Skip to Content

Så Här Kommer Han Att Avvisa Dig, Baserat På Hans Stjärntecken

Så Här Kommer Han Att Avvisa Dig, Baserat På Hans Stjärntecken

En kille som säger nej till dig är aldrig lätt att hantera. Tyvärr händer dessa saker och oavsett om du gillar det eller inte så måste du förbereda dig för att en dag så kommer en man som du gillar att avvisa dig.

Men hur kommer han att göra det? Kommer han att vara tydlig om att han inte vill vara med dig eller kommer han att försöka skona dina känslor? Det beror på hans stjärntecken.

Väduren

Väduren horoskop

När en Vädur inte vill ha något att göra med dig så ger han dig bara en kall axel.

Du kanske antar att han ignorerar dig för att han spelar svår eller för att han vill att du ska jaga efter honom, men sanningen är att denna tysta behandling inte är något annat än hans sätt att avvisa dig.

Oxen

Oxen horoskop

En Oxe kommer sannolikt inte att avvisa dig direkt. Istället tar han sig tid att lära känna dig och ta reda på om han gillar dig eller inte.

Men självklart, medan han bestämmer sig för vilka känslor han har för dig så leds du in ännu mer för att börja tycka om honom mer.

Tvillingarna

Tvillingarna horoskop

Det värsta med att försöka dejta en Tvilling är att aldrig veta var ni står. Det här är killen som kan gilla din personlighet men samtidigt vara helt ointresserad av dig romantiskt.

Så om en Tvilling avvisar dig så kommer han förmodligen att göra det med den ökända raden “Låt oss vara vänner”.

Kräftan

Kräftan horoskop

En Kräfta är en allt eller inget typ av kille. Det betyder att han antingen älskar dig helhjärtat eller att han inte gör något alls för dig.

Ändå är män i det här stjärntecknet vanligtvis alltför känsliga och det här killen kommer förmodligen inte att ha hjärta nog att avvisa dig klart och tydligt.

Istället kommer han att göra allt för att skydda ditt ego och dina känslor medan han säger att han helt enkelt inte älskar dig tillbaka.

Lejon

Lejonet horoskop

Till skillnad från Kräftor så har Lejon inga problem med att berätta hur saker ligger till, rakt i ditt ansikte.

Hans sätt att avvisa dig kanske låter hårt i början men du kommer antagligen att vara tacksam för att du direkt fick veta hur saker ligger till.

Jungfrun

Jungfrun horoskop

Samtidigt som en Jungfru behöver tid för att veta om han vill ha dig så behöver han också tid för att inse att du inte är något för honom.

Även om detta låter som slöseri med tid så är den goda nyheten att den här killen kommer att vara ärlig angående hans känslor, så fort han själv får veta mer om dem.

Vågen

Vågen horoskop

Om du undrar hur en Våg kommer att avvisa dig, här är svaret: det kommer han inte. Istället försvinner han bara från ditt liv utan att någonsin ge dig en förklaring och låter dig undra vad som faktiskt hände och var saker gick fel.

Skorpionen

Skorpionen horoskop

Skorpioner är kända för att vara extremt kommunikativa och pratsamma vilket är särskilt bra när det gäller romantiska relation.

Det betyder att den här killen kommer att förklara för dig i detalj varför han inte vill vara med dig. Istället för att ta allt han har att säga som förolämpning, lär dig av det och uppskatta hans ärlighet.

Skytten

Skytten horoskop

Skytten liknar Skorpionen när det gäller att avvisa dem som de inte har romantiska känslor för. 

En Skytt förväntar sig inte från dig att du gissar hans avsikter och han stör dig inte genom att skicka blandade signaler som du behöver tolka själv.

Han kommer bara berätta för dig hur saker och ting ligger till, oavsett om du gillar det eller inte.

Stenbocken

Stenbocken horoskop

När en Stenbock inte vill vara med dig så tillåter han dig ingen kontakt och du kommer inte att kunna närma dig honoma lls.

Den här killen kommer inte att umgås med dig, han inte kommer inte att vilja vara din vän och han kommer att kasta dig ur sitt liv för gott.

Det är inte för att han föraktar dig eller något sådant, han vill bara göra saker så tydliga som möjligt.

Vattumannen

Vattumannen horoskop

Om en Vattuman vill avvisa dig så kommer han bara att låtsas att han inte inser att du gillar honom. Den här killen kommer att ignorera att du flörtar, han kommer att göra det så mycket att du kommer att skämmas för att försöka igen.

Han gör detta för att förhindra att dina känslor skadas och för att rädda sig själv från besväret att behöva säga att han inte är intresserad i dig.

Fiskarna

Fiskarna horoskop

På samma sätt som Fiskarna inte kan dölja sitt intresse för någon så försöker han inte ens dölja att han inte bryr sig om dig alls.

I grund och botten, om han inte vill ha dig tillbaka så behöver den här killen inte ens avvisa dig direkt. Det finns absolut inget dilemma att du bör gå vidare

Så Här Kommer Han Att Avvisa Dig, Baserat På Hans Stjärntecken