Oavsett om du tror på astrologi eller inte så finns det saker som stjärntecken kan hjälpa dig med. Att veta hur stor sannolikheten är att någon krossar ditt hjärta är en utav dom.

Kvinnor gör alltid sitt bästa för att rädda förhållandet och brukar detektera orsakerna till eventuell separation och försöker förhindra dessa.

Den trista sanningen är att det inte finns mycket man kan göra och många saker blir ofta kvar utan förklaring.

Du kan försöka hitta en förklaring med hjälp av horoskop, och här är svaret på hur sannolikt det är att han krossar ditt hjärta beroende på hans stjärntecken.

Väduren

Du kommer att märka att han blev kär rätt snabbt. Problemet är att han slutar vara kär ännu snabbare.

Han kommer få dig att undra vad du gjort för fel och varför han försvann så snabbt. Väduren slösar ingen tid på att tänka över sina handlingar; han kommer dumpa dig och gå vidare.

Du kommer att ifrågasätta huruvida han någonsin ens brytt sig.

Oxen

Män födda under detta tecken är kända för att vara fina och snälla personer, men de kan bli brutala, kalla och elaka.

Oxen kommer krossa ditt hjärta för att han älskar sig själv mer än vad han älskar dig. Han är väldigt egocentrisk och tror att han är den viktigaste personen i världen.

Du tror att allting är perfekt, och helt plötsligt vänder han dig ryggen på grund av sina egna själviska skäl.

Tvillingarna

Tvillingarna är vädurens motsats. Han kommer att krossa ditt hjärta långsamt och smärtsamt.

Även fast du kunde förvänta dig det så gör det riktigt ont. Du trodde att han verkligen förstod dig och att han aldrig haft så djupa konversationer med någon som med dig.

Han är smart och charmig men även dödlig när det kommer till ditt hjärta.

Lejonet

Lejonet klarar inte av att vara singel länge och kommer att dumpa dig så fort han förlorar intresset för dig. Han går vidare snabbt för att du ska känna dig liten och oviktig.

Lejonet är väldigt flirtig och har troligen redan någon vid sidan om som bara väntar på att ni två ska göra slut.

Låt inte detta krossa dig – du är starkare än så.

Du kanske kommer ifrågasätta och överanalysera varje aspekt av ert förhållande, men kom ihåg att du inte kunde gjort något annorlunda och att det aldrig var ditt fel.

Jungfrun

Hans karriär kommer alltid vara hans prioritet och du kommer aldrig kunna komma emellan.

Om han ser dig som ett hinder för att uppnå sina mål och drömmar så kommer han att krossa ditt hjärta oavsett hur mycket han älskar dig. Jungfrun är väldigt kritisk och kommer att ta upp allt fel du gjort i förhållandet.

Han kommer att sänka din självkänsla och ditt självförtroende till noll.

Efter ett avslut med jungfrun klarar du av allt, du kommer komma ut ur det som en bättre person. Har du överlevt en jungfru, överlever du allt.

Vågen

Vågen hatar konflikter och separationer. Det får honom att känna sig skyldig och dålig, och han kommer att vara minst lika ledsen som du.

Hans avsikt kommer aldrig vara att såra dig, och den enda möjliga anledningen till att han gör slut med dig är ifall han blir sårad.

Han kommer att försvinna försiktigt och tyst för att göra det så smärtfritt som möjligt för dig.

Skorpionen

Hans ord kommer göra mer ont än hans handlingar. Skorpionen är känd för att vara passionerad och intensiv, men även väldigt arg.

Du vill inte hamna i bråk med honom för att hans extremt sårande ord kommer vara det som i slutändan krossar ditt hjärta.

Han vet om dina svagheter och rädslor, och han kommer att använda dom emot dig. En sårad skorpion är ond, så var försiktig.

Skytten

Skytten är väldigt bra på att prioritera sig själv. Han är egocentrisk och kommer aldrig visa dig empati eller intresse för ditt perspektiv.

Han kommer inte finnas kvar länge och han kommer inte förstå varför du är så ledsen efter att han dumpat dig.

Stenbocken

Du kommer att falla rejält för stenbocken. Han kommer att kyssa dig och ligga med dig, men en dag kommer han plötsligt komma och säga att han inte är redo för ett förhållande.

Han kommer vara ledsen för att ha vilselett dig och kommer vilja vara din vän. Han kommer att placera dig i friend zone.

Vattumannen

Vattumannen är känd för att vara kall och känslolös. Ett förhållande med honom varar sällan länge, han tröttnar och vill gå vidare.

Han är en player men kommer aldrig ha modet att göra slut med dig, så han kommer låta dig göra det.

Han kanske kommer att vara otrogen eller bara börja ignorera dig, oavsett hur han går tillväga så kommer det att såra dig.

Fiskarna

Han kan vara supersöt och verka som den perfekta pojkvännen när han är kär i dig, men så fort det förändras så blir han så otäck det bara går.

Han kommer att spela offret och få det att låta som att det var din idé att göra slut.

Under tiden du är helt förstörd och förvirrad i undran ifall det verkligen var ditt fel, så kommer han att vara kall och okänslig. På så sätt kommer smärtan och den konstanta känslan av skuld leva kvar länge efter att ni gjort slut.