Skip to Content

Hur Man Håller Alla Stjärntecken Lyckliga I Ett Förhållande

Hur Man Håller Alla Stjärntecken Lyckliga I Ett Förhållande

Alla förhållanden har sina upp- och nedgångar. Men det betyder inte att de inte är lyckliga förhållanden. Lyckan ligger i att förstå varandra, känna igen varandras behov och anstränga sig.

Ett av de bästa sätten att veta lite mer om vad som gör människor lyckliga är att titta på deras stjärntecken.

Varje tecken är unikt på sitt eget sätt och har ett annorlunda sätt att uttrycka sin kärlek på samt unika behov som måste uppfyllas för att de ska känna sig nöjda och lyckliga.

Vad gör ditt och din partners tecken lyckliga? Låt oss ta reda på det.

Väduren

väduren

Väduren är människor som inte gillar att vänta på saker.

De vill att du ska vara ärlig och direkt och det är också vad de uppskattar mest hos en person och i förhållandet.

Det gillar också när människor är ute efter spontana handlingar, inte rädda för att utmana sig själva och göra något ur sin komfortzon. Det får dem att känna sig levande.

Om du vill hålla en Vädur lycklig, ta och fundera på hur du kan få dem att se fram emot något genom att introducera dem till något nytt och göra det ofta.

Oxen

oxen

Oxen är ett envist tecken. Det betyder att de vanligtvis har svårt att öppna sig helt. Det finns dock ett sätt som du kan vinna deras förtroende på. Du måste skapa en bekväm plats, och jag menar både fysiskt och mentalt.

Anordna mysiga dejter med hemlagad mat och filtar, köp någon sak med deras favoritband, ta med dem till museet och visa genuint intresse för saker som de intresserade av.

Sättet att hålla dem lyckliga på är definitivt genom god mat, konst och mycket lyssnade.

Tvillingarna

tvillingarna

Tvillingar styrs av kvicksilver vilket innebär att de bryr sig om alla saker som är relaterade till kvicksilver: kommunikation, information, tankeprocesser och idéer.

De måste stimuleras mental hela tiden och ha någon som kan följa dem. De är ett levande bibliotek och älskar att ha meningsfulla, utmanande och djupa diskussioner om allt – från deras favoritalbum till livet på Mars.

Kvalitetstid är nummer ett för dem och det är vad alla som dejtar en Tvilling bör tänka på.

Kräftan

kräftan

Kräftor är kända som soffpotatisar och det är till stor del sant. De föredrar säkerheten i hemmet och älskar att känna sig mycket nära sina nära och kära.

De gillar inte materiella saker speciellt mycket, gåvor och sådant. De är mer typen som känner sig lyckliga när de gör något för sin partner. Detta innebär att för att ge dem glädje så måste du visa äkta tacksamhet och se till att de vet att du la märke till deras ansträngning och kärlek.

Allt som allt är de romantiska varelser som bara behöver känna sig älskade och de känner sig älskade främst genom ord av bekräftelse och tillgivenhet.

Lejon

lejonet

Lejon gillar att ha kul och leva sitt liv utan stress. Det är vanligtvis inte de som drar upp tuffa samtalsämnen, de lyser istället upp rummet med sin närvaro.

För Lejon är humor och förmågan att vara enkel och lättsam de viktigaste egenskaperna hos en partner. De letar efter en partner som kommer att underhålla dem och också få dem att se bra ut.

För att göra ett Lejon lyckligt, fixa avslappnade och roliga nätter med vänner. Gå någonstans med mycket folk där det är högljutt och ge dem komplimanger för saker som de är stolta över.

Jungfrun

jungfrun

Jungfrur är mycket rationella och försiktiga. Deras sinne är alltid upptagna med att tänka på hur de ska göra allt så bra som möjligt.

Även om de åtnjuter sin egna effektivitet så leder det ibland till utmattning. Det är just därför de behöver någon som är mycket förståelig och känslig och som kan hjälpa dem att komma i kontakt med sina känslor och mjukare sida.

För att vara lyckliga behöver de ha sitt utrymme men de behöver också tålamod och tillgivenhet för att balansera allt.

Vågen

vågen

Människor i det här stjärntecken är glada när allt omkring dem är i harmoni. De älskar när alla är glada och nöjda och de har inga problem med att tillgodose och förstå någon annans behov. De ogillar dock konflikter.

Om du vill göra en Våg lycklig, kommunicera vad du vill tydligt och gör inte en stor sak av det. Allt kan lösas på ett lugnt sätt.

Annat än det, visa dem kärlek med små gester. De har ett stort öga för detaljer och njuter av vackra saker, du kan aldrig ha fel när det kommer till det. Vare sig det handlar om vackra blommor eller deras favoritgodis.

Skorpionen

skorpionen

Det som gör en Skorpion till den lyckligaste personen i hela världen är när de vet att de fullt ut kan lita på sin partner.

Se till att de vet att de kan lita på dig och att du har deras rygg. Det är det mest attraktiva du kan göra för en Skorpion. De älskar sin partner väldigt mycket och kommer att göra allt de kan för att dig lycklig. Det enda de vill ha i retur är lojalitet.

Skytten

skytten

Skytten är ett hetsigt tecken och en oändlig sökning efter betydelsefulla upplevelser. De älskar att leva på gränsen och älskar också ärliga och djupa människor.

De är glada när de är fria att uttrycka sig, utvecklas och vara ute och göra saker. De är alltid hungriga efter nya upplevelser och tenderar ibland att vara alltför insnöade i sina planer och ambitioner.

Skyttar behöver en partner som kommer att hålla dem på jorden men ändå kunna hålla jämna steg med dem på deras äventyr. Frihet är det viktigaste de letar efter i livet och i kärleken.

Stenbock

stenbocken

Stenbockar föredrar likasinnade individer att vara deras partners. Med andra ord är de inte alltför intresserade av utmaningar och söker efter en person som är väldigt lik dem själva.

Någon som är praktiskt, disciplinerad och har stora mål i livet. De är glada när deras partner också är deras lagkamrat och någon de kan diskutera affärer och livsmål med.

Allt som allt, Stenbocken är glad när allt omkring dem är effektivt och optimerat, inklusive deras partner.

Vattumannen

vattumannen

Vattumän är kanske det svåraste tecknet att beskriva. De är vanligtvis okonvetionella individer som gillar sin frihet och är mycket noga med vilka människor de tillbringar sin tid med.

För att göra Vattumannen lycklig måste du vara MYCKET öppensinnad och redo att delta i konstiga men coola diskussioner om människans natur, mänsklighetens framtid och förmodligen utomjordingar och vetenskap också.

De är som lyckligast när de lär sig något nytt så se till att du ger dem något som de kan uppskatta.

Fiskarna

fiskarna

Fiskarna är glada när de känner sig bekväma, accepterade och säkra. De är väldigt drömmande och känsliga så de gillar verkligen att visa tillgivenhet och kärlek genom söta gester.

Intimitet är den ultimata saken som gör dem lyckliga i ett förhållande. Om det inte finns någon intimt band så går de vidare.

De måste känna att de kan vara sårbara med dig annars kommer de att hålla sig för sig själva. I gengäld ger de dig mycket kärlek och stöd att vara den du vill vara.

Hur Man Håller Alla Stjärntecken Lyckliga I Ett Förhållande