Skip to Content

Vilken Typ Av Man Du Inte Borde Vara Med Enligt Ditt Stjärntecken

Vilken Typ Av Man Du Inte Borde Vara Med Enligt Ditt Stjärntecken

Vissa relationer är en börda för vårt hjärta och tömmer oss på energi. Vi träffar vissa killar för att helt enkelt upptäcka vad vi inte vill ha i livet och vad för typ av man vi vill ha vid vår sida.

Här är typen av man du bör undvika enligt ditt stjärntecken.

Väduren

Väduren horoskop tecken

Väduren är mycket äventyrlig och de vill att deras partner också ska vara en äventyrlig själ.

Dom är dessutom väldigt produktiva, så om de ser att deras partner bara slösar bort tro dagar i rad så inser de snart att de inte vill ha den personen i sitt liv.

Om väduren planerar en fest och deras partner väljer att stanna hemma, precis som sist, så kommer det leda till problem.

Oxen

Oxen horoskop

Oxen tål inte narcissister. Punkt slut.

Oxen har ingenting emot att deras partner vill göra sig snygg inför en dejt och se bra ut hela tiden, men att konstant försöka stå i centrum är inte okej.

Du tål inte personer som ständigt söker uppmärksamhet med tanke på att du själv inte gör det. Om en kille föredrar att kyssa sin spegelbild istället för att kyssa dig – lämna honom.

Tvillingarna

Tvillingarna horoskop

Det sista en kvinna under detta stjärntecken behöver är en blyg man som ständigt behöver bekräftelse för sitt utseende och sina handlingar.

Om du hela tiden måste säga att du älskar honom och att han inte behöver vara rädd för att du ska lämna honom så är han inte den rätta för dig.

Du behöver någon som går bredvid dig och är självsäker. Inte någon som gömmer sig bakom dig för att du får agera mannen i förhållandet.

Kräftan

Kräftan horoskop

Du vet vad du vill i livet och förväntar dig samma sak av din partner.

Kräftan älskar att uttrycka sina känslor på ovanliga sätt, och om du är en av dom så behöver du inte någon som inte kommer uppskatta dina känslor eller någon som inte är omtänksam och kärleksfull.

Du anstränger dig väldigt mycket i ett förhållande, så acceptera inte någon som inte är villig att göra detsamma.

Lejonet

Lejonet horoskop

För dig är det allt eller inget som gäller och du behöver en man som kommer ge dig den kärleken du behöver.

Om du är beredd på att vara med någon varje vaken timme under dygnet så klarar du inte av att han sitter och sms:ar med sina vänner utan att ens lägga märke till att du är där.

Hur mycket du än vill få det att fungera, om han inte är villig att anstränga sig för att visa hur viktig du är för honom, varför då slösa din tid?

Jungfrun

Jungfrun horoskop

Du har en praktisk hjärna, vilket betyder att du fattar bra beslut i livet, oavsett om det handlar om ditt kärleksliv eller karriär.

Du är väldigt rationell och vet att förhållanden tar upp mycket av din tid, vilket betyder att du inte kan vara med en hopplös romantiker.

Du kanske undrar varför. En hopplös romantiker älskar idén om kärlek mer än personen de är med, så de spenderar all sin tid på att ge dig presenter och uppmärksamhet som du inte alltid behöver.

Du behöver någon som är lika produktiv som du och som kommer få dig att lämna din komfortzon.

Vågen

Vågen horoskop

Vågen behöver kommunikation! Om din man är någon som låtsas vara stark och mystisk så vet du att det inte kommer att fungera.

När det kommer till diskussioner så behöver du veta att du kan prata öppet om dina känslor utan att någon gör konstiga miner under tiden.

Skorpionen

Skorpionen horoskop

Du är en väldigt mystisk kvinna som inte bör vara med en likadan man.

Det är okej att vara lite kylig ibland, men när det kommer till den delen i förhållandet då det blir seriöst så behöver du inte någon som är otydlig med sina känslor och som håller allt för sig själv.

Du behöver någon som kommer att prata om allt med dig och få dig att prata.

Du behöver någon som sitter bredvid dig tills du säger vad som är fel när han märker att allt inte står rätt till, inte någon som sitter tyst tillsammans med dig.

Skytten

Skytten horoskop

Som en underbar och självständig kvinna behöver du en man som älskar och uppskattar dig utan att vara klängig. Känner du dig obekväm så lämnar du personen i fråga med en gång.

Du behöver även någon som är äventyrlig och som du kan ha roligt med. Acceptera inte ett förhållande med någon som bara sitter hemma 24/7 och kalla det för kärlek.

Stenbocken

Stenbocken horoskop

Du behöver inte någon som inte har fått ordning på sitt liv. Välj inte en rebell som lever dag för dag, det är inte rätt typ för dig.

Du är en kvinna som vill utvecklas både privat och karriärmässigt, så varför ha bråttom?

Du behöver någon som kommer finnas där för dig för att stötta dina planer och gå bredvid dig. Om han bara bryr sig om att ha roligt så kan du lika gärna gå vidare redan nu.

Vattumannen

Vattumannen horoskop

Du är väldigt självständig. Du behöver inte en partner, men om du vill ha en så är det en helt annan situation. Du vill ha någon som har mål.

Du kräver även djupa konversationer. Om han är snygg men korkad så kommer det inte fungera.

Fiskarna

Fiskarna horoskop

Det viktigaste du måste förstå är att du inte kan fixa en annan person.

Vi alla vet att du är en kvinna som tycker om att ta hand om andra och få dom att må bättre, men om din pojkvän är ett okänsligt svin som bara tänker på sina egna behov så bör du lämna honom.

Du kan inte vara en del av något så giftigt som det förhållandet!

Vilken Typ Av Man Du Inte Borde Vara Med Enligt Ditt Stjärntecken