Skip to Content

2024 Blir Det Värsta Året Hittills För Dessa Tre Stjärntecken

2024 Blir Det Värsta Året Hittills För Dessa Tre Stjärntecken

Likväl som det finns lyckligt lottade stjärntecken under 2024, så finns de också de som är mindre lyckligt lottade under nästkommande år. 

Allvarlig talat, om du hade chansen så skulle det vara bättre att sova sig igenom det här året eller ligga lågt och be till Gud att allt tar slut fort nog. 

Planeten som är ansvarig för tur är Jupiter, och dessa tre stjärntecken kommer att välsignas med det bästa året hittills, medan Saturnus är planeten som för otur med sig. 

Saturnus går in i tre stjärntecken under 2024 och du borde läsa vilka de är för att förbereda dig på vad som komma skall om du tillhör någon av dem.

Det är alltid bättre att bli förvarnad om någonting dåligt ska hända så att du åtminstone är förberedd när det väl händer. 

Nedan följer tre stjärntecken som kommer att ha det värsta året hittills:

1. Kräftan

kräftan

Du kommer att få många fiender i år. Detta gäller främst arbetet.

Vanligtvis är du mycket kunnig och kapabel att ro hem varje projekt och lösa varje problem som kommer i din väg. 

Nu däremot kommer fienden att känna lukten av misslyckande och de kommer att utnyttja detta till sin fördel.

Det här året kommer att ta dig till bristningsgränsen. Det kommer att krävas en otrolig styrka för att ta dig igenom vad som komma skall, men du har det inom dig. 

Det vore inte särskilt klokt att lita sig på någon i år eftersom förtroendet kommer att missbrukas så fort det ges. Du kan bara lita på människor som verkligen förtjänat det.

2. Vågen

vågen

Om du tycker att Kräftan får det tufft, behöver du tänka om. Medan Kräftan måste ta sig an ekonomiska bekymmer så kommer dina problem att vara mer förknippade med kärlek.

Ja Vågen, du kommer att få vara med om en känslomässig berg-och-dalbana när det gäller kärlek och den kommer att fungera som en sorts test. Du kommer att bli varse om hur stark du är och vad du klarar av.  

När den tiden kommer, var speciellt uppmärksam på andra halvåret, var stark och fall inte för trycket. 

Visst, vissa saker kommer att avslöjas, men håll dig på rätt köl och spela dina kort väl. 

3. Väduren

väduren

När Jupiter går in i Stenbocken är det inte särskilt lyckat för Väduren. Det är så det blir när någon är otroligt tursam medan den andra kämpar med att oturen skall släppa och att man ska få en chans. 

Olyckligtvis för dig så kommer det här året att innebära att du får kämpa. Det kan verka som att det vilar en förbannelse över dig som får dig att misslyckas i allt du gör.

Vilket projekt du än ger dig in i och vad du än gör så misslyckas det nästan från allra första början, eller ännu värre, i slutskedet när allt ska falla på plats. 

Det spelar ingen roll vad du gör och vilka steg du tar så kommer din plan inte att fungera. 

Det smartaste du kan göra under 2023 är att spela på säkra kort. Ta dig inte an några större förändringar, och ta inga större beslut. 

Det kommer inte att gå vägen som du tänkt dig så påbörja inte ens någonting nytt.