Skip to Content

5 Stjärntecken Som Alltid Blir Kära I Fel Kille

5 Stjärntecken Som Alltid Blir Kära I Fel Kille

1. Jungfrun

jungfrun

När Jungfrur blir förälskade så tror de att de har hittat sina livs kärlekar.

De tänker inte på något annat än att tillfredsställa sina nära och kära och i all den röran så glömmer de sina egna känslor.

Eftersom de blir förblindade av kärleken som de känner så kan de inte se några egenskaper som deras partner har. I de flesta fall så ser de inte att deras partner använder dem och tar dem för givet.

Till slut känner de sig besvikna men trots det lär de sig aldrig att kontrollera sina känslor och de gör samma misstag om och om igen.

2. Tvillingarna

tvillingarna

En Tvilling är någon som känner väldigt djupt och när Tvillingar blir kära så tror de att det är för hela livet.

Men tyvärr har de fle. De flesta män vill bara använda dem och kasta dem som om de inte är något.

Men en känslomässig Tvilling ser inte alltid det och i de flesta fall så faller Tvillingar för fel kille. I sina relationer går de alltid lite extra men får inte tillbaka något.

Det är de som försöker hela tiden, jobbar på att bli bättre och gör allt för sina nära och kära men människor som de är med ser inte det.

I slutändan blir de lurade eller avvisade men de förändras aldrig för mycket, det är alltid de som blir sårade.

3. Kräftan

Kräftan

Detta stjärntecken är ett av de mest känslomässiga och känsliga tecken. De kan bli kära varje dag i en ny person och de tror att det är sann kärlek varje gång de blir det.

Varje gång känner de att de har hittat den rätta men det visar sig aldrig vara så.

Detta stjärntecken är någon som har skadats så många gånger men de är aldrig rädda för att ge sina hjärtan till någon ny.

De är människor som har så mycket kärlek att ge men tyvärr hittar de alltid fel män.

4. Vattumannen

Vattumannen

Detta tecken är någon som älskar att vara kär men tyvärr vara det bara en kort tid. När de känner att de äntligen har hittat den rätta och att livet äntligen är vettigt så visar det sig att de blivit lurade.

De kan inte vara glada och kära oavsett vad de gör och de hamnar alltid med fel killar.

Deras problem är att de tror på allt de hör så det är lätt att få dem att tro på något – speciellt när de är kära. Deras största önskan är att hitta någon att slå sig ner med och de ger aldrig upp hoppet om det.

5. Fiskarna

fiskarna

Detta tecken har en annorlunda idé om kärlek och det är därför de alltid faller för fel killar.

Fiskarna är känsliga, känslomässiga och ganska sensuella så du kan vinna över dem om du bara ägnar lite mer uppmärksamhet.

För dem betyder de små sakerna mest och när de blir kära så glömmer de alla människor runt omkring dem och fokuserar bara på en person.

Det är därför de blir sårade till sluta utan att någon tröstar dem. Men oavsett hur många gånger deras hjärtan går sönder så tror de fortfarande på sann kärlek och hoppas att den rätta dyker upp.

5 Stjärntecken Som Alltid Blir Kära I Fel Kille