Skip to Content

Du Kommer Att Ångra Att Du Förlorade Tjejen Som Bara Ville Vara Din

Du Kommer Att Ångra Att Du Förlorade Tjejen Som Bara Ville Vara Din

Jag vet att du tror att du inte kommer att sakna henne eftersom du njuter av ditt enda liv nu, men det kommer en dag när du kommer att vilja att hon skulle vara där.

Det kommer att slå dig när du minst anar det och du kommer inte att kunna göra något åt ​​det eftersom hon kommer att vara nöjd med någon som valde henne för gott.

En dag kommer du ångra att du förlorade en tjej som ville vara din.

Du kommer att önska att hon var där för att lyssna på dig och berätta att även om saker inte är lysande just nu kommer de att förändras till det bättre.

Du kommer att sakna hennes blyga leende när du kysser henne och att hon står på tårna så att hon kan krama dig och ge dig den varmaste kyssen någonsin.

När du tillbringar tid med så många tjejer i ditt liv kommer du att inse att hon var den rätta, den som skulle vända sin värld upp och ner för dig.

Och när den dagen kommer, kommer du inte att kunna göra något åt ​​det. Du kommer bara att kunna titta på henne på avstånd och njuta av hennes liv med mannen som visste hur han skulle älska henne.

Och du kommer att vilja vara i hans ställe så väldigt mycket.

brunett kvinna som bär vit skjorta sitter utomhus

Men du kommer inte ha en chans att göra det eftersom hon satt stopp för sitt liv med dig.

Efter att hon gav dig sitt hjärta och du utnyttjade det som om det inte var något värt, sa hon att hon måste komma över dig.

Tro inte att det var lätt för henne att ge upp den enda mannen hon någonsin älskat, men att stanna hos dig och få smulorna från bordet gjorde henne mer illa än att gå bort från dig.

Hon lämnade eftersom hon inte hade något att hålla fast vid.

Hon lämnade för att hon hade jävla bra skäl för det. Hon kunde inte stå ut med att tigga om kärlek.

Hon försökte så mycket att öppna dina ögon, men du vägrade att öppna dem och trodde att hon alltid kommer att vara där.

Du tog henne för givet och se nu vad du gjort. Du förlorade en tjej som faktiskt ville vara din.

Du förlorade en tjej som lägger alla sina förhoppningar i din kärlek och trodde på att tiden skulle förändra dig och att du äntligen skulle komma att ge henne den kärlek som hon längtade efter så mycket.

kvinna med långt hår som står ensam

Hon ville bara att du skulle slåss för henne, men du kunde inte ens göra det.

Dagen som hon sa att hon lämnade var den lyckligaste dagen för dig medan hon låtsades att hon var stark, men det ögonblick som hon vände sig tillbaka till dig och började gråta och bad Gud om att du skulle ropa hennes namn och berätta för henne att hon skulle stanna.

Hon ville höra att du behöver henne och att du inte kan tänka dig ett liv utan henne. Men det enda hon kunde höra var tystnad. En tystnad så skarp att den krossade hennes hjärta många gånger om.

Dagen du sa att du inte behövde henne var dagen då hon dog.

Hon dog inuti och alla hennes känslor blev övermäktiga. Hon kunde inte känna igen sig själv längre och hon hade bara den stumma ytan, och hoppet att du kommer att ändra dig.

Hon hoppades att du skulle ringa henne så hon stirrade på den tomma skärmen i dagar.

Men det var bara det hon fick – en tom skärm och mycket smärta i sitt hjärta. Hon kunde inte tro att du gav upp kärleken så lätt, inte ens ville försöka.

vacker kvinna med lockigt hår som ligger på golvet

Hon bad dig inte om månen och stjärnorna, hon ville bara ha en varm kram och ett ord av tröst när hon var ledsen.

Hon ville ha din kärlek, men allt hon fick var lidande och ett krossat hjärta.

Hon tillbringade så många dagar med att undra över vad hon gjorde fel. Hon frågade så många frågor men kunde inte hitta svar. Så gav hon slutligen upp.

Hon gav upp hoppet om dig eftersom du gav upp om henne för länge sedan. Nu är hon inte samma kvinna längre eftersom hon lärde sig livets läxa på det tuffaste sättet som finns.

Så hon gick vidare.

Hon gick vidare på grund av att hon insåg att hon inte kan stanna på samma ställe och tro att saker kommer att förändras. Hon visste att hon var tvungen att göra något med sitt liv för att läkas.

Och om du ser henne just nu, kan jag slå vad om att du inte skulle känna igen henne. Hon är en stark kvinna nu, en som inte öppnar sig så lätt för människor.

Hon fäster sig inte så lätt och nu ber hon om kärleksbevis innan hon ger dem till någon.

ledsen kvinna som ligger på sängen

Och du?

Medan hon är lycklig nu är du fast i samma spår. Du var inte vis nog att vårda flickan som älskade dig mer än sig själv.

Du lyckades förlora den mest värdefulla sak i ditt liv, och nu känner du dig ledsen för det.

Efter så mycket tid insåg du att hon verkligen var en oslipad diamant, en kvinna att älska och vara din bästa vän. Hon försökte rädda dig från dig själv, men hon kunde inte.

Så, hata henne inte för att hon gav upp hoppet om dig eftersom det inte gör henne svag. Det betyder bara att hon var för stark för länge.

Hon lämnade inte, du lät henne gå. Och du förtjänar att hennes minne hånar dig under resten av ditt liv.

Och nu när hon är lycklig, låt henne leva. Försök inte dig på något igen för att du vet att du aldrig kommer att kunna ge henne vad hon verkligen behöver.

Låt henne vara lycklig i en annan mans armar, för även du vet att hon förtjänar en bättre man än du.

Du Kommer Att Ångra Att Du Förlorade Tjejen Som Bara Ville Vara Din