Skip to Content

Detta Är Vad Det Egentligen Innebär Att Prioritera Henne

Detta Är Vad Det Egentligen Innebär Att Prioritera Henne

Att göra din tjej till en prioritet i ditt liv betyder inte att du behöver ge upp något i gengäld. Det betyder inte att hela din värld ska kretsa runt henne och att du ska se efter alla hennes behov 24/7.

Det betyder inte att du måste glömma dina vänner och andra människor som du bryr dig om och det betyder inte heller att hon ska vara ditt enda fokus i livet.

Att prioritera din tjej innebär att du respekterar både henne och hennes tid

lyckliga par sitter i parken

Det innebär att du dyker upp när du lovar och inte sviker henne. Det betyder att komma ihåg de viktiga datum i livet som hon älskar att fira med dig.

Datum som årsdagen för er första kyss, er första dejt, uppenbarligen också Alla hjärtans dag och andra viktiga händelser som får henne att känna sig uppskattad och älskad.

Det betyder att svara på hennes sms så fort du kan snarare än att vänta hela dagen på att svara med ett enda ord.

Att svara tillbaka tar tio sekunder så istället för att dissa henne, smsa henne och säg att du älskar henne och att du kontaktar henne så fort du kan. Hon kommer att uppskatta det mer än du tror.

Att prioritera din tjej innebär att visa henne att du är där för att stanna

älskande par sitter på soffan ler

Det betyder att du faktiskt ringer henne ibland istället för att bara smsa.

Genom att ringa henne så försäkrar du henne om att du bryr dig tillräckligt för att höra hennes röst och hon kommer att älska det.

Det innebär att man går med på att följa med på hennes kusins bröllop även fast man inte känner kusinen så bra, det spelar ingen roll. Det som är viktigt är att det är viktigt för henne och det är allt du bör bry dig om.

Genom att vara vid hennes sida genom viktiga händelser i hennes liv så visar du henne att du vill vara en del av det livet.

Vilket bättre sätt finns det att visa engagemang på än att villigt spendera tid med hennes hela familj och faktiskt njuta av det?

Hon kommer att vara såå glad och du kommer att vara nöjd eftersom hon känner sig älskad och uppskattad.

Att prioritera din tjej innebär att du uppmärksammar hennes behov och begär

par stående utomhus kramar

Vad detta betyder är att veta exakt vilket kaffe hon dricker utan att behöva ringa henne och fråga.

Det betyder att du bör veta att rosor är hennes favoritblommor och att hon är allergisk mot tulpaner.

Det innebär att veta namnen på hennes nära familjemedlemmar och hennes närmaste vänner och vet också exakt vem hon skulle ringa först i en nödsituation.

Det betyder att veta vilken låt hon har i sitt huvud den senaste veckan och vilka låtar som får henne att stänga av radion.

Det betyder att du bryr dig när hon pratar om sitt jobb och den irriterande kollegan som hon inte tål istället för att bara nicka och inte ha en aning om vem hon pratar om.

Det betyder att vara närvarande i hennes liv och lyssna för att höra och förstå i motsats tilla tt lyssna och bara vänta på att hon ska sluta prata.

Att prioritera din tjej innebär att du involverar dig aktivt i hennes värld

par sitter vid sjön kramar

Detta innebär att bjuda med henne på bio med dig och dina kompisar eftersom du vill att hon ska träffa dem och faktiskt lära känna dem på en djupare nivå.

Du vill att din tjej och dina bästa vänner ska vara så bra som möjligt eftersom de alla är viktiga delar av ditt liv.

Det betyder också att veta vad hennes favoritmat är så du kan överraska henne ibland efter jobbet med hennes favoritmat. Hon kommer att älska dig för det!

Det betyder att anta att hon inte är intresserad av något så att du inte ens bjuder med henne. Nej, tvärtom, bjud med henne att göra de saker som du älskar och som betyder något för dig.

Även om hon inte är intresserad av det så älskar hon dig och kommer att gå med och stödja dig!

Det är så det funkar. Gör henne till en del av ditt liv så gör hon detsamma för dig.

Snart kommer ni att njuta av matlagningskurserna som hon får dig att följa med på och hon börjar verkligen komma in i World Of Warcraft och bli en grym gejmer!

Det är så du gör med människor som du älskar. Du inkluderar dem i saker som du älskar och det får er kärlek för varandra att växa.

Ni kommer att ansluta på en mycket djupare nivå än du någonsin trodde var möjligt.

Detta Är Vad Det Egentligen Innebär Att Prioritera Henne