Skip to Content

Du Gav Henne Inget Annat Val Än Att Ge Upp På Dig

Du Gav Henne Inget Annat Val Än Att Ge Upp På Dig

Hon gav dig allt hon hade. Och vad gjorde du? Du gav henne absolut ingenting tillbaka. Du använde hennes förtroende så många gånger att hon inte kunde lita på dig längre.

Det var omöjligt. Du misslyckades. Du misslyckades hårt.

Du förstod inte att hon gick extramil för dig. Varje gång. Hon skulle flytta berg för dig. Hon skulle välja dig över sig själv varje gång. Och du gav henne ingenting.

Det är ingen överraskning att hon var tvungen att ge upp på dig. Du vet att hon gjorde allt arbete i ert förhållande. Hon var den som höll det levande.

Det är som om du bara var en tillfällig åskådare istället för en huvudaktör i det hela. Varför skulle någon acceptera det?

Hon gav dig all uppmärksamhet och tillgivenhet hon hade. Hon såg till att du hade allt.

Hon kysste dig hejdå när du lämnade huset och ändå sätter du henne sist. Hon fick aldrig en hejdåkyss.

Du utnyttjade hennes vänlighet. Du spottade på hennes snälla ord och älskande gester eftersom du inte respekterade henne. Du borde ha tagit henne i dina armar och aldrig släppt taget. Så behandlade hon dig. Och du förtjänade inget av det.

Charmig kvinna nära gröna sidor

Hon har aldrig träffat en person mer självisk än du. Hur kan du låta dig förlora den enda som gjorde dig till en bättre man – hon?

Långsamt blev du hennes börda. Hon kunde inte längre bära dig på ryggen. Hennes ben viknade. Hon kunde inte ta det.

Även om hon fortsatte att ge dig andra chanser, fortsatte du att avfärda dem. Du förstörde dem en efter en och du slutade inte för du var säker på att du skulle få en ny chans.

Du visste att hon var godhjärtad och hon skulle inte lämna dig bara sådär och tyvärr utnyttjade du det.

Hon gav upp på dig eftersom du gav henne mer sorg än lycka. Det var den typ av liv som hon inte ville leva. Vad som är ännu sorgligare är att hon faktiskt tänkte tanken att allt detta var hennes fel.

Hon trodde att hon inte hade tillräckligt med tålamod och förståelse för dig. Det var du som fick henne att tro att hon inte var tillräckligt bra.

Du var så modig och självsäker. Du trodde verkligen att hon inte vågade lämna dig.

Du trodde verkligen att hon skulle fortsätta ge dig chanser. Var du verkligen så säker? Du borde ha tänkt om.

vacker blond kvinna med solglasögon

För den här gången var det, “Hejdå, ses aldrig igen!” Hon hade stått ut med dig fram till denna punkt. Hon kommer inte att ge dig några fler chanser eftersom hon vet att du inte vill ändra på dig. Du vill inte växa och mogna. Hon behöver inte det i hennes liv.

Hon gav upp på dig eftersom du var ett arsle som tog henne för givet och trodde du kunde komma undan med det.

Allt du gav henne var tomma ord och falska löften som inte betydde någonting. Inte längre. Hon litade helt på dig och du svek henne. Allt du gjorde var att göra henne besviken, om och om igen.

Hon gav upp på dig eftersom hon inte hade något val. Du tog henne till en återvändsgränd. Du målade in henne i ett hörn och hon hade verkligen inget annat val än att lämna. Hon gav dig tid till att ändras.

Hon hade varnat dig flera gånger att det inte skulle fungera på det här sättet.

Men du tog hennes ord och handlingar för givet och du fortsatte att göra saker på dina egna villkor utan att samråda med henne eller någon.

Du la ner noll ansträngning för att få det att fungera, ändå trivdes du med henne. Hur kan du förvänta dig något mer än att hon lämnar?

Kvinna som rymmer sitt hår utomhus

I den vuxna världen fungerar saker inte som du tror att de gör. I den vuxna världen krävs det mycket uppoffringar för att göra ett förhållande bättre och att göra din partner lyckligare. Det krävs två för en tango.

Hon gav upp för att hon insåg att hon spelade roll. Hon kommer inte att spendera sitt liv på förlorare och idioter som du.

Hon kommer inte att spendera sitt liv på någon som inte är värdig henne. Även om hon fortfarande älskar dig, kommer hon inte att göra samma gamla saker mot sig själv längre.

Hon kommer äntligen att sätta sig själv först för att hon kan.

Hon har äntligen insett att hon kan hitta någon annan som kommer att älska henne som hon förtjänar att bli älskad. Hon kan hitta någon som ska behandlar henne på samma sätt som hon behandlar honom. Hon kan hitta någon som är henne jämlike.

Hon vill inte ge upp på dig, men du gav henne inget annat val.

Hon är ledsen, men hejdå. 

Du Gav Henne Inget Annat Val Än Att Ge Upp På Dig