

Din karriär

vacker kvinna sitter i regeringen

De tider då kvinnor förväntades bara vara i köket och vänta på att deras men ska komma hem och lyda dem i allt, är borta.

Då hade inte kvinnor ett riktigt val, men idag har saker och ting förändrats.

Om din man vill förstöra din karriär genom att säga att du ska stanna hemma längre, för att tillbringa mer tid med honom. Detta är ingenting du bör överväga, oavsett hur mycket du älskar honom.

Om du brinner för ditt jobb och din man försöker övertyga dig om att sluta, så bör du verkligen tänka på att avsluta din relation med honom istället.

Dina vänner

tre kvinnor som dricker kaffe

Du ska aldrig ta dina vänner för givet när du är i ett förhållande eller om du börjar träffa någon som du verkligen gillar.

Kom ihåg att dina vänner fanns där för dig när han inte fanns och du är inte skyldig till att spendera all din fritid med honom.

Om han börjar klaga på att du spenderar mer tid med dina vänner istället för honom, trots att du vet att det inte är sant, så ska du inte falla för det tricket.

Lyssna på magkänslan och håll dig till din tro, oavsett vad han säger till dig. Att ge upp dina vänner för kärlek borde aldrig vara en fråga.

Din moral

Flickan luktar solros

Om du är strikt är emot droger eller något annat, så ska du inte träffa en person som också inte är det.

Du bör aldrig ändra din moral för att göra någon nöjd, som du knappt känner.

Du ska heller inte låtsas att du är okej med allt som personen gör, om det strider mot dina värderingar.

Om du inte känner dig bekväm med något som din partner eller dejt gör, bör du inte tolerera det, bara för att försöka visa hur cool eller öppensinnad du är.

Du blir coolare om du säger till dem att du inte tycker det är okej, och står upp för dig själv, eftersom du respekterar dig själv och din moral, mer än någonting annat.

Ditt oberoende

Koncentrerad ung härlig affärskvinna som arbetar på bärbara datorn

Ge aldrig upp ditt oberoende när du befinner dig i ett förhållande.

Du borde kunna ta hand om dig själv, både fysiskt och mentalt, utan att lita på din partner mer, bara för att han verkar vara dominerande.

Om han tjänar mycket pengar så betyder det inte att du inte ska bry dig om att arbeta.

Det kommer att finnas tillfällen när du måste överleva på egen hand och det kommer att finnas tillfällen då du måste göra något som din partner inte brukar göra för dig.

Det är därför viktigt att bevara ditt oberoende, om du vill bevara din lycka och ditt välbefinnande. 

Din identitet

kvinna med hårbulle som ser ut från wi

Ändra aldrig din personlighet, oavsett hur mycket du tycker om honom. Många kvinnor gör detta, vilket är ett avgörande misstag.

De börjar låtsas att de tycker om att göra något, bara för att få hans godkännande. Att ändra din identitet för någon annan kan få allvarliga konsekvenser i ditt liv som helhet.

Du vill inte vara något du inte är, och du vill inte bli älskad för den de vill att du ska vara och inte för den du egentligen är. Var alltid försiktig med vad du gör och för vem du gör det.

Om de flesta saker du gör, bara är för att behaga din partner och få honom nöjd, så är ert förhållande varken hälsosamt eller äkta. 

Din stil

Modern affärskvinna på kontoret

Om du funderar på att få en ny frisyr eller bara köpa en ny klänning för att han bad dig göra det, gör dig själv en tjänst och gör inte det.

Om du inte är bekväm med någonting som din partner föreslår att du ska göra, så bör du inte göra det alls. 

Ändra aldrig din personlighet eller stil bara för att imponera på honom; detta kommer att göra dig till någon du egentligen inte är.

Du kommer att förlora din ursprungliga identitet, som en är väldigt svår att hämta igen om den en gång går förlorad. Din kropp, ditt hår, dina preferenser – detta tillhör dig.

Bara du vet vad du verkligen vill ha och vad som är bäst för dig. 

Din självrespekt

passar ung kvinna i sportkläder som står utomhus

Om din pojkvän insisterar på att du ska göra något för honom eller ger dig kommandon, kom då ihåg att han bara är din pojkvän och absolut inte din chef eller någon som kan ge dig order.

Du är en självständig kvinna och självrespekt bör alltid vara din prioritet.

Om han beordrar dig att göra något, be honom att göra det själv, eftersom du inte är hans slav. När du tappar självrespekten är det svårt att få den tillbaka.

Du ska aldrig vara rädd för att säga “nej” när du känner för det.

Dina drömmar

mamma och barn som leker över sängen

Om du drömmer om att ha en stor familj eller flytta till en viss plats, så bör du inte låta din partner diktera resultatet av den.

Om du vet vad du vill, så ska du aldrig ge upp dina drömmar bara för att han inte godkänner det.

Dina drömmar är en del av dig och om du överger dem, betyder det att att du överger en del av dig själv.

Att ge upp dina drömmar innebär att ge upp din lycka, och ingen har förtjänat något sådant.

Ge Aldrig Upp Dessa 8 Saker För En Man, Oavsett Hur Mycket Du Älskar Honom