Skip to Content

Vill Du Såra Ditt Ex? Dessa 6 Meningar Gör Susen!

Vill Du Såra Ditt Ex? Dessa 6 Meningar Gör Susen!

Ett uppbrott kan väcka blandade känslor. Det är möjligt att du känner dig ledsen och deprimerad när ditt ex sårar dig, men även otroligt arg.

Kanske är du arg för att han inte behandlade dig som han skulle och aldrig visade någon respekt för dig.

Å ena sidan känner du dig sårad och sviken och å andra sidan är du rasande.

Man brukar säga att hämnd är en rätt som serveras bäst kall. Men ärligt talat! Du vill inte vänta. Du vill såra honom lika mycket som han sårade dig. Och du vill göra det så fort som möjligt.

Om man ska vara ärlig är hämnd aldrig bra. Det bästa du kan göra är att släppa alla negativa känslor och inte hämnas eftersom karma inte släpper saker så lätt. Han får vad han förtjänar i sinom tid.

Men om du ändå bestämmer dig för att hämnas finns det vissa saker som du kan säga till ditt skitstövel-ex och som gör ett djupare sår än ett svärd.

Dessa ord kommer att etsa sig fast i hans hjärna väldigt länge och han kommer inte lyckas göra sig av med dem.

Här kommer några smärtsamma meningar som du kan säga till honom:

1. Jag älskade dig ändå aldrig!

flicka i grå hoodie med naturen i bakgrunden

Du kan låtsas att det ni hade aldrig var äkta kärlek och att allt var en lögn. Du kan säga att du låtsades älska honom och att du egentligen lekte med hans känslor. Men det måste verkligen verka som att du menar det.

Även om han inte älskade dig kommer han att känna sig väldigt sårad. Hans ego kommer att få sig en törn. Han kommer att vara arg för att du lurade honom.

Till och med om han till en början inte tror på dig kommer det att födas en liten gnista tvivel inom honom som kommer att driva honom till vansinne.

2. Du är inte så rolig egentligen!

foto av kvinna lutad på väggen

Alla killar gillar att beskrivas som roliga. Det får dem att känna sig viktiga och coola. Om du säger till ditt ex att han inte är rolig känner han sig sårad.

Ingen vill höra att deras skämt suger, särskilt inte killen som precis gjorde slut med dig. Du kan säga att du skrattade för att vara artig eftersom du tyckte synd om honom.

Aj!

Den kommer att svida som bara den!

3. Din kompis är mycket snyggare än dig!

foto av vacker kvinna med byggnad i bakgrunden

Ingen vill höra att ens vän ser bättre ut än en själv. Ibland är vi medvetna om det men vi vill inte höra det från någon som brukade vara vår andra hälft.

Om du säger att hans kompis är mycket snyggare än honom känner han sig svartsjuk. Tanken på att du fantiserade om hans kompis medan ni var tillsammans kommer att driva honom till vansinne.

4. Du är en loser!

kvinna i röd klänning tittar på havet

Ingen man tycker om att höra att de är en loser. Du kan nämna hans dåligt betalda jobb (även om det inte är det) och säga att du aldrig skulle kunna vara nöjd med det han tjänar.

Du kan säga att alla andra män jobbar och tjänar mer än honom. Fortsätt jämföra hans resultat med andra mäns resultat och du är på rätt spår.

5. Du är bara okej i sängen!

kvinna som bär svart skjorta som sitter på klippan

Att säga att han är dålig i sängen sårar honom omedelbart.

Ett säkert kort att köra på!

6. Jag tyckte aldrig om dina presenter!

närbild foto av kvinna med brun kappa och grå topp

Blicka tillbaka på alla presenter han gav dig och säg till honom att du inte tyckte om en enda! Alla sög! Hans smak när det gäller presenter är helt enkelt hemsk.

Och inte nog med att han aldrig kunde välja rätt present – han kunde aldrig göra många andra saker heller (sysslor, ärenden, osv.).

Så får du honom att känna sig som ett misslyckande. Han kommer att tro att han inte klarar av att göra något som han ska. Och det känns inte bra.

Vill Du Såra Ditt Ex? Dessa 6 Meningar Gör Susen!