Skip to Content

10 Tecken Som Visar Att Du Fastnat I Ett Sms-förhållande

10 Tecken Som Visar Att Du Fastnat I Ett Sms-förhållande

1. Ni sms-ar många gånger varje dag

Du blir jätteuppspelt om att få hans sms hela dagen. Du tycker att ni kommunicerar fantastiskt mycket.

Du tar detta som ett tecken på hur måga saker ni har att prata om och tycker att det betyder att ni har många ämnen att diskutera när ni väl ses.

Saken är som sådan, att prata över telefon med varandra är en helt annan sak än att prata öga mot öga, håll det i minnet.

2. Men egentligen så pratar ni aldrig i telefon

Du ringer honom och han svarar inte. Du anser att det skulle vara härligt att höra hans röst och faktiskt komma närmare det där med att prata och inte skriva ner dina tankar, men han verkar vara otillgänglig för det.

Du försöker ringa honom för att ta ert förhållande åtminstone ett steg längre, men du hamnar alltid i röstbrevlådan. Minuter senare så ringer han och vill chatta, så han är inte upptagen med någonting, han vill helt enkelt inte prata i telefon.

3. Han ger aldrig några löften om att gå på en riktig dejt

Du föreslår att träffa honom och han verkar faktiskt riktigt glad över att göra det. MEN om du tar en mer ingående titt, lägger du märke till att han faktiskt aldrig lovar någonting.

Han använder sig av odefinierade ord som ‘kunde’ eller ‘kanske’. Han har aldrig några konkreta planer på era framtida dejter.

Han förhalar och låter dig alltid tro att han kommer att höra av sig till dig OM han har tid för en dejt.

4. Och om han gör det, håller han inte det han lovar

Det verkar som att han verkligen är intresserad av dig. Du får honom till att planera er dejt, men han avbokar. Detta upprepar sig.

Du tror att den här sms-perioden bara är ett litet steg mot ett riktigt förhållande som du siktar mot, men du ska veta att det aldrig kommer att hända.

Jag är ledsen, men ett sms-förhållande är allt du du kommer att få av den här killen.

5. Ni är inte vänner på sociala media

Du vet att han har ett konto på sociala medier, men ni är inte vänner där. Han lägger inte till dig och du är inte säker på om du ska lägga till honom.

Inte bara att han blockerar dig från sin värld, han blockerar dig från sin värld på sociala medier också. Sms-ande är allt du får.

6. Ert förhållande påminner om långdistansförhållande

Han bor i samma stad men allting gällande ert förhållande skriker ‘långdistans-förhållande’. Ni verkar aldrig ses och allt ni delar gör ni över sms.

Oavsett vad som händer, som en födelsedagsfest eller någon annan viktig tillställning, så textar ni ändå bara, som om han bodde någonstans långt, långt borta.

Även dina vänner har intrycket att han lever i en annan stad eller annat land och du skäms över att säga att han bor i närheten.

7. Ni chattar om mycket intima detaljer

Du kanske mår bra en tid eftersom du tror att hans intresse för dina tankar och åsikter om saker betyder att han känner sig redo att utveckla ett djupare, mer intimt band till dig.

Sorgligt nog är så inte fallet. Om det skulle vara sant, varför känner att du behöver så mycket mer av honom?

8. Du får sms-ångest

Vad händer om han slutar sms-a dig helt plötsligt? Vad skulle hindra honom? Ni har inga löften till varandra. För guds skull, ni ses ju knappast.

Om han inte har försökt att göra ert förhållande till någonting mycket mer än vad det är för tillfället, räcker det för honom med att sms-a dig.

Om han var villig att ge dig en viktigare och större roll i sitt liv, skulle han ha gjort det hittills.

9. Du tänker ständigt på dejterna ni haft

Du har kanske haft några fantastiska dejter med honom innan ert sms-förhållande började. I ditt sinne håller du fast vid dessa dejter, och tror att om du står ut med honom ett litet tag, kommer dejterna att bli fler.

Saken är den, om det gått någon tid och ni inte gått på dejt, är det dags att göra slut. Du kommer inte att få någonting annat än textmeddelanden, tro mig.

10. Det verkar som han är en del av ditt liv, men det är han egentligen inte

Det verkar som om du vet allt om hans liv, hans vänner och familj och han vet allt om dig.

Det spelar ingen roll vad du gör eller var du är, han är alltid med dig, i en armlängds avstånd. Men är han verkligen det?

Om det känns som att du lägger ner hela din kropp och själ i ert förhållande och inte får ut någonting av det, är det dags att göra slut.

Du kan aldrig riktigt vara säker på vad han egentligen gör när han inte textar dig, och även om du skulle kunna, är det inte bättre att slösa din tid och energi på någon som är villig att ge dig någonting verkligt?