Skip to Content

Om Han Gör Dessa 10 Saker, Är Han Attraherad Av Dig

Om Han Gör Dessa 10 Saker, Är Han Attraherad Av Dig

Män är inte så bra på att uttrycka sina känslor, men de är inte bra på att dölja dem heller. Bara genom att uppmärksamma hans beteende och de små gester han gör, kan du se om han är attraherad av dig eller inte.

Det är något han inte kan kontrollera; hans hjärta är ansvarig för hans kroppsspråk och bara genom att titta på honom kan du se hur han känner. Kolla denna lista med de mest uppenbara tecknen på hans attraktion för dig.

1. Han initierar all kommunikation

man i denimjacka med sin telefon

Det kan vara antingen att han närmar sig dig i baren eller skickar morgon meddelanden. Han har inga problem med att ta en risk, eftersom han har bestämt att du är värd det.

Det är ett tydligt tecken på att han är intresserad av dig och att han vill lära känna dig bättre.

2. Han ler alltid när han ser dig

Stilig affärsman och kvinna som tillsammans ser smartphonen

Det är något han inte kan kontrollera. Bara det faktum att du kommer in i rummet, även om ni inte kommer att prata med varandra, gör honom lycklig.

Och du vet vilken typ av leende det är. Det är det dumma flinet i ditt ansikte som visas när du ser din kärlek, leendet som du känner kommer från ditt hjärta, leendet som värmer dig.

3. Han lutar sig alltid närmare

Attraktiva affärspar som använder minnestavlan i modernt kontor

Det är något han inte gör med avsikt. Han kommer att luta sig mot dig när du pratar, eftersom han tycker om ditt sällskap och vill känna gemenskap. Sänker hans röst, viskar i ditt öra och luktar din parfym.

Listan över åtgärder kan fortsätta och fortsätta, men poängen är att han vill vara nära dig. Han kommer fortfarande att ge dig tillräckligt med utrymme att ta avstånd om du känner att du behöver det.

Det är också ett utmärkt sätt att se om du också är bekväm med honom.

4. Han anstränger sig för att träffa dig

skrattande man och kvinna njuter av datum

Han kommer att föreslå att ni tittar på en film, som du en gång nämnde eller gå ut på middag, bowla osv.

Han lyssnar på dig när du pratar om de saker du bryr dig om och han är fast besluten att få dem alla att hända. Att spendera tid med bara dig känns bra för honom. Och det är en bra bonus om han gör dig lycklig.

5. Han hittar en anledning till att röra dig

Lycklig vacker kvinna som ger hög fem till sin pojkvän i café

Oavsett om det är ett hårstrå som faller i ansiktet eller något du har på din axel, kommer han att leta efter en ursäkt att röra dig. Och om ni sitter bredvid varandra kommer hans knän att röra vid dina.

Det är subtil beröring, inget för påträngande, inget som får dig att fly, eftersom han respekterar dina önskemål och försöker avgöra om du gillar honom också eller inte.

Det kommer även att visas med mjuk beröring på ryggen eller armen.

6. Du ser hur han tittar på dig

Ungt par i ett kafé som ser varandra

Du vet vad jag menar. När du för ett samtal med någon annan och tittar upp mot honom, men ser att han redan tittar på dig.

Och alla de gånger du höll på med telefonen, bara för att titta upp och se en drömmande blick i hans ansikte. Finns det ett bättre tecken på attraktion än fullständigt dyrkande i hans ansikte när han tittar på dig?

7. Han verkar nervös

man och kvinna tittar på varandra och ler

Han leker med fingrarna, leder fingrarna genom håret och justerar ständigt kläderna. Han vill se bra ut för dig och vill vara den bästa versionen av sig själv, så naturligtvis gör det honom lite nervös.

Det är något han gör omedvetet, vilket gör ännu mer förtjusande.

8. Han är verkligen intresserad av att lära känna dig

man och kvinna har intressant diskussion på café

Du kan se att han är intresserad av vad du har att säga. Han kommer att fråga dig om din favoritmusik, vad du älskar och inte, vad dina galna drömmar är och din störst rädsla.

Det är inte bara småprat, som han pratar med alla. Det är det ultimata tecknet att han dras till dig och vill ha dig i närheten.

9. Han rör och slickar sina läppar

man håller händerna i ansiktet

Vi vidrör omedvetet de delar av vår kropp där vi vill bli rörda eller kyssta. Han kommer att leka med sina läppar och slicka dem, utan att ens vara medveten om det.

Han förbereder dem för att kyssa dig och han vill att du kysser honom också.

10. Han ger dig komplimanger

man och kvinna dricker kaffe och pratar

Inte på det sättet som män ger komplimanger till kvinnor de är intresserade av att ha endast en natt eller på kort sikt. Han ger komplimanger om dina ögon och hur de ändrar färg i solen.

Han noterar hur ditt ansikte lyser upp när du ser en valp eller hur du ler när du läser något du gillar.

Han ger inte bara komplimanger om ditt utseende, han kommenterar även alla små saker som gör dig annorlunda till skillnad från alla andra kvinnor, inklusive ditt fantastiska sinne och mjuka hjärta.

Om Han Gör Dessa 10 Saker, Är Han Attraherad Av Dig