Skip to Content

Sluta Leta Efter Ursäkter För Mannen Som Behandlar Dig Som Skit

Sluta Leta Efter Ursäkter För Mannen Som Behandlar Dig Som Skit

Även ifall flera mil skiljer oss åt och även om du inte känner mig, så är vi så nära och förenade i vår smärta.

Jag vet vad du känner varje dag. Jag vet att du är den som vill få detta förhållande att fungera, men du kan inte vara den enda som försöker.

Förr eller senare kommer du att tröttna på hans dumma ursäkter och anledningar till varför han inte kan ge dig den kärlek du behöver.

Jag vet det för att jag har varit där. Precis som du så var jag kär i en man som inte brydde sig om mig. Och jag var den som försökte så hårt för att få det att fungera.

Jag var den som köpte lugnet i vårt hem, och betalade det med mina tårar. Jag var den som satte eld på ljuset i vårt sovrum när han inte ville sova med mig.

Och störst av allt, jag var den som älskade honom mer än vad han älskade mig.

Jag var den som var så lätt att älska, den som förtjänade allt men inte fick något. Det krossade mitt hjärta. Det tog mig så lång tid att återhämta mig igen.

Det var en lång process och jag fick gå igenom allt själv medan han letade efter sitt nästa offer.

kvinna i husbil som tittar på kameran

Jag kunde inte förstå hur någon som lovat mig sin kärlek gjorde såhär mot mig. Jag kunde inte förstå att han behandlade mig som skit konstant och att jag trodde att det bara var en fas som skulle gå över.

För att människor förändras när de älskar, men jag antar att han aldrig älskade mig.

Jag var bara den han kom till när det blev tufft. Jag var bara en bekväm punkt för honom under den perioden. Och han visste det. Han kunde se det i min blick när vi var själva.

Han kunde känna det på min beröring när han sov. Han kunde känna det på mina kyssar. Han kunde känna det på mina starka hjärtslag när han lutade sig mot mitt bröst.

Men trots att han kände allt detta så gav han mig aldrig det jag behövde. Han vara bara en man som lärde mig en läxa.

Han var en man som dödade mig emotionellt, som inte lämnade något kvar åt dom som skulle komma in i mitt liv efter honom.

Med honom var jag helt tom, utan några som helst känslor av glädje inombords.

Med honom förlorade jag mig själv, jag var för ockuperad med allt som han ville att jag skulle göra.

Kvinna med brunt hår nära den vita målade väggen

Jag kände mig förlamad med honom, och på något sätt lärde jag mig att leva så. Men så en dag såg jag mig själv i spegeln och förvånades över reflektionen i den. Jag kände knappt igen mig själv.

Jag såg ut som ett spöke klädd i en allt för stor träningsoverall, flottigt hår och mörka ringar under ögonen.

Mina läppar var lika bleka som min hud och jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Jag hade inte längre någon glimt i ögat eller ett leende på läpparna.

Jag var bara skalet av den tjej jag en gång var och det fanns ingenting jag tyckte om med det. Då vaknade jag till och insåg att jag var tvungen att ta tag i mitt liv.

Så jag lämnade honom, trots att det krossade mitt hjärta.

Jag var tvungen att lämna honom. Det fanns ingenting att hålla fast vid längre.

Och trots att det var den värsta stunden i mitt liv så kommer jag aldrig att ångra det, för den dagen räddade jag mig själv från honom.

Nu när jag berättar min historia för dig så vet jag att du går igenom samma sak och jag vill inte att du förstör ditt liv så som jag förstörde mitt.

Kvinna som kikar ut ur gardiner

Jag vill att du ska vara smartare än så, inte låta honom behandla dig som skit. Jag vill att du står upp för dig själv och står emot alla som inte ger dig det du förtjänar.

Och tro mig, du förtjänar så mycket mer än det han kan ge dig.

Jag vet att du tror att du älskar honom just nu, men efter att du inser vad han gjort mot dig och efter att du räknat alla de gånger han behandlat dig illa och du förlåtit honom så kommer du att inse att han inte är värd det längre.

Han har inte ansträngt sig det minsta för att få dig att stanna och skulle förmodligen bli glad ifall du inte gjorde det heller för att kunna gå vidare till nästa offer.

Han kommer inte att sluta förrän han träffar någon som inte älskar honom tillräckligt nog för att visa honom vilket svin han är.

Så snälla, om du bryr dig om dig själv och vill ha ett bra liv så sluta leta efter ursäkter för hans beteende och lämna honom.

Genom att säga alla de fina sakerna om honom ljuger du bara för dig själv, och ju mer du gör det desto mer tror du på det.

 

Foto av kvinnasammanträde av träräcke

Sluta i tid och lämna den giftiga mannen som inte förtjänar dig. Ser du inte att du är för bra för honom och att han aldrig kommer ge dig den kärleken du behöver?

Ser du inte att han bara kommer utnyttja dig för att sedan dumpa dig som om du aldrig var en del av hans liv.

Tro mig, jag vet hur ont det gör. Jag vet det för att jag har varit med om det, och jag vill inte att du ska gå igenom samma smärta som jag en gång upplevt.

Jag vill att du ska veta att du aldrig kommer att hitta den rätte om du inte släpper tag om den som är fel för dig.

Var stark nog och fatta detta beslut nu och bespara dig tårar längre fram. Visa både honom och dig själv att du inte tänker vara ett av flertal valmöjligheter, och att du vägrar bli behandlad så.

Visa honom att du klarar dig på egen hand och att du inte behöver honom.

Du behöver någon som kommer att acceptera hela dig så som du är! 

Sluta Leta Efter Ursäkter För Mannen Som Behandlar Dig Som Skit