Skip to Content

Det Sötaste En Man Någonsin Kan Säga (Baserat På Ditt Stjärntecken)

Det Sötaste En Man Någonsin Kan Säga (Baserat På Ditt Stjärntecken)

Väduren

Väduren Horoskop

”Du inspirerar mig och får mig att tro att jag kan göra allt jag vill”

Att läsa mellan raderna kommer bara att frustrera en vädur. De är mer intresserade av människor som är enkla och ärliga.

Så om du lyckas göra ärlighet och humor till något sött, kommer du definitivt komma närmare en vädur.

För väduren är dina handlingar viktigare än dina ord. Så visa att du respekterar och uppskattar dem.

Oxen

Oxen Horoskop

”Du är någon som jag kommer att fortsätta falla för varje dag, eftersom varje ny sak jag får reda på om dig, får mig att älska dig ännu mer”

Romantiska oxen är mer intresserad av partners som liknar dem. De gillar inte människor som är kalla och ointresserade.

De vill ha någon som håller romantiken igång och tycker om små saker. Kyssas, kramas och mysa är viktigt när det kommer till oxens kärlek.

Tvillingarna

Tvillingarna Horoskop

”Du lever ett intressant och spännande liv. Jag skulle gärna vilja dela det med dig”

En dag med en tvilling är aldrig tråkig. De har alltid något att prata om och de är fulla av ideer som alltid leder till skratt.

Berätta för dem att det inte finns något du hellre vill göra än att dela allt det roliga med dem. Var inte rädd för att vara ärlig om hur du mår. En tvilling kommer att uppskatta det.

Kräftan

Kräftan Horoskop

”Jag vill alltid vara där för dig, oavsett vad”

En kräfta styrs av sina känslor. De kan vara riktigt känslosamma. De längtar efter stabila och meningsfulla relationer.

Deras känslor väcker också osäkerhet i dem, så de behöver ibland lite bekräftelse från sin partner.

Det finns inget trevligare en kräfta kan höra, än att du finns vid deras sida, och att du alltid kommer att göra det, oavsett vad.

Lejonet

Lejonet Horoskop

”Jag kan vara mig själv när jag är med dig, och det räcker för mig”

Lejon är säkra i sig själva och har ett stort och kärleksfullt hjärta. För ett lejon finns det ingenting som är mer perfekt än att veta att de gör någon mer lycklig.

De kommer att göra allt för den personen de bryr sig om. De tycker om att göra att de gör någon lycklig och de kommer att göra ännu mer för att imponera på den personen.

Jungfrun

Jungfrun Horoskop

”Du är den perfekta kombinationen av sexig och smart”

En jungfru är passionerad, ambitiös och lägger mycket tid på sitt arbete. De älskar det med sig själva, och de älskar personen som märker det.

Det handlar inte bara om intellektualitet, och de måste påminnas om att de är vackra, både på in- och utsidan.

Vågen

Vågen Horoskop

”Jag skulle inte ändra någonting med dig. Jag gillar dig precis som du är”

Vågen är den som alltid bryr sig och sätter andra människor och deras känslor i första hand. Allt detta tenderar till att de tappar sig själva då och då.

De behöver någon som kommer att påminna dem om att de är perfekta precis som de är. De är snälla och kärleksfulla, men de måste också påminnas om att de är älskade.

Skorpionen

Skorpionen Horoskop

”Jag beundrar din passion”

Skorpioner är lika passionerade i livet som de är kära. De är inte bara stora älskare, de är också framgångsrika och drivna i sitt arbetsliv.

De har svårt att öppna upp sig, så att göra att du beundrar deras passion kommer att sänka deras murar lite. Det är det enda sättet att komma nära en skorpion – steg för steg.

Skytten

Skytten Horoskop

”Tiden räcker aldrig till med dig”

Att tydligt säga att du gillar att umgås med dem och att du vill göra det så mycket som möjligt i framtiden, är allt som en skytt vill höra.

De älskar att göra andra människor glada, och om deras närvaro är anledningen till det, kan de inte bli mer lyckliga. Förbli positiv och var ärlig till en skytt, så kommer du långt.

Stenbocken

Stenbocken Horoskop

”Du lämnar aldrig mina tankar, inte ens när jag har miljontals andra saker på gång”

Jätte upptagen och mycket ambitiös är två av de många fördelarna som finns med att vara en stenbock. De värdesätter hårt arbete, så om någon tänker på dem mitt i en hektisk dag, kommer det att få deras hjärtan att slå lite snabbare.

De måste se att någon är lika intresserad som de själva är. De gillar att vara på den säkra sidan och de föredrar att om någon annan tar det första steget – möter de dem åtminstone halvvägs.

Vattumannen

Vattumannen Horoskop

”Det känns som att jag har känt dig i flera år, även om vi bara lär känna varandra fortfarande”

Om du har en koppling till väduren, är du klar på den fronten. Det får dem att tänka och analysera dina ord.

Vattumannen älskar inget mer än en djup, intellektuell och ärlig konversation. En person som kan matcha det, är rätt person för dem. De uppskattar ärlighet och öppenhet.

Fiskarna

Fiskarna Horoskop

”Jag älskar att dagdrömma om dig”

Romantisk drömmare är ett av det bästa sättet att beskriva en fisk på. De vill ha någon som tycker om dem; någon som inte har något emot att deras tankar vandrar iväg då och då.

Att säga att de är en del av dina drömmar är verkligen det bästa du kan göra. Det är sött, enkelt och ärligt. De vill veta att du verkligen bryr dig.

Det Sötaste En Man Någonsin Kan Säga (Baserat På Ditt Stjärntecken)