Skip to Content

Det Här Gör Dig Svår Att Få Enligt Ditt Stjärntecken

Det Här Gör Dig Svår Att Få Enligt Ditt Stjärntecken

Vad är det som får det motsatta könet att tänka på dig som omöjlig att vinna över? Det som gör dig svår att få? Allt beror på vilket stjärntecken du tillhör.

Väduren

Väduren

En av dina största egenskaper är utan tvekan ditt oberoende.

Ändå är det också det som ofta skrämmer bort din potentiella partner, speciellt när de ser att du är helt självförsörjande och att du inte behöver och aldrig kommer att behöva dem.

Du har denna fantastiska förmåga att gå igenom livet ensam men ibland gör det dig också svår att få.

Oxen

oxen

Du är det mest envisa stjärntecknet.

Du vill att saker ska gå din väg och du måste verkligen älska någon för att vara villig att kompromissa med dem.

Tvillingarna

tvillingarna

Även om det verkar som tecknet som är lättast att närma så är sanningen faktiskt helt annorlunda.

Om du tillhört det här tecknet så kommer du sannolikt att ha mer än en personlighet – ett ansikte för omvärlden och det andra gömt djupt.

Denna andra personlighet är känslig och sårbar och den har alla de egenskaper som ingen som möter dig för första gången någonsin kan föreställa sig att du har.

Sanningen är den att du faktiskt behöver lång tid för att visa ditt sanna jag för andra och ge alla din lager av personlighet till din romantiska partner.

Kräftan

Kräftan

Att vara ett av de mest empatiska tecken ger dig förmågan att läsa människor och se deras verkliga avsikter och personligheter när du först möter dem.

Du accepterar inte lögner eller bedrägerier och ingen kan lura dig att låtsas vara någon de inte är. Så i princip är du inte lika svår att få som du är svår att luras.

Lejon

lejonet

Det sista du tänker göra är att slösa bort din energi eller tid på att vara med någon som är omogen och som behöver dig för att uppfostra dem, oavsett hur mycket du gillar dem.

Ingen av de människor som inte inte vet vad de vill ha i livet eller som inte kan vara likvärdig dig kommer att få dig inom en miljon år.

Jungfrun

jungfrun

Det som gör dig svår att få är dina starka deal-breakers och höga standarder som du inte är redo att sänka för någon.

Det är inte så att du låtsas be om för mycket bara för att det motsatta könet ska jaga dig – du vet bara vad du vill ha och är inte rädd för att nöja dig med något mindre än det.

Vågen

Vågen

Om du tillhör det här tecknet anser folk att du är obeslutsam och ofta misstänker den här egenskapen med att du inte vet vad du vill.

Sanningen är dock att du bara verkar för kräsen eftersom du vill se till att du väljer det bästa alternativet som finns.

Du tar din tid att engagera dig vilket får dig att se svår ut men när du väl ägnar dig åt ett förhållande så gör du det helt och hållet.

Skorpionen

skorpionen

För dig har romantiska förhållanden en mycket djupare betydelse än för andra.

Människor tror att du bara är intresserad av sex men sanningen är den att du faktiskt letar efter något djupare och intimitet på en annan nivå förutom rent fysiskt.

Det som gör dig svår att få är att du inte är redo att nöja dig med en person som inte kan ge dig allt ovanstående.

Du vill inte engagera dig i ett ytligt förhållande eller med någon som inte förstår dig.

Skytten

skytten

När det gäller dig sociala krets så har du alltid varit känd som en vän som berättar den hårda sanningen direkt i någons ansikte.

Du tål inte människor som inte är ärliga hela tiden och en person som planerar att spela spel med dig eller ljuga för dig kommer aldrig att ha dig.

Stenbocken

stenbocken

Vad som gör det svårt att få dig, liknande Väduren, är det faktum att du inte behöver din partner.

Du vet att du är en komplett person på egen hand och du letar inte efter dina andra halva.

Ändå är din kvalitet ofta skrämmande för andra människor och speciellt för dem som vill göra dig beroende av dem.

Vattumannen

Vattumannen

Du är bra bevakad när det gäller kärlek och det tar en speciellt person att riva ner väggarna som du har byggt i flera år.

Du släpper inte in någon bara sådär och det tar mycket tid att börja lita på människor och ge dem tillgång till din känsliga sida.

Fiskarna

fiskarna

Det som gör dig svår att få är det faktum att du inte uttrycker dina känslor på ett vanligt sätt vilket kan gör att den andra personen känner sig försummad känslomässigt.

Din partner behöver tid för att klura ut dig och förstå dina okonventionella sätt att visa kärlek på.

Det här gör dig svår att få enligt ditt stjärntecken