Skip to Content

6 Tecken På Att Han Fortfarande Älskar Dig Fast Ni Har Gjort Slut

6 Tecken På Att Han Fortfarande Älskar Dig Fast Ni Har Gjort Slut

Även om ni gjort slut, har du fortfarande en känsla av att han sänder motstridiga signaler?

Det finns en del av dig som är säker på att ni är färdiga med varandra och att ingenting kan ske som kan ändra på det, men det finns också en del av dig som fortfarande hoppas på att saker ska komma tillbaka på rätt spår.

Han skickar motstridiga signaler efter det att du äntligen har accepterat att det är över och det är inte så hjälpsamt, eller hur?

Det var nog att du var tvungen att gå igenom den läkande fasen och gråta din andel av tårar och tvinga dig att glömma honom, utan att han nu ger dig falskt hopp.

När du gör slut med någon kan ert förhållande gå i så många olika riktningar. Ni kan vara vänner, ni kan fortfarande ha sex då och då eller så vill du inte ens höra hans namn någonsin igen.

Det är väldigt svårt att veta exakt vart ert förhållande är på väg eftersom män vanligtvis inte talar klarspråk om vad de vill ha.

Fan, kanske du inte ens vet själv vad du vill ha – om du vill behålla honom i ditt liv eller låtsas som ni två du aldrig möttes.

Hur vet man vad han vill ha? Hur vet man om han vill komma tillbaka till dig för att han fortfarande älskar dig?

ung man i svart skjorta

Att göra slut är svårt. Du måste hantera det faktum att du aldrig kommer att vila i hans famn mer.

Han kommer aldrig att kyssa dig när ni träffas, som om han inte har sett dig på flera månader. Du måste bara acceptera det och gå igenom processen att glömma honom och det ni hade.

Men precis när du var redo att gå vidare får du känslan att han fortfarande har känslor för dig.

Det är som om han vet att du äntligen hittade frid och då kommer han tillbaka och förstör allt genom att sända ut motstridiga signaler.

Du kan gå tillbaka till honom, men det är vanligtvis inte en bra idé. Tänk bara på ert förhållande och försök att förtränga alla goda minnen du har och bara tänka på de dåliga.

Om du gjorde slut, hade ni förmodligen mer dåliga och fula ögonblick än lyckliga.

Ändå känns det ganska bra att vara saknad istället för att sakna någon för omväxlings skull.

Här är tecknen på att ditt ex fortfarande älskar dig och vill ha dig tillbaka:

1. Han ringer dig när han är full

man som bär glasögon som rymmer sin telefon

Det sägs att när de blir fulla, talar folk om vad de verkligen tänker, de är helt ärliga och de kommer att säga saker som de aldrig skulle säga om de var nyktra.

Alkohol sänker hans hämningar, så han kommer att säga vad han har dolt för dig.

När han blir full, berättar den rationella delen av hans hjärna att det är över och det finns ingen mening att ringa dig, men å andra sidan blir den andra delen av hjärnan mycket starkare och högljuddare när han är full och den skriker: “Du måste ringa henne, kanske finns det fortfarande hopp för er två!!!”

När han ringer dig i fyllan, måste du vara försiktig. Säg inte något du kan ångra och ge honom inget hopp.

Om han fortfarande har modet att prata med dig nästa morgon om samma sak – först då kan du ägna den här situationen en andra tanke.

2. Han har inte träffat någon ny ännu

man med ryggsäck utomhus

Om han inte träffar någon och det har varit ett tag sedan ni gjorde slut, har han förmodligen fortfarande vissa känslor för dig, så han bestämde sig för att vänta på att se om hans lycka kommer att förändras.

Även om han går ut med någon, kommer han att göra det under radarn eftersom han inte vill såra dina känslor och han själv är osäker på det också.

Men om han träffar någon …

3. Hans flickvän känner sig hotad av dig

man i svart jacka sitter på berget

Hon kan inte stå ut med att titta på dig eller höra talas om dig, än mindre vara i din närvaro. Detta är ett uppenbart tecken på att han har pratat för mycket om dig; det är därför hon känner sig hotad.

Hon har en känsla av att han inte har gått vidare helt (och hon har nog rätt) eller att han ifrågasätter sitt nuvarande val.

Vem vet, kanske har han ropat ditt namn när de haft sex? Inte konstigt att hon fortfarande känner att du är viktigare för honom än hon är.

Ett ögonblick är han helt och hållet galen i dig och han ger dig uppmärksamhet på ett sätt som känns obehagligt, och i nästa stund attackerar han dig som om du vore hans ärkefiende.

Detta beteende måste vara förvirrande för dig, vilket är mer än normalt, men det är precis så som han känner.

Han är fortfarande förvirrad av dig. Kanske kan han inte veta om han fortfarande älskar dig eller om han är redo att gå vidare.

Du kan inte sudda ut alla känslor du hade för någon på en dag bara för att ni gjorde slut. Det är en process som vanligtvis är mycket smärtsam och lång.

Efter ett uppbrott bör du vara stark. Om han skickar dig textmeddelanden och sedan slutar, skicka inte honom något svar heller, ta det lugnt som om du verkligen inte bryr dig.

Låt inte hans förvirring förtära dig eller ge dig falskt hopp.

5. Han är helt plötsligt en helt annan person

man i svart jacka

Han börjar agera helt annorlunda kring dig när du har gjort slut.

Han blir extremt vänlig och alla hans dåliga egenskaper försvinner plötsligt och lämnar honom himmelskt vacker och perfekt. Fall inte för det!

Han vet hur man ska vara bra, när han vill, och just nu vill han få dig tillbaka, så han spelar ett spel med dig genom att uppföra sig perfekt.

Om du gick med på att vara vänner och han talar vackert till dig och viskar söta saker i ditt öra, eller gör nästan allt som överskrider vänskapsgränsen, har han fortfarande känslor för dig och han är långt ifrån över det faktum att ni gjorde slut.

6. Han vill göra dig avundsjuk

man som står ensam i skogen

Om han verkar för involverad med sin nya flickvän eller en kommande dejt, eller om han bombarderar sociala nätverk med meddelanden om att han träffar någon, gör han allt med avsikt att komma åt dig.

Men vad han inte begriper är att han inte kommer se ut som en tuffing som har gått vidare; han avslöjar faktiskt bara det faktum att han fortfarande älskar dig och att han vill ha något slags respons från dig för att se om du känner detsamma.

Han bryr sig verkligen om vad du tycker om honom. Hans beteende försöker få dig att vilja få honom tillbaka.

Återigen är det vanligtvis inte en bra idé. Men om din magkänsla säger dig att du bör ta tillbaka honom, prova det.

6 Tecken På Att Han Fortfarande Älskar Dig Fast Ni Har Gjort Slut