Skip to Content

De Mest Populära Stjärntecken (Rankade Från Mest Till Minst)

De Mest Populära Stjärntecken (Rankade Från Mest Till Minst)

1. Skytten

Skytten horoskop

Om en person är född under detta stjärntecken betyder det att de är riktigt populära. Det finns ingen som inte gillar dem och vad de än säger eller gör, är riktigt kul.

Skytten vet hur man kan underhålla människor och det är därför alla tycker om sina vänner. De vet hur man berättar historier på ett roligt och spännande sätt.

När de sitter och pratar med andra försöker dem alltid att få sina vänner att må bra och känna sig bekväma.

De tycker om att hjälpa andra och det finns inget som de inte skulle göra för de människor de älskar. De är generösa och väldigt lättsamma, så det är enkelt att kommunicera med dem.

2. Lejonet

Lejonet horoskop

Lejon är populära eftersom de är roliga att prata med och de har fantastiska vänner. De började charma andra redan när de gick på dagis, så du kan föreställa dig vad de har lärt sig när de vuxit upp.

De är naturliga komiker och de vet hur man får människor att må bra. De kommer att göra vad som helst för att ha lite roligt, och deras livsmotto är: ”Lev varje dag som om den vore din sista.”

De älskar livet och har så roligt de bara kan. Även när de blir gamla, förblir de alltid aktiva och tillbringar mycket tid med människor de älskar.

3. Väduren

Väduren horoskop

Vädurar är definitivt de bästa underhållarna bland alla stjärntecken. När du är med dem finns det ingen chans att du blir uttråkad.

De älskar bra människor och om de känner god energi mellan er, så kommer de att njuta av att umgås med dig.

De gillar att träffa nya människor och det finns ingen som inte giller dem. Dessutom är de alltid villiga att hjälpa andra, så du kan förvänta dig att dina vädurar kommer finnas där i dina svåra stunder.

De vet när de ska skratta, men om du gråter kommer de också att gråta, bara för att trösta dig. De är riktiga vänner för livet.

4. Fiskarna

Fiskarna horoskop

Detta stjärntecken är ett av de mest generösa tecknen. Det är därför människor älskar dem så mycket. De hatar ingen, inte ens de som har skadat dem, för de tror på karma.

De försöker leva sitt liv utan stress. Eftersom de gillar att spendera tid i naturen, så är det alltid ett perfekt val att bjuda in dem till en grill, någonstans nära vattnet.

De är kända som någon som inte dömer, och de brukar leva sitt liv så lugnt som möjligt.

Fiskarna är personer som inte pratar så mycket, men om de bestämmer sig för att berätta ett skämt, så är det roligt. De är bra partners. De gillar mest att reta sin partner och ha kul med honom.

5. Vågen

Vågen horoskop

Det finns ingenting som kan hindra en våg från att ha kul, om de själva vill ha det. De är envisa och de har de bästa festerna.

Om du är deras vän ska du veta att du inte kommer att bli uttråkad och att de alltid kommer att hitta på galna saker att göra.

Men, missförstå mig inte, vågen skulle aldrig göra något som skulle skada någon annan. De tycker bara att lite fest, aldrig har skadat någon. De tror starkt på att man bör njuta av livet och allt det ger.

Även om de har egna problem, kommer de att försöka dölja dem. Istället för att sitta och gråta kommer de istället att vara den gladaste personen på festen.

6. Tvillingarna

Tvillingarna horoskop

Detta stjärntecken är populärt och det vet dem. Det får dem att må bra i sin egen kropp. Ibland har de humörsvängningar, men med rätt personer kan de alltid koppla av.

De skämtar ofta om sig själva och är alltid den mest högljudda personen i rummet. Tvillingarna tycker inte om negativa människor, så du kommer alltid att se dem spendera tid med optimister.

De är öppensinnade och glada, så du kan enkelt hamna på en fest i en annan stad, även om ni egentligen bara gick ut för en snabb fika.

De tycker om adrenalin och vet att bra saker inte kommer från ställen man känner sig trygg på. Det är därför alla älskar dem och anledningen till att de är så populära.

7. Oxen

Oxen horoskop

Oxen är en person som alltid kommer att stå i centrum för uppmärksamhet. De tycker om det, och ser alltid till att alla i deras omgivning har kul.

De är bra vänner och kollegor, men om du skadar dem, kommer de att radera dig ur sitt liv. De roligaste stunderna med dem är när de berättar om något allvarligt som har hänt dem.

Det är dock inget problem för dem, eftersom de ofta skämtar på sin egen bekostnad. De älskar att skratta, även när det handlar om dem själva.

Positiva vibbar och god energi är det som kan hålla dem kvar, så om du vill vara med i deras umgänge, måste du följa deras regler.

8. Vattumannen

Vattumannen horoskop

Detta stjärntecken strävar inte efter att vara så populärt. De kommer alltid att tänka sig för en extra gång. Därför finns det människor som kommer att älska dem och människor som kommer att hata dem.

De är väldigt enkla som personer och de kommer överens med nya människor, så det är lätt för dem att få nya vänner. De kan ibland vara lite mystiska och det är det som lockar andra till dem.

De är egentligen positiva människor med mycket humor, vilket är anledningen till att de är så populära i allas omgivning.

Om vattumannen är din vän, ska du veta att du alltid kommer att ha en fantastisk tid med dem och att den kommer att vara oförglömlig.

9. Stenbocken

Stenbocken horoskop

Detta stjärntecken föredrar sina gamla vänner mer än att träffa några nya. De vill ha en framgångsrik karriär och det är det som gör dem allra lyckligast.

De viktigaste människorna i deras liv är människor de växte upp med och som de litar på, allra mest. De kan aldrig förstå de som gör allt för att bli populära bland alla vänner, eftersom detta inte är deras typ.

De skulle hellre stanna hemma och se på tv, än att gå ut och mingla för att träffa nya människor. De mår allra bäst när de är bland sina vänner och kan koppla av.

10. Kräftan

Kräftan horoskop

Den känsliga kräftan föredrar gamla vänner mer än nya. Detta tecken mår bäst när de är omgivna av människor de tillbringar mycket tid med. De kan koppla av med dem som känner dem bäst och som de har lärt sig att lita på.

De tror att man inte kan ha många vänner eftersom det alltid finns en chans att några av dem kommer att gå bakom ryggen på dig.

Så, du kommer aldrig att se detta stjärntecken vara den viktigaste personen på en fest, men därför kommer de alltid att ha många sanna vänner som skulle kunna dö för dem.

11. Skorpionen

Skorpionen horoskop

Om du vill vara skorpionens vän, måste du veta att du måste gå en extra mil, för att få deras förtroende. Detta stjärntecken är inte personer som hittar sina vänner ute på gatan, de tar snarare hand om gammal vänskap.

Därför gillar inte detta stjärntecken att vara omgiven av många människor, de mär bäst med en eller två vänner omkring sig.

De hatar sociala sammankomster och att småprata, vilket är anledningen till att de inte har en chans att vara lika populära som vissa andra stjärntecken.

Men det viktigaste är att de mår bra, och enligt dem, lever de sitt liv till fullo.

12. Jungfrun

Jungfrun horoskop

Jungfrun är längst ner på listan, men de är okej med det. De hatar att vara i rampljuset eftersom de inte mår bra av att alla stirrar på dem.

Istället väljer de sitt eget umgänge och håller sig till de människor de mår bra med. De skulle aldrig byta med någon som är populär, eftersom de tror att det är den största källan till stress.

Så, om du vill göra jungfrun lycklig, ta inte med dem till större sammankomster, utan välj istället ett lugnare ställe. Lita på mig, de kommer att vara så tacksamma för det.

De Mest Populära Stjärntecken (Rankade Från Mest Till Minst)