Skip to Content

Varje Stjärntecken Har Sitt ”Jag Kommer Älska Dig Tills…”. Vad Är Ditt?

Varje Stjärntecken Har Sitt ”Jag Kommer Älska Dig Tills…”. Vad Är Ditt?

Väduren: ”Jag kommer älska dig tills du ger upp.”

Väduren

Väduren är inte rädd för att gå efter det dom vill ha. Dom kommer att jaga i en evighet. Därför kommer du att förlora väduren så fort det blir för enkelt för dom.

De njuter av spänningen som jakten ger, så vi råder dig att bevara mystiken i förhållandet. Annars kommer de att tröttna.

Håll dom upptagna. Låt dom alltid jaga dig och göra sitt bästa för att få behålla dig i sitt liv. På så sätt kommer de alltid fortsätta få dig att falla för dom.

Oxen: ”Jag kommer älska dig tills du sårar mina känslor.”

oxen

Oxen har ett stort hjärta bakom sitt hårda yttre. De släpper inte in andra människor lätt, men när de gör det så är deras kärlek ändlös.

Men, om du leker med deras känslor, sårar dom eller får dom att tvivla på dig så kommer du att förlora dom för gott.

För att undvika det, håll dig till det du sagt. Håll dina löften. Och förolämpa inte dom på något sätt.

Det finns alltid ett fint sätt att säga saker på så att de inte känner sig förödmjukade. Ord kan såra och du kan aldrig ta tillbaka det du sagt, så var försiktig.

Tvillingarna: ”Jag kommer älska dig tills du sviker mig.”

tvillingarna

Det finns ingenting tvillingarna hatar så mycket som när någon ser ned på dom och tror att den är intellektuellt överlägsen.

De kommer att se rätt igenom varje försök till manipulation och sätta stopp för det.

De är kommunikativa och smarta så de uppskattar någon de klickar med på ett djupare intellektuellt plan. Men de kommer inte förlåta den som tror att den är smartare och kan lura dom.

Var uppriktig och tydlig med allt du säger och gör – det är det enda sättet att ha kvar tvillingarna.

Kräftan: ”Jag kommer älska dig tills jag förlorar emotionell säkerhet.”

Kräftan

Kräftan är ett känslomässigt och empatiskt tecken. De försöker alltid förstå människor och litar på att de är ärliga. De skulle göra allt för kärleken.

Det de behöver allra mest är emotionell säkerhet. De behöver bli påminda om att de är älskade och uppskattade varje dag. De behöver någon som är säker på sina känslor.

Att gå fram och tillbaka och vara velig kommer göra att kräftan förlorar förtroendet och därmed lämna dig så snabbt de bara kan.

Så om du inte kan tala om för dom exakt var du står, slösa inte ens tid på att dejta dom.

Lejonet: ”Jag kommer älska dig tills du tar mig för givet.”

lejonet

Lejonet är det mest högljudda och självsäkra tecknet. De kommer att vara lika självsäkra och engagerade i sitt förhållande.

De älskar sig själva men de kommer att älska sin partner minst lika mycket. De kommer att göra allt i sin makt för att göra sin partner lycklig och nöjd.

Men när de känner att det inte är ömsesidigt och att den andra parten inte ens ser deras ansträngningar så slänger de igen dörren bakom sig och ser aldrig mer tillbaka.

Om du vill behålla lejonet i ditt liv, följ deras ledning. Engagera dig lika mycket, respektera och uppskatta dom, annars kommer du att förlora dom.

Jungfrun: ”Jag kommer älska dig tills du förstör min tillit.”

jungfrun

Det finns ingenting jungfrun uppskattar mer än ärlighet och lojalitet. Om du ljuger för dom eller, Gud förbjud, är otrogen mot dom så kan du glömma dom för gott.

De kommer att radera dig från sitt liv föralltid. De tolererar inte lögner, oavsett orsak. De vet att grunden till ett förhållande är tillit.

När den förstörs en gång så kommer den aldrig mer att bli densamma.

Om du är seriös i ditt förhållande med jungfrun så var tillförlitlig. Det finns inget utrymme för lögner, ursäkter och ouppfyllda löften. Allt handlar om ärlighet.

Vågen: ”Jag kommer älska dig tills du förstör mitt lugn.”

Vågen

Hektiska förhållanden med många konflikter och obalans är ingenting för vågen. De är diplomaterna bland alla stjärntecken.

Om deras förhållande inte flyter på harmoniskt och istället är som en känslomässig berg- och dalbana så är det bara en fråga om tid innan vågen bestämmer sig för att det får räcka.

Vågen är förlåtande och ger inte upp någon alltför lätt. Men om de befinner sig i en hektisk situation så kommer kärleken gradvis att dö ut och de kommer inte kunna förlåta mer.

Vill du vara seriös med vågen så se till att inte förstöra deras inre lugn.

Skorpionen: ”Jag kommer älska dig tills du ljuger för mig.”

Skorpionen

En kär skorpion är verkligen något anmärkningsvärt. Deras kärlek är full av acceptans.

De kommer inte bry sig om ditt förflutna, dina brister eller sådant som du skäms över, så länge du inte undanhåller hemligheter från dom.

Hemligheter kommer oftast fram till slut och om skorpionen får reda på att du har ljugit om något så kommer de inte kunna släppa taget om det.

Visst, de kanske förlåter dig, men de kommer aldrig glömma.

De kommer att ha ilska inom sig som till slut kan förstöra hela förhållandet. Så vad du än gör, var ärlig mot skorpionen och de kommer att älska dig och allt du är.

Skytten: ”Jag kommer älska dig tills du dödar mig med pessimism.”

skytten

Tron på att något bättre väntar bakom hörnet är drivkraften i skytten. De har en positiv syn på kärlek, arbete, livet och alla situationer de hamnar i.

Därför är någon som bara fokuserar på det negativa inte rätt för dom. All pessimism kommer att driva dom galen och få dom att dra sig ur förhållandet.

Om du vill behålla din relation med skytten så försök se på allt från den ljusa sidan. Var deras största stöd istället för att dra ned dom med din negativitet.

Stenbocken: ”Jag kommer älska dig till du ger upp på kärleken.”

stenbocken

Stenbocken är synonymen till kärlek. De är redo att göra vad som helst om de känner att kärleken är äkta.

De kommer älska ovillkorligt och försöka så många gånger som det krävs för att få det att fungera.

Den enda gången de ger upp är när de ser att det inte längre finns någon poäng, att all ansträngning och engagemang enbart kommer från deras håll och att den andra personen inte är involverad på något sätt.

De kommer så småningom att tröttna på situationen.

Så om du vill fortsätta vara älskad av stenbocken så se till att besvara allt du får för att hålla kärleken vid liv och arbeta ständigt för att förbättra förhållandet.

Vattumannen: ”Jag kommer älska dig tills du slutar vara dig själv.”

Vattumannen

Vattumannen värderar ingenting högre än en person som omfamnar sin egen individualitet, någon som inte är rädd för att säga vad de har på hjärtat och för att uttrycka sina åsikter i vissa frågor.

Vattumannen värderar människor som är genuina och intelligenta och inte de som bara håller med alla andra.

Var inte rädd för att säga din åsikt och var trogen mot dina moraler och principer.

Även fast de inte alltid håller med dig så kommer vattumannen att lyfta dig och vara imponerad av din passion och unikhet.

Fiskarna: ”Jag kommer älska dig tills du får mig att ifrågasätta om jag är din enda.”

fiskarna

Någon med öga för andra och en flirtig personlighet är ingenting för fiskarna. Även ifall det bara handlar om ”oskyldigt” flirtande så kommer de inte kunna tolerera det.

Finns det ett frö av tvivel att de inte är de enda du tänker på eller delar säng med så kommer de att springa därifrån så snabbt de kan.

Om du vill vara seriös med fiskarna så visa att de inte behöver tvivla på dig. Försäkra dom om att dom är det enda du ser och vill ha.

På så sätt kommer ingen i världen kunna mätas med dig i deras ögon.

Varje Stjärntecken Har Sitt Jag Kommer Älska Dig Tills Vad Är Ditt