Skip to Content

5 Stjärntecken Som Inte Blir Kära Så Lätt

5 Stjärntecken Som Inte Blir Kära Så Lätt

Kräftan

Kräftan horoskop

På grund av att de är extremt känslomässiga så är de skyddade. De kommer aldrig att bli förälskade så lätt själva eftersom de är smarta nog att undvika hjärtekross och onödig smärta.

Detta verkar inte vara ett problem för dem eftersom de är väldigt oberoende och därför är de vana vid att vara ensamma. Behovet av självständighet är så stark att de alltid kommer att sätta sig själva först.

Skorpionen

Skorpionen horoskop

Om du dejtar en skorpion, lycka till! De är så varma och kalla. En minut älskar de dig och nästa hatar dig de något enormt. De är så knepiga och att försöka sig på att förstå de är nästan omöjligt.

Du vet aldrig vad som händer i deras huvuden.

På grund av första intrycket som de lämnar hos människor så gillar folk inte de speciellt mycket. Det är därför skorpioner inte litar på någon och de använder sin vett och sarkasm som en försvarsmekanism.

Om du vill få en skorpion att älska dig så måste du gå lite extra för att behaga dem och visa att du är värdig.

Stenbocken

Stenbocken horoskop

De älskar att vara förälskade, förälskelseprocessen är den svåra delen för dem. De söker efter sitt ideal vilket är riktigt svårt att hitta. Du kan aldrig nöja en stenbock.

Även om de hittar den perfekta personen och om de blir förälskade i den personen så kommer de att bli besvikna eftersom det idealet som de hade i åtanke inte är det ideal de förälskade sig i.

Stenbockar har riktigt hög standard och det är svårt att uppfylla deras förväntningar. Så de väljer istället att hoppa över besvikelsen och inte bli kära i första hand.

Skytten

Skytten horoskop

De är hopplösa romantiker och det är verkligen lätt att bli kär i dem. Att få dem att bli kär i någon är en helt annan sak.

De skyller alltid på sig själva när något går fel. Om du frågar dem så är varje misslyckat förhållande de hade är deras fel.

De vet inte hur de kan lära sig av sina misstag så de fastnar i det förflutna och håller sig ansvariga för att deras förhållande misslyckades.

Deras största problem är att de förknippar kärlek med smärta. De sätter också dejting ribban så högt att det är omöjligt att uppnå vad de vill. Men å andra sidan förtjänar de inget mindre än vad de vill ha.

Oxen

Oxen horoskop

De tror att visa sina känslor är ett tecken på svaghet. Det är därför de är så hårda utåt. De verkar kalla och bitchiga men de är faktiskt extremt känsliga och kärleksfulla människor. De är bara rädda för att visa det.

De gillar att vara ansvariga och de vill ta kontroll över varje situation och det är därför de behöver en partner som är mer passiv.

Att få en oxe att älska dig är mycket svårt. De är mycket bekanta med manipulation och att få människor att göra vad de vill.

Men när du väl har fått dem att bli kär i dig så kommer du att uppleva en kärlek som bokstavligen kommer att vara för evigt.

5 Stjärntecken Som Inte Blir Kära Så Lätt