Skip to Content

5 Stjärntecken Som Inte Är Pojkvänstypen

5 Stjärntecken Som Inte Är Pojkvänstypen

Naturligtvis finns det undantag från regeln, men det finns några få stjärntecken som inte är benägna att vara bra pojkvänner. Det står inte skrivet i deras stjärnor.

Ta reda på vilka de är:

1. Jungfrun

Jungfrun Horoskop

Killar i Jungfruns tecken är verkligen inga bra pojkvänner. De anser att de alltid har rätt och de älskar att bråka för att få fram sin ståndpunkt. De är också kända för att vara lite för petiga vilket kan driva deras partner till vansinne.

Vid en första anblick kan man säga att de är symbolen för personer med starkt självförtroende. De är mycket högljudda och tycker om att skryta om sina framgångar, men detta gör de bara för att dölja sin osäkerhet.

De har några fantastiskt bra egenskaper också. De är mycket intelligenta, organiserade och de har en fantastisk humor.

Men, de brukar prata utan att tänka sig för och de har för vana att trycka på fel knappar. De kommer att inse vad de gjort och senare be om ursäkt, men då brukar det för det mesta vara försent.

2. Oxen

Oxen Horoskop

En man i Oxens tecken brukar karaktäriseras som envis och bara det gör det svårt för honom att hitta något gemensamt med sin partner.

Han brukar vanligtvis bete sig som att han gör sin flickvän en otrolig tjänst av att bara vara tillsammans med henne. Han har en tendens att vara lite bossig och gör endast saker som passar honom.

Han tänker sig inte om att kanske inte prata med familj och vänner om problemen han har med sin flickvän, vilket är helt fel att göra.

Men han kommer inte att vara otrogen mot sin partner. Enligt horoskopet är Oxen en av de trognaste stjärntecknen.

Han är också ärlig, hårt arbetande och pålitlig så det finns lite saker man kan jobba på, även om det tar mycket tid och kräver stor ansträngning.

3. Fiskarna

Fiskarna Horoskop

De har för vana att överanalysera, planera för framtiden innan den ens har börjat och ha alla sorters förväntningar på sitt förhållande.

Men, även om det är fantastiskt i fantasin är verkligheten någonting helt annat. Du kan inte kontrollera människors beteenden i vissa situationer. Du kan inte förutse varje steg de tar. Du kan inte tvinga på dem dina regler.

På grund av de orsakerna har Fiskarna svårt för att upprätthålla ett förhållande. Deras partner blir trött av att jaga deras visioner och känner sig aldrig tillräckligt god nog.

4. Väduren

Väduren Horoskop

Att inse varför en Väduren är en dålig pojkvän så är det tillräckligt att säga att han är dominant och har kort stubin och att ett förhållande med honom kan bli otroligt destruktivt och svårt att hantera.

Väduren har några bra egenskaper också. Han är tuff, en evig optimist och mycket lojal. Men det överskuggas mycket lätt av hans förmåga att bossa över människor och behandla dem som underordnade.

Han förväntar sig att tjejen vänder ut och in på sig själv för att fullfölja hans behov och hektiska schema.

Paradoxen i det hela är att när en kvinna väl blir så tillmötesgående och kompatibel kommer han att tröttna på henne och snabbt lämna henne.

Innan han rett ut vissa saker med sig själv, kommer ingen kvinna att vara lycklig tillsammans med honom.

5. Skorpionen

Skorpionen Horoskop

Skorpionen är en av de mest passionerade stjärntecknen och kvinnor kan lätt bli förälskade i hans mystiska natur och sexappeal.

Men, så fort det börjar bli allvar kommer Skorpionen att vända benen på ryggen och springa all världens väg. Hans rädsla för att binda sig är så stark att han kommer att tillbringa största delen av livet med att fly kärleken..

Kommunikation är heller ingenting en man i Skorpionens tecken kan skryta med. Han gillar inte att prata om sina känslor eller säga vad han tycker och tänker.

Därför är hans partner alltid i någon sorts ingenmansland eftersom hon inte vet vad han tänker på.

Naturligtvis kan han känna sig redo för ett meningsfullt förhållande någon gång i framtiden, men ingen vet någonsin när den dagen kommer, inte ens han själv.

 

5 Stjärntecken Som Inte Är Pojkvänstypen