Skip to Content

Din Pojkväns Största Förhållande Rädslor, Baserat På Hans Stjärntecken

Din Pojkväns Största Förhållande Rädslor, Baserat På Hans Stjärntecken

Väduren

väduren horoskop

När en Vädur går in i ett förhållande så är han all in. Han drar fram sitt bästa för att svepa dig av dina fötter. Han gör det omöjliga för att visa dig hur mycket han bryr sig.

Ju mer han investerar i ditt förhållande desto mer blir han rädd för att du inte ger tillbaka samma känslor. Han kan börja dra sig bort vid ett tillfälle i förhållandet eftersom han är rädd för att förlora dig.

Oxen

oxen horoskop

Han har svårt att engagera sig helt till dig eftersom han är rädd att du kommer att tappa intresset när han visar sitt. Det är därför han kan bete sig konstigt ibland och nämna att du lämnar honom.

Du har förmodligen redan räknat ut att du dejtar den mest envisa av alla stjärntecken. När de väl snöar in sig på något så är det svårt att resonera med dem.

Oavsett hur många gånger du försäkrar honom om att du är väldigt intresserad, verkligen, galet, djupt kär och att du inte kommer att gå någonstans, så kommer han att tvivla på det ändå.

Tvillingarna

tvillingarna horoskop

En Tvilling är en rolig, utåtriktad och social varelse. Därför är det inte så konstigt att hans största rädsla är tristess. Han blir lätt uttråkad och att förhållandet står still är det absolut värsta för honom.

För honom, att vara i ett förhållande innebär att växa tillsammans, umgås med andra människor och göra något roligt och engagerande ibland.

Detta betyder inte att du måste vara den enda underhållning källan för din Tvilling-pojkvän, det är bara något som bör få dig att vara mindre passiv och ointresserad för nya saker.

Kräftan

kräftan horoskop

En Kräfta är väldigt självmedveten. Han kommer att erkänna att han investerande oändligt, försökte för mycket och förväntade sig för mycket från sitt senaste förhållande och är rädd för att göra samma misstag igen.

En Kräfta är verkligen känslig och inte rädd för att visa det. När han väl är i ett förhållande så är han all in, kan ibland överdriva lite på grund av det.

Lejon

lejonet horoskop

Din pojkvän som är Lejon kommer att göra stora saker, ta hand om dig och få dig att känna dig speciell. Men han älskar rampljuset, är bossig och är väl medveten om att han har ett enormt ego.

Han är en naturlig ledare och kommer definitivt att vara den dominerande partners i ert förhållande. Han älskar att ha det sista ordet och fatta alla stora beslut – och några små också.

Hans ergo är just det som skrämmer honom. Han är rädd att du kanske inte ser hans kärlek eftersom du kanske tror att det handlar om honom. Oroa dig inte, hans lejonhjärta har tillräckligt med utrymme för er båda.

Jungfrun

jungfrun horoskop

Medan Jungfrus analytiska färdigheter kommer att vara till nytta karriärmässigt så är det den enda som kan förstöra hans kärleksliv.

Jungfrur analyserar ständigt alla aspekter av förhållandet och fastnar vanligtvis på de dåliga delarna. Han har inga problem med att påpeka dem för om han känner att du har gjort nåt fel.

Han har en tendens att skapa problem där det inte finns några och han vet det, det är därför hans djupaste rädsla är att hans analytiska, ibland petiga sätt, kommer att driva iväg dig.

Vågen

vågen horoskop

Även om han är en av de mest perfekta pojkvännerna i zodiaken så kan Vågen vara knepig. Han har dagar då han är varm, gosig och vid din sida. Han har också dagar där hans är frånvarande.

Tja, han är inte bokstavligen talat frånvarande, han behöver bara lite ensamtid eller tid med vänner.

De dagar han tillbringar med sina vänner kommer du att märka att han förändras lite och du kommer att känna att han blir avlägsen.

Du ser, när en Våg börjar känna för mycket för dig så skrämmer det skiten ur honom, då springer han till sina vänner för att förhindra att förlora sig själv i hans kärlek till dig.

Skorpionen

skorpionen horoskop

Om du är i ett förhållande med en Skorpion så kommer du snart att inse att den enda takten som ert förhållande kommer att gå framåt i är långsamt, väldigt, väldigt långsamt.

Sexuella aspekter av förhållandet kommer dock att gå snabbt eftersom han är det mest passionerade tecknet av dem alla, det är den känslomässiga sidan som han kämpar med.

Han fruktar att när han lyckas öppna upp sig och släppa in dig helt så kommer du att ha tappat intresset. Så ta det lugnt med honom och visa din Skorpion att han är värd att vänta på.

Skytten

skytten horoskop

Skyttar går inte lätt in i förhållanden, så om du är i ett förhållande med en så måste det finns något väldigt speciellt med dig som fick honom att vilja vara det.

Hans största rädsla är att han oavsiktligt kommer att skada dig, för även om allt går bra och han är investerad i förhållandet så är han rädd att det en dag inte kommer att räcka.

Han är rädd att hans vandrande natur tar honom ifrån dig. Han behöver bara se att det inte behöver vara det ena eller det andra; du kan helt enkelt följa med honom på hans nästa äventyr.

Stenbocken

stenbocken horoskop

En Stenbock tar förhållanden på allvar. Han leker inte runt och lämnar ingenting åt slumpen. Om han säger att han bara är din så menar han det och kommer att investera sitt hjärta och sitt sinne för att bevisa det.

Därför är din pojkväns största rädsla att du inte är så seriös angående ert förhållande som han är.

Han är rädd att all hans kärlek och ansträngningar kommer att vara förgäves om ni båda inte vill ha samma saker från varandra.

Vattumannen

vattumannen horoskop

Du kommer att känna dig mer som dig själv när du spenderar tid med din pojkvän som är en Vattuman än när du är ensam.

Han har en speciell kraft som får dig att känna dig accepterad och bekväm i din egen hud som är helt fantastiskt.

Du kommer inte bara att älska honom, du kommer att älska dig själv mer för varje dag som du spenderar med honom eftersom han kommer att påpeka hur speciell, unik och älskvärd du är.

Det är bara naturligt att han vill ha samma acceptans och att han fruktar att han inte kommer att få det.

Om han ens känner att du kanske vill byta ut honom eller invadera hans privata utrymme så kommer det att orsaka enorma problem i ert förhållande.

Fiskarna

fiskarna horoskop

Han känner alltid så mycket mer än han låter dig se. Fiskarna har en idé i huvudet att en man inte ska visa sin utsatta sida för någon, inte ens för kvinnan som han älskar. Så han håller inom sig.

 

Naturligtvis är hans största rädsla att du kan missta hans känslor för svaghet. Han vill inte framstå som klängig eller osäker om han öppet visar sin kärlek.

Så han kommer förmodligen att hålla tillbaka i början av ert förhållande och slappna av lite när saker och ting utvecklas och han blir lite säkrare i dina känslor för honom.

Din Pojkväns Största Förhållande Rädslor, Baserat På Hans Stjärntecken