Skip to Content

För – Och Nackdelar Med Att Dejta Henne, Baserat På Hennes Stjärntecken

För – Och Nackdelar Med Att Dejta Henne, Baserat På Hennes Stjärntecken

Väduren

Väduren horoskop tecken

Fördelar: En energisk och kreativ Vädur kommer att hjälpa dig med dina val. Om du har problem med att besluta dig för något är hon rätt tjej för dig.

Hon är bångstyrig och hon gillar att bestämma, men vanligtvis har hon en bra orsak att bete sig på det sättet.

Nackdelar: Det tar en lång stund för henne att öppna upp sig för någon. Hon behåller känslorna för sig själv då hon är försiktig.

Tänk på att aldrig låta en kvinnlig Vädur få vänta. Hon hatar det. Om du säger att ni ska träffas kl. 20.00, är det bäst för dig att du är där senast kl. 20.00.

Lika mycket som hon avskyr att behöva vänta är hon också otålig. Att vänta i kö är inte något för henne.

Oxen

Oxen horoskop

Fördelar: Hon kommer att stå vid din sida, oavsett vad det gäller. Hon kommer att vårda och ta hand om dig eftersom hon tar förhållanden på lika stort allvar som sitt yrkesliv.

Det är verkligen en fröjd att ha en så flitig kvinna vid sin sida.

Hon kommer att inspirera dig till att bli bättre och ha större drömmar, och samtidigt kommer hon att anstränga sig till det yttersta för att få ert förhållande att fungera.

Nackdelar: Om du vill konfrontera henne är det bäst att du har starka bevis eftersom hennes största fel är att hon är tjurskallig till tusen.

Om hon anser att hon har rätt är det få som kommer att övertyga henne om motsatsen. Hon kommer inte att vara respektlös.

Hon kommer att lyssna på vad du har att säga, men det är inte troligt att du kommer att få henne att ändra uppfattning.

Tvillingarna

Tvillingarna horoskop

Fördelar: En kvinnlig Tvilling är alltid redo för äventyr. Hennes energinivå är skyhög. Vad du än har planerat kommer hon att följa dig.

Om du vill hoppa fallskärm eller klättra i berg följer hon dig. Hennes förmåga att smälta in och komma överens med nästan alla är enastående.

Nackdelar: Det finns två saker med kvinnliga Tvillingar som kan störa personen som dejtar henne. Hon är en vet-allt-kan-allt, och hon kan inte binda sig till en plats någon längre stund.

Hennes behov att gå från det ena stället till det andra och hänga med olika människor hela tiden kan orsaka problem i relationen.

Om du vill inleda ett förhållande med en kvinnlig Tvilling behöver du vara medveten om det. Hennes “jag vet allt”-attityd kan vara ganska enerverande.

Kräftan

Kräftan horoskop

Fördelar: En kvinnlig Kräfta kommer alltid att stå bakom dig. Hon är nästan förlojal och du ska aldrig tvivla på henne.

Om hon behöver vända världen upp och ner för dig gör hon det. Det ligger i hennes natur att vårda och ta hand om andra.

Nackdelar: Hon är alldeles för känslosam och lynnig. Problemet är att du aldrig vet vad hon tänker och hur hon känner sig.

Ena stunden är hon den bästa vännen och den vänligaste personen du känner, för att i nästa stund stänga in sig på sitt rum och du har ingen aning om varför.

Lejonet

Lejonet horoskop

Fördelar: Människor tror att Lejonet är egoistiskt och själviskt, men i själva verket är det inte så. När du är i ett förhållande med ett kvinnligt Lejon överöser hon dig med uppmärksamhet.

Hon kommer att emotse alla dina behov. Alla kvinnliga Lejon beter sig så när de verkligen tycker om någon.

Eftersom hon själv tycker om uppmärksamhet älskar hon att ge det till den person som hon tycker om.

Nackdelar: En av de mest irriterande sakerna hos ett kvinnligt Lejon är hennes stolthet.

Hon kommer inte att erkänna att hon begått ett misstag och hon kommer att göra allt som står i hennes makt att vinna striden, även om hon var den som hade fel.

Hon har problem att inse att hon sårat dig, och, naturligtvis säger hon mycket sällan “förlåt”.

Jungfrun

Jungfrun horoskop

Fördelar: Hon är organiserad och vänlig. Hon kommer att ta hand om dig och du kommer aldrig att få problem med en sådan kvinna.

Hon kommer noggrant att planera tiden tillsammans med dig, och man kan endast säga att det kommer att bli perfekt.

Förutom att hon är organiserad är det i hennes natur att ta hand om andra och hon är en kärleksfull person.

Nackdelar: Jungfrun lever i ständig skräck för att inte räcka till. Kvinnor som hon saknar självförtroende eftersom de hela tiden tror att de kan göra bättre, så de är aldrig riktigt nöjda med sig själva.

Hon oroar sig konstant över saker som hon står utanför hennes kontroll och som hon inte kan påverka.

Vågen

Vågen horoskop

Fördelar: En kvinnlig Våg för med sig ett balanserat liv. Om du inte har ett starkt självförtroende kommer hon att dyka upp med självförtroende i överflöd – tillräckligt för er båda.

Hon är också bra på att kyssas och ganska bra på att lyssna.

Nackdelar: En kvinnlig Våg hatar konfrontation, och de försöker undvika detta med alla medel vilket ibland kan anses som att de inte kan försvara sig själva.

Förutom detta, kan det ta evigheter innan de kommer fram till ett beslut.

Först och främst tar de alla möjligheter i anspråk, sedan går de helt enkelt upp i ämnet och försöker komma fram till ett rättvist beslut.Som jag tidigare nämnde kan det ta en evighet.

Skorpionen

Skorpionen horoskop

Fördelar: Hon är ärlig och passionerad. Hon kommer aldrig att hålla tyst om hon har någonting att säga och ibland kan hon vara brutalt ärlig.

Du måste ha i tankarna att hon aldrig avsiktligt skulle såra dig. Allt hon säger betyder att hon bryr sig om dig.

Hennes kärlek till dig kommer alltid att brinna. Även om hon inte är tillsammans med dig kommer du att vara i hennes tankar.

Nackdelar: Hon lever ett aktivt liv och har inte planer på att sluta med det på grund av någon annan.

Om du tänker på att dejta en kvinnlig Skorpion måste du tänka på att alltid vara i farten.

Skytten

Skytten horoskop

Fördelar: Om du aldrig har upplevt äventyr måste du förbereda dig för det. Skytten gillar inte att leva ett lugnt liv, och att dejta en Skytt är allt annat än tråkigt.

Hon kommer att lära dig att uppskatta livet, och hon kommer att ta dig på äventyr som du bara drömt om. Gör dig redo för spänning och adrenalinkickar.

Nackdelar: Hennes största fasa är att fastna i ett tråkigt förhållande eftersom hennes största ”fel” är att hon alltid är på språng.

Hon gillar inte att stå och stampa på en och samma plats och hon föraktar rutiner. Det är orsaken till att hon har problem med att engagera sig.

Stenbocken

Stenbocken horoskop

Fördelar: Kvinnliga Stenbocken är extremt godhjärtad, lojal och pålitlig. De kommer att vara din ankare om du flyter in i dina drömmars land.

De kommer att ta ner dig på jorden, låta dig möta problemen och slutligen, kommer de att hjälpa dig att lösa dem. En kvinna som denna har inga problem med att ta ledningen och ta svåra beslut.

Nackdelar: Hon litar mest på sig själv och ibland kan hon verka kontrollerande. Detta händer bara när hon står inför ett problem och som hon vill lösa så fort som möjligt.

Då tar hon inte emot råd eftersom hon redan har planerat allt i sitt huvud.

Vattumannen

Vattumannen horoskop

Fördelar: Vid första anblicken kan det verka som att en kvinnlig Vattuman inte har något grepp om verkligheten.

Du kanske tror att hon inte lyssnar på dig när du pratar med henne, men i så fall blir du överraskad.

Hon vet så mycket om dig att alla presenter som hon valt ut åt dig kan få dig att tro att du valt dem själv.

Hon är bekant med sina känslor, men hon bryr sig mer om dina känslor än vad du tror.

Nackdelar: Det största problemet med alla personer i Vattumannens tecken är att de kan stänga av och krypa in i sitt skal.

De har en tendens att stänga ute andra och bygga murar för att hindra andra från att komma in.

De tillbringar mycket tid för sig själva, även om de hatar det. Det kommer att krävas mycket tid för att en kvinnlig Vattuman ska visa dig vägen till sitt hjärta.

Fiskarna

Fiskarna horoskop

Fördelar: En kvinnlig Fisk är en hopplös romantiker. När hon älskar, älskar hon av hela sitt hjärta.

Om du behöver omvårdnad och uppmärksamhet kommer hon inte att sluta förrän hon gjort allt för dig.

Men var inte som andra män – ta henne aldrig för givet. Bara för att hon alltid finns där för dig betyder det inte att hon kommer att stå ut med allt du gör.

Utnyttja henne inte, hon kommer inte att förlåta dig.

Nackdelar: Hon känner sig själv, men även dig. När du inte mår bra, mår inte hon heller något vidare.

Det här är ingenting positivt eftersom det kan innebära att hon blir känslomässigt utmattad, vilket kan leda till att hon stänger av och sluter sig.

ör- Och Nackdelar Med Att Dejta Henne, Baserat På Hennes Stjärntecken