Skip to Content

Det Är En Stor Skillnad Mellan Att Slåss För Kärlek Och Att Tigga Om Den

Det Är En Stor Skillnad Mellan Att Slåss För Kärlek Och Att Tigga Om Den

Ibland blir vi så överväldigade av den moderna dejtingdjungeln att vi helt enkelt går vilse i den. Tack vare den oreda som pågår i andras huvuden och i vårt eget, tenderar vi att inte skilja rätt från fel.

Kanske är detta den främsta anledningen till att vi inte avslutar giftiga relationer eller kämpar för människor som faktiskt inte förtjänar oss.

Du förstår att ett av de största misstag vi gör är att vi inte lägger märke till skillnaden mellan att slåss för kärlek och att tigga om det.

Man kan säga att det finns en fin linje mellan dessa två, men jag ber att lägga märke till skillnaden.

När du kämpar för kärlek är det du som har ansvaret. Det är du som tar ledningen.

Det är du som är tillräckligt säker på att leta efter vad du vet att du förtjänar och det du tror är värt din tid.

Kärlek är ett partnerskap och det krävs alltid två för att dansa tango. Det krävs alltid två personer för kärlek.

Par i kärlek

Att slåss för kärlek motsvarar två personer som arbetar tillsammans för att övervinna sina skillnader och lösa alla problem tillsammans.

Det är två personer som tar ansvar för sina roller i förhållandet.

Det är alltid två personer i det. Om det bara är en som försöker, så är det inte kärlek – det är tortyr.

Hur vet du om ditt förhållande är värt att kämpa för? Enkelt. Ni gör både det hårda arbetet och de tunga lyften som krävs för att anpassa sig till en annan människa.

Du är aldrig den enda som bär hela tyngden.

Du är inte den enda som drar hela förhållandet framåt. För att det som är rätt behöver aldrig tvingas fram.

När du tigger om kärlek är det ett tecken på att du är desperat.

När du tigger om kärlek, jagar du förmodligen efter något som aldrig var menat att vara ditt, till att börja med.

För om det gjorde det skulle du inte behöva jaga efter det.

Att tigga efter kärlek betyder att du själv dansar efter musiken som komponerades för att dansas av ett par.

Att hålla på någon som inte vill vara med dig är som att gripa efter sand. Det kommer ändå att rinna dig genom fingrarna.

Ung kvinna som beundrar solnedgången över fält

Om du måste tigga efter kärlek, är den person du försöker få inte kapabel att älska dig som du förtjänar.

Om du jagar någon, betyder det att de springer bort från dig. Och om så är fallet, så spelar det ingen roll vad du gör, du kommer inte att vara deras prioritet.

Du kommer aldrig att få deras uppmärksamhet, deras tid eller kärlek. Du kommer bara att slå knut på dig själv för ingenting.

Låt aldrig din rädsla att förlora en person förmå dig att göra något som inte är bra för dig. Och en person som du måste tigga om kärlek från är en av dem.

Om du måste be någon om kärlek eller be dem att stanna i ditt liv, är det ett tydligt tecken på att de inte hör hemma där.

Kom alltid ihåg att när en dörr inte öppnas oavsett hur hårt du rycker eller drar, är den låst för dig och det finns inte något på andra sidan för dig.

Fel person gör att du tigger om uppmärksamhet, tillgivenhet, kärlek och engagemang. Den rätta personen ger dig dessa saker eftersom de älskar dig.

sympatiska par promenerar genom gatorna i staden

Du förstår, om någon vill ha dig, blir du deras förstahandsval utan att ens be om det. De kommer att vara de som kämpar för din kärlek i stället för att du ber om deras.

Du borde inte behöva tvinga någon att vilja vara med dig – det är inte så kärleken ska fungera.

När någon är rätt, känner du det. De kommer inte att få dig att känna dig eländig och de kommer inte hålla dig på armlängds avstånd.

Du vet, det är okej att slåss för någon som älskar dig men det är inte okej att slåss för att någon ska älska dig. Lär dig se skillnaden.

I stället för att slösa bort ditt liv, tiggandes om kärlek som inte var avsedd att vara din, ha alltid tillräckligt med självrespekt för att veta att världen är för stor och du har för mycket att erbjuda.

Kom ihåg att du förtjänar rätt sorts kärlek, inte den du måste tigga om. Må det här vara din vägledande stjärna när du börjar tänka på om du ska ge det en andra chans eller om du ska gå.

Det Är En Stor Skillnad Mellan Att Slåss För Kärlek Och Att Tigga Om Den