Skip to Content

Undvik Dessa 3 Stjärntecken

Undvik Dessa 3 Stjärntecken

Det finns inte ord som beskriver hur dåliga dessa stjärntecken är. Dom kommer att manipulera dig, vara otrogna och såra dig på en sekund.

De är väldigt envisa och kommer förstöra allt som står mellan dom och deras mål. Dom har ingen sympati alls. Det allra viktigaste är att dom får som dom vill.

Och när dom inte får det, när de misslyckas, så kommer dom att dra ned dig också. Så, här är dom, killarna du helst vill undvika enligt deras stjärntecken.

Stenbocken

arga par som sitter på bänken

Stenbocken vet verkligen hur man låser in sina känslor. Det spelar ingen roll om du är deras bror, mamma, flickvän eller syster, de beter sig alltid likadant. Detta beteende är fruktansvärt avskräckande.

Dom kan se dig rakt i ögonen utan att någonsin säga vad dom faktiskt tycker om dig. Du kan tro att ni är bästa vänner, men egentligen klarar han inte av dig. Så lömska är dom.

Deras personlighet är rätt mörk och trots att det inte ser ut som det så är de riktiga fegisar.

Dom är rädda för allt, och det krävs bara ett enda tecken på problem för att de ska överge dig oavsett hur mycket de ”älskar dig”.

Nivån på deras självförtroende är väldigt låg och det är väldigt sällan en riktigt bra person gömmer sig bakom detta tecken. Oftast är de kalla och inkapabla till att älska.

Hittar du en stenbock som är ärlig så håll hårt i honom. I annat fall, spring så fort du kan.

Jungfrun

par argument

Personer som är födda under detta stjärntecken är för krävande. Oavsett vad du gör för dom och hur så räcker det aldrig till. De kommer alltid vilja ha mer.

Kärlek är inte deras starkaste sida och allt handlar om sex i slutet på dagen. Det är den starkaste känslan de kan känna. Inte kärlek, utan rå passion.

Du kommer aldrig att veta när de kan vända dig ryggen, men du kan vara säker på att det kommer hända. Dom kommer inte tveka på att svika dig för det enda dom bryr sig om är sig själva.

På grund av deras hyckleri kommer du aldrig kunna känna av att de planerar att förråda dig. Så bra skådespelare är dom.

Jungfrun är narcissist i förklädnad, och när tiden är inne så tar dom av sig sina masker och visar sitt riktiga jag. De bryr sig inte om någon annan än sig själva.

Skorpionen

par som sitter på motsatta sidor av bänken

När något skrämmande sker i skorpionens liv så drar han sig inte undan för att ta hand om det själv. Istället involverar dom alla omkring sig i sina problem. De bryr sig inte om att det kommer att påverka andras liv.

De bryr sig inte om någon eller någonting, och det enda de verkligen njuter av är sex. De kan göra det var som helst och när som helst, säg det bara.

De är också väldigt svartsjuka och possessiva.

I början gör det inte så mycket, men med tiden kan det visa sig vara ett allvarligt problem som de inte kan lösa, och förmodligen vet de inte heller att de behöver lösa det.

På utsidan verkar de vara intelligenta och mogna vuxna, men deras insida skriker av emotionell omognad. Får dom inte som dom vill så förvandlas dom till gråtande och skrikande barnrumpor.

Dom kommer att komma ihåg ifall du har gjort något dom inte gillar, och de kommer att ge igen oavsett hur lång tid som har passerat.

Undvik dessa 3 stjärntecken