Skip to Content

Vänner, I Rangordning Från De Värsta Till De Bästa Vännerna, Baserat På Deras Stjärntecken

Vänner, I Rangordning Från De Värsta Till De Bästa Vännerna, Baserat På Deras Stjärntecken

1. Jungfrun

Jungfrun horoskop

Det är en riktig utmaning att vara vän med Jungfrun. De har sina egna åsikter och de är hetlevrade.

Deras kritiska tänkande får dem att vara frispråkiga och saker som de säger är inte alltid trevliga och/eller nödvändiga.

De är perfektionister ut i fingerspetsarna och de vill att deras vänner ska leva upp till sin fulla potential. Ibland är de alldeles för gåpåiga, även om de inte menar något illa med det.

Jungfrur är lojala vänner, men de har inte många nära vänner. De föredrar kvalitet före kvantitet.

Det gäller även det omvända; om du är vän med en Jungfru är du tvungen att vara hårdhudad och verkligen förstå att de inte menar något illa med vad de säger eller gör.

2. Stenbocken

Stenbocken horoskop

Orsaken till att Stenbocken står så högt upp på listan och befinner sig i kategorin dåliga vänner, är att de prioriterar förhållande före vänskap.

De kommer förr eller senare att lära sig att det ena inte behöver utesluta det andra, men det kan vara för sent för vissa vänskapsband när de väl fattat vinken.

När de är singlar och helt fantastiska, är de människor som man har roligast med.

De har alltid några kreativa och galna ideer om vad man ska slösa bort tiden på och hur man njuter fullt ut med det man har.

3. Väduren

Väduren horoskop

Väduren och deras hetlevrade karaktär tvekar inte att uttrycka sin åsikt till alla som de anser förtjänar det.

Ibland är de alldeles för självupptagna för att uppmärksamma sina vänners känslor eller behov. De gör det inte med avsikt, men det ligger bara i deras natur att först och främst tänka på sig själva.

Deras intresse skiftar ofta och de avverkar vänner på samma sätt. På grund av deras roliga personlighet och breda intressen har de lätt för att få vänner.

Det positiva är att de värderar ärlighet över allt annat och om man lurar eller vilseleder dem, får man inte chansen att göra det mer än en gång.

De är pålitliga och de förväntar sig att man är likadan tillbaka. De föredrar att ha få, men äkta vänner.

4. Oxen

Oxen horoskop

Det är verkligen svårt att resonera med en vän i Oxens stjärntecken.

När de väl fått någonting på hjärnan är det nästintill omöjligt att ändra på deras åsikt, och det är orsaken till att de alltid hamnar i häftiga diskussioner med sina vänner. Envis är deras mellannamn.

Det positiva är att de erkänner när de har fel och ber om ursäkt när de väl lugnat ner sig.

De är också lojala vänner och de går aldrig bakom ryggen på dig.

Du kan verkligen lita på dem – om de säger att de ska göra någonting kommer de att göra det, utan tvekan om saken.

5. Tvillingarna

Tvillingarna horoskop

Om du är vän med en Tvilling vet du troligtvis att du har fått “två för en”.

Deras dubbla personlighet har visat att de är personer man har roligast med – men även de människor man upplever mest drama och galenskap med också.

De är extremt sociala och har många vänner, ett hav fullt av vänner, och det är precis där de brukar förlora sig själva.

Istället för att uppmärksamma och värna om sina äkta vänner och låta dem veta att de värdesätter dem, är de överallt och försöker hinna med alla och göra alla andra lyckliga.

6. Kräftan

Kräftan horoskop

Kräftor kan vara kräsna; de är kända för att tjata och vara “kan-allt-vet-allt” ibland och det är deras sämsta egenskap. Det är inte en fullständig katastrof, eller hur?

De kompenserar upp sina fel och brister med sin omtänksamma och kärleksfulla sida som är så mycket större.

De överöser dig med kramar och mys. De har en tendens att veta när det är rätt ögonblick att sända dig ett sms när du behöver dem. De gör det omöjliga i att lyckas uppmuntra dig när du känner dig nere.

De stöttar dig i tid och otid. Din vänskap betyder oerhört mycket för dem och de skulle aldrig svika dig.

7. Vattumannen

Vattumannen horoskop

Vattumannen är en av de mest unika vänner en människa kan ha.

Det spelar ingen roll vilken väg deras vänner har utstakat, Vattumän går alltid sin egen väg. De bryr sig sällan om vad andra människor tycker.

Det är lite av ensamvargar och deras prioriterar skiljer sig från andra människors. De är intellektuella och tillbringar mycket av sin tid med att studera, arbeta och utveckla sig själva.

Men, när det är dags för fest, då festar de rejält. De har ofta många bekantskaper som de kan ha roligt med, men det är bara några få människor de verkligen kallar vänner.

8. Fiskarna

Fiskarna horoskop

Vid första anblick är Fiskarna fantastiska vänner – tills du stannar upp och faktiskt tänker på vad du faktiskt vet om dem.

Medan du anförtror dig åt dem och berättar allt om dig själv, vet du knappt någonting om dem.

Det är nästintill omöjligt att få dem att bryta sig ur sitt skal förrän de litar tillräckligt på din vänskap och öppnar sig för dig.

När de väl har överbryggt ovanstående hinder, är de en av de bästa vännerna man kan ha.

Deras empati gör att de är mycket omtänksamma mot andra människor och hjälper dem på alla sätt de kan.

9. Skytten

Skytten horoskop

Det spelar ingen roll om du varit vän med en Skytten hela livet eller bara några månader – de uppmärksammar kvaliteten på vänskapen, hur länge ni varit vänner har ingen som helst betydelse för dem.

De är äventyrliga, fan så roliga och riktigt pålitliga vänner. De lever utanför ramarna och de kan inte formas för att passa in i någon annans livsstil.

Därför tolererar de heller inte människor som vill förändra dem.

De tolererar inte onödig drama och negativa människor. De förskönar inte någonting och de säger vad de tycker rakt i ansiktet på dig, oavsett hur sårande deras ord kan vara.

10. Skorpionen

Skorpionen horoskop

De intressantaste samtalen blir dem du har med en vän i Skorpionens tecken. Deras samtalsämnen är vitt skilda och de sträcker sig från livets mysterier till något så simpelt som snuskiga skämt.

“Trygghetszon” är något okänt för Skorpionen. Därför är en vänskap med dem något som kommer att tvinga dig ur din egen.

De kommer att få dig att spräcka dina egna gränser och skapa roliga och fantastiska minnen du aldrig skulle haft utan dem.

Skorpionen skulle aldrig ljuga för dig. Vad mer, de är så brutalt ärliga mot sina vänner att det gör ont. De säger rakt ut vad som gäller, oavsett om du vill eller inte vill höra det.

11. Lejonet

Lejonet horoskop

Där det är fest och äventyr, där hittar man Lejonet. De älskar rampljuset och att ha roligt med sina vänner är den mest avkopplande aktiviteten för dem.

Lejonet är inte någon krävande vän; ni behöver inte pratas vid varje dag för att veta att de finns där för dig.

I själva verket har inte Lejonet tid över för krävande vänskaper då de är ambitiösa och därför alltid upptagna.

Men, när de har tid är det lätt att ta igen och minnas den gamla goda tiden och fortsätta där ni stannade sist gång ni pratades vid. Lejonet är en vän för livet.

Lejonet är också generös i överkant. När det gäller vänner är det ingenting som är för mycket och de har en benägenhet att ge mycket mer än de får tillbaka. De är lyckliga över att kunna göra sina vänner lyckliga.

12. Vågen

Vågen horoskop

Vågar är definitivt rankade som de bästa vännerna av alla stjärntecken. De är en av de vänligaste och mest kärleksfulla typen av människor du någonsin kommer att träffa.

Vågen vänder ut och in på sig själv för att deras närmaste ska vara lyckliga och de förväntar sig aldrig någonting i gengäld.

Sociala är deras mellannamn och de har ett stort antal vänner. De letar alltid efter nya sätt att få sina vänner att må bra i sig själva.

De ser vad som gör människorna så speciella och de vill att andra också ska veta det, själva.

De vill aldrig såra någon och de är uppmärksamma på att inte såra någon på något sätt.

De vill ha harmoni och undviker bråk. De är aldrig långsinta och de är snabba på att förlåta.

De behandlar sig själva illa eftersom ordet “nej” inte existerar i deras ordlista.

Människor utnyttjar Vågens vänlighet och goda hjärta och det är någonting som Vågar måste kämpa med för att ändra på.

Vänner, I Rangordning Från De Värsta Till De Bästa Vännerna, Baserat På Deras Stjärntecken