Skip to Content

En Kvinna Kan Älska Dig Till Döds Och Ändå Aldrig Prata Med Dig Igen

En Kvinna Kan Älska Dig Till Döds Och Ändå Aldrig Prata Med Dig Igen

Vi är bara så hela som den person vi låter fylla andra hälften av våra hjärtan.

Kvinnor är ofta underskattade. De är sköra, men starka ändå. Deras styrka är inte så uppenbar som hos män men det är en av de mäktigaste sakerna i världen.

Ibland sätts den styrkan på prov för att visa dig hur stark du faktiskt är..

När du beslutade dig för att inte svara på hans meddelande var det ögonblick du valde dig själv, du valde att vara stark.

Det var i det ögonblicket du visade respekt för dig själv. Du sa nej till någonting som inte var bra för dig trots att du älskar honom till döds.

Ja, du älskar honom men du kan inte ändra på honom.

den blonda kvinnan tittar på avstånd

Djupt inombords vet du att han inte är den rätte för dig men det betyder inte att du känner dig mindre ledsen för det.

Trots allt han gjort mot dig önskar du honom allt väl. Men, det betyder inte att det involverar det bästa han kunde ha haft – dig.

Du är färdig med någon som leker med dina känslor, någon som försummar dig och är respektlös.

Du är klar med någon som inte kan se ditt värde och anstränga sig för att visa sin kärlek.

Kärlek handlar inte om att säga förlåt, kärlek handlar om att förändras till det bättre.

Du är klar med lama ursäkter och väntan på svar. Nu är det du som är tyst. För gott.

Du har älskat, förlåtit, försökt igen, släppt taget och gått din väg. Det ligger en otrolig styrka i att älska och sedan släppa taget.

Olyckligtvis följer mycket smärta med på köpet. Smärtan är oundviklig men att låta den förstöra dig är den inte.

Det är därför som vänlighet och styrka på samma gång är en sällsynt kombination som endast få besitter. Sårade kvinnor blir viljestarka.

en imaginär kvinna stirrar ut genom fönstret

Starka kvinnor känner inte till några gränser; gränser existerar för att lära dem ta reda på vad de är kapabla till, inte att trycka ner dem.

Om en man inte behandlar dig rätt, om han är våldsam mot dig, förtjänar han inte din uppmärksamhet och kärlek.

Det låter enkelt men det är svårt och det gör ont som tusan.

Människor kan helt enkelt inte stängas på eller av, även om vi ibland önskar att det vore så enkelt att eliminera sina känslor.

Men, att falla för samma sak flera gånger hjälper dig inte i det långa loppet. Ju mer du förlänger uppbrottet ju mer smärta får du ta i slutändan.

Det är ett kaos av känslor inombords, men du vet vad du måste göra. Låt inte hans plötsliga kärleksförklaringar lura dig,

en sorglig kvinna står i vinden

Han vill bara ha tillbaka makten över dig så att han göra samma saker han gjorde innan. Det han gjorde och som ledde dig till där du är nu.

Jag vet att du tänker på alla de goda tiderna ni hade. Sättet på hur han var när han var på gott humör, allt han lovade dig, livet du hade drömt om.

Jag är ledsen att det inte blev som du ville, men än en gång – jag hoppas att du vet att det var bäst så.

Ibland händer saker i livet för att man ska lära sig vad man inte behöver.

Det spelar ingen roll hur mycket man vill, verkligheten är att man inte behöver dem.

När du lär dig att allt du behöver har du redan inom dig, då har äkta kärlek en chans. Någon som inte värdesätter dig hindrar dig från personen som vill.

Var inte rädd för att börja om från början och var inte rädd för att vara själv. Att släppa taget om rädslan för med sig kärlek i ditt liv.

killen kramar den sorgliga flickan

Lita på dig själv och på ditt hjärta. Där det finns sann kärlek är saker och ting inte alltid svåra, och om det blir svårt så finns det alltid en lösning.

Du behöver inte känna dig förödmjukad eller övergiven i själva processen. Det är inte sunt att normalisera känslomässigt kränkande beteende.

Det är sunt att försvara sig själv och säga hejdå till saker och ting som ifrågasätter din trygghet och självaktning; att kräva kärleken du förtjänar och att vilja vara lycklig.

Genom att göra det försvarar du alla kvinnor som har varit eller går igenom samma sak. Ingen man borde någonsin ge dig mindervärdeskomplex.

Om det händer, är det bästa du kan göra att kapa alla band du har till honom. Svara inte på samtalet. Svara inte på meddelandet.

Älska honom, men älska dig själv ännu mer.

En Kvinna Kan Älska Dig Till Döds Och Ändå Aldrig Prata Med Dig Igen