Skip to Content

80 Korta Och Fina Kärlekstexter Att Skicka Till Honom

80 Korta Och Fina Kärlekstexter Att Skicka Till Honom

Om du vill ha en varaktig relation måste du arbeta hårt varje dag; du måste ge och ta emot, samt uttrycka hur du känner för din kärlekspartner.

När det gäller de två första råden beror det bara på dig, men vi kan hjälpa dig med den sista.

Bli inspirerad av den bästa samlingen av söta kärleksmeddelanden för honom och skriv ner de du gillade bäst

Ingenting kommer att förändra min kärlek till dig. Du är mannen som hjälpte mig att hitta mig själv i det här livet.

Du har blivit den mest kärleksfulla, vackra, söta, perfekta, milda, söta och bedårande mannen i mitt liv, och jag är väldigt lycklig att ha dig.

Jag vill uppskatta dig för att du älskar mig och visar mig den vänlighet jag har letat efter; Jag vill vara med dig, oavsett skick, vare sig det är i stormar eller regn. Jag kommer alltid att vara vid din sida för att stödja dig när du behöver mig. God morgon älskling!

Mina morgnar är underbara eftersom de börjar med dig, min kärlek. God morgon min prins charmig.

Det är så bedårande att höra din fantastiska röst varje morgon. Det är det perfekta sättet att börja min dag. Vet att jag är säker på att tänka på dig när dagen går!

Till och med den soligaste dagen blir tråkig utan dig. Endast din kärlek kan måla ljusa färger runtom.

Du fyller mitt hjärta med kärlek och mitt liv med lycka.

Du är min Romeo och jag är din Julia!

Jag är inte säker på vad livet kan ge dig. Jag är inte säker på om drömmar går i uppfyllelse. Jag är inte säker på vad kärlek kan göra. Men jag är säker på en sak. Jag älskar dig.

Sann kärlek kommer inte genom att hitta den perfekta personen, utan genom att lära sig att se en ofullständig person perfekt.

man kramar kvinna

Ibland blir mina ögon avundsjuk på mitt hjärta. Vill du veta varför? Eftersom du alltid förblir nära mitt hjärta och långt ifrån mina ögon.

Att veta att du är en del av mitt liv får mig att känna mig säker och fullständig. Jag känner att jag kan hantera alla hinder som kommer mitt sätt så länge jag har dig, mitt stöd. Du ger mig mod att tro på mig själv.

Du sover antagligen men jag ville bara säga att jag älskar dig. Du är anledningen till min lycka och verkligen en av de vackraste personerna som jag någonsin har träffat.

Det har sagts att du bara verkligen förälskas en gång, men jag tror inte på det. Varje gång jag ser dig blir jag kär igen.

Igår älskade jag dig, imorgon tänker jag bara på dig. Du vet vad … Jag älskar dig.

God morgon solsken. Det är en helt ny dag. Allt är helt annorlunda än vad det var i går, utom en sak: min kärlek till dig.

Det har gått så länge men när jag ser dig får jag fortfarande de alltför bekanta fjärilarna i magen. Jag älskar dig mer med varje dag som går. Glöm aldrig det.

Varje dag vaknar jag upp med ett leende i ansiktet. Du är anledningen till det leendet.

När du inser att du vill spendera resten av ditt liv med någon vill du att resten av ditt liv ska börja så snart som möjligt.

Innan jag träffade dig visste jag aldrig hur det var; att titta på någon och le utan anledning.

par sitter på soffan och kramar

Varje gång jag stänger ögonen ser jag ditt söta ansikte. Och när jag tänker på oss kan jag inte låta bli att känna mig nöjd. Jag är så glad att vi har varandra, genom både gott och ont.

Med varje sekund som går, kommer jag så mycket närmare att träffa dig ikväll. Kan inte vänta med att vara i dina armar och kyssa dig.

Min kärlek till dig är en resa. Det börjar på Alltid och slutar på Aldrig. Du är min, för alltid och alltid…

Jag kan inte hitta orden för att förklara hur jag känner mig när jag hör din röst eller när jag ser ditt ansikte … allt jag kan säga är att jag gillar känslan.

Just när jag trodde att kärlek aldrig skulle kunna vara en del av mig, var det när du kom med och visade mig lycka!

Jag hoppas att när du läser detta får det dig att tänka på mig!

Du är som en drog, och jag är så beroende!

Jag kommer att hålla dig i mitt hjärta tills jag kan hålla dig i mina armar igen…

Jag hade aldrig tänkt att tre ord kunde förändra mitt liv så fullständigt. Jag älskar dig, och jag är redo att ropa ut det till alla!

När jag först såg dig var jag rädd att prata med dig. När jag pratade med dig var jag rädd att hålla dig. När jag höll dig var jag rädd att älska dig. Nu när jag älskar dig är jag rädd att förlora dig.

par som går på gatan

Sedan den kvällen när våra ögon först träffades har vi kopplat ihop våra händer och förenat våra hjärtan. Jag älskar dig.

Om jag delar upp min kärlek till dig i lika delar och ger alla i världen sin egen del, kommer min återstående kärlek till dig vara lika omättlig som tidigare.

Det är omöjligt att mäta, beskriva, räkna eller framställa min kärlek. Jag känner det bara och jag vet att jag älskar dig.

Vi har övervunnit så mycket smärta att vi i dag verkligen förtjänar att vara lyckliga. Jag älskar dig.

Jag vill alltid vara vid din sida. Du ger mig känslor av fullbordande. Jag älskar dig mer än någonting annat i det här livet.

Ibland inspirerar kärleken, och ibland delar den hjärtat i små bitar. Jag har upplevt allt med dig och jag har insett att det inte finns någon som är dyrbarare för mig än du.

Just nu har allt i livet förlorat sitt värde förutom dina ögon. Du är världens åttonde underverk!

Hur kan jag beskriva vad jag känner för dig med ord? På alla språk i världen kommer jag att viska till dig att jag älskar dig, men detta räcker fortfarande inte för att beskriva hur mycket jag älskar och behöver dig.

Jag vill inte somna utan dig, jag vill inte äta utan dig, jag vill inte leva utan dig, jag älskar dig!

Vinden viskar ditt namn, stjärnor lyser upp min väg till dig, vi träffas snart – jag älskar dig!

man kramar och kysser kvinna

Det sägs att bara med en riktig man kan en kvinna blomma och njuta av livet. Jag känner mig som den vackraste blomman på planeten eftersom jag är med dig! Tack för din kärlek.

Kärleken till dig är i mitt blod, det flödar genom mina ådror och fyller mig med energi. Jag älskar dig.

Vet du vem som älskar dig? Personen som i hemlighet ber för dig till Gud. Jag älskar dig väldigt mycket.

Vet du hur jag förstod att jag älskar dig? Jag tänker på dig som min framtida barns far.

Min kärlek, du lyser upp min dag med ditt leende, det tar alltid andetaget bort.

När jag tittar in i dina ögon upphör världen att existera. När jag berör dina läppar exploderar universumet till miljontals färger.

Min älskade, jag kommer att göra allt för dig. Berätta bara vad du behöver. Ingenting är omöjligt så länge du älskar mig.

Det sägs att kärleken lever i tre år, men jag håller inte med om det. Förälskelsen lever i tre år, sedan blir det en djup känsla.

Denna djupare känsla är vad jag känner för dig.

När jag ser in i dina ögon ser jag kvinnan jag vill bli. Jag älskar dig.

lyckliga par kramar på stranden

Det enda riktiga i denna värld är vår kärlek. Det får mig att känna mig levande. Jag älskar dig, älskling.

Här är jag. Jag kan vara utan lyxiga bilar eller pengar, men jag är ändå här, med ett öppet, kärleksfullt hjärta som är helt ditt. Jag älskar dig.

Livet erbjuder många vägar att välja mellan, men den enda vägen för mig är att gå med dig hand i hand till slutet av våra dagar.

Även om jag måste gå igenom alla hinder i världen, om jag måste offra allt, kommer jag att göra det för din kärleks skull. Vår kärlek är min största rikedom.

Alla låtar skrivna om kärlek, berömmer denna underbara känsla, blek i jämförelse med historien om vår kärlek. Jag älskar dig sjukt mycket!

Ljuden av fiolen är grov jämfört med din röst, och den mest raffinerade siden kommer att bli säckväv jämfört med ditt hår. Du är mitt ideal. Jag älskar dig.

Tiden flyger när vi är tillsammans. Allt jag gör gör jag för dig och vårt framtida liv. Du är min favoritfantasi.

När jag blev förfrågad om vad jag älskar med dig var mitt svar enkelt – i dig ser jag mig själv. Detta är kärlekens sanning.

Vad som än händer i detta liv, vet jag att dina mjuka och omtänksamma händer kommer att vara där. Du är mitt stöd, min älskade man.

Jag kommer aldrig att skada dig, vi har ett hjärta delat mellan två. Så länge vi älskar varandra kommer det att fortsätta slå. Jag älskar dig.

par kramar utomhus

Jag vill hålla dig nära och känna att våra hjärtan kommer att slå ihop. Jag älskar dig, min söta kille.

Du får min värld att gå runt. Utan dig existerar jag inte. Jag älskar dig.

I tuffa situationer inspirerar bara din kärlek mig att skapa och leva.

Jag kan inte vara en superkvinna för dig, men jag kommer att göra mitt bästa för att skydda dig från problem och trängsel.

För din kärleks skull kommer jag att få en stjärna från himlen och gå på alla handlingar, jag är redo att göra det! Jag älskar dig.

Min gud, du har fångat mitt hjärta och blivit dess ägare, jag älskar dig.

Jag lägger himlen under dina fötter och skapar ett paradis på jorden för dig, du är mitt allt i den här världen.

Vet du vad som kan vara bättre än en dag tillbringad med dig? Bara ett helt liv med dig! Jag älskar dig.

Min prins! Du har kommit in i mitt liv och förvandlat det till en saga, tack! Jag älskar dig.

Förändringsvindarna kommer att förändra allt utom vår kärlek.

par som sitter i naturen

Att älska bara dig och att vara med dig bara tills mina dags slut är min enda dröm.

Den dagen jag såg dig insåg jag att jag skulle bli din partner. Sedan dess har jag varit den lyckligaste kvinnan i världen.

Du är min hjälte, min vän, min man, min kärlek. Jag välsignar dagen jag träffade dig. Jag älskar dig oerhört.

Idag är en speciell dag för oss – det är vår årsdag! Jag vill säga er att min enda önskan är att ha minst 50 årsdagar med er!

Min fästman – det finns bara två ord i den här frasen, men en enorm mängd värme och kärlek. Jag älskar dig.

Jag behöver inte pengar eller utsökta smycken för att vara lycklig. Det faktum att du är frisk och kär i mig gör mig lycklig.

På vårt första datum läste jag en tyst fråga i dina ögon: “Kommer du att vara min?” Och mitt leende svarade: “Jag är din.”

Tack för att du delade detta liv med mig, du har alltid varit med mig under alla upp- och nedgångar, tack vare dig lever jag.

Bara med dig har jag insett vad det betyder att leva. Jag älskar dig.

Din kärlek värmer mitt hjärta, det är en underbar känsla att bli älskad av dig!

”Jag älskar dig.” För mig är dessa ord mycket viktiga. De betyder att jag är redo att ge mitt liv till dig.

80 Korta Och Fina Kärlekstexter Att Skicka Till Honom