Skip to Content

Om Du Inte Kan Älska Henne, Ser Hon Till Att Du Saknar Henne

Om Du Inte Kan Älska Henne, Ser Hon Till Att Du Saknar Henne

Det du hela tiden missar att inse är att du har en fantastisk tjej vid din sida. En tjej som älskar dig när du är som värst och en tjej som är beredd att vända upp och ner på jorden för din skull.

Att du haft turen på din sida när du träffade en tjej man bara träffar en gång under en livstid.

Vilket som, det är som att du är den enda som inte lägger märke till det. Istället för att vara tacksam över att ha någon så speciell som henne, tar du henne för givet.

Du behandlar henne som ett andrahandsval, och ger henne inte platsen hon förtjänar.

Jag antar att du tror att den här tjejen kommer att stanna kvar hos dig för alltid. Att hon alltid kommer att stå ut med din skit och att det inte finns någonting du skulle kunna göra mot henne för att hon skulle sluta älska dig.

Nå, låt mig ge dig ett råd – tänk om, du kan inte ha mer fel. Även om den här tjejen älskar dig av hela sitt hjärta, ska du lita på en sak jag säger, – hon är tillräckligt stark för att gå sin väg och aldrig blicka tillbaka.

Stark nog att säga tack och adjö och lämna dig i det förflutna, där du hör hemma.

kvinna med svart hatt som står nära träd

Nej, hon kommer inte att böna och be om din kärlek eller din odelade uppmärksamhet. Hon kommer inte att försöka förändra dig och få dig att förstå hennes sanna värderingar.

Den här tjejen kommer inte att anstränga sig för att du ska älska henne men hon kommer definitivt att få dig att sakna henne.

När hon väl lämnar dig, är det först då du förstår allt hon skänkt ditt utan att få någonting i gengäld.

Det är då du inser hur värdefull hon faktiskt är och att ditt livs största misstag var att du lät henne gå sin väg.

Du kommer att sakna någon som älskade dig som hon gjorde. Du kommer att sakna att någon prioriterade dina behov före sina egna, någon som tog hand om dig och någon som hela tiden passade upp på dig.

När den här tjejen lämnar dig, kommer du även att sakna det som du inte gillade så mycket – hennes avundsjuka och hur hon ifrågasatte ditt beteende.

Hur svår hon var att hantera och hur du brukar tro att hon var svår att älska.

kvinna som poserar framför graffitiväggen

Du kommer att sakna alla hennes god-morgon och god-natt sms som gjorde dig så förbannat irriterad. Alla gånger hon bråkade med dig för att hon ville göra skillnad i era liv.

Alla gånger hon inte lät dig ge upp hoppet om dig själv och alla de gånger hon pushade dig till att göra ditt bästa.

Du kommer att sakna hur hon kelade och kysste dig efter att ni haft sex, även om du låtsades inte tycka om det. Sättet på hur hon alltid tog din hand och kramade dig inför alla, för att visa hur stolt hon var över dig.

När hon väl lämnar dig, kommer du att sakna tjejen som var din kärlek och bästa vän. Att ha någon som du alltid kunde vända dig till, någon du kunde räkna med och förlita dig på.

Någon du kunde anförtro ditt liv åt och någon som aldrig vänt dig ryggen.

Du kommer att sakna att ha en tjej som alltid tålmodigt väntade på att du skulle komma tillbaka när alla andra övergav dig. En tjej som såg någonting gott i dig och aldrig förlorade hoppet om att du skulle bli en bättre man.

När hon väl lämnar dig, kommer du att sakna hennes små osäkerheter och fel och brister och du kommer att ångra att du inte gav henne den bekräftelse hon förtjänade.

blond kvinna med vackra ögon i staden

Du kommer att ångra att du jämförde henne med andra tjejer eftersom du kommer att förstå att hon var unik.

När du börjar sakna henne, kommer dina ögon att fyllas med tårar varje gång du hör en låt på radion som påminner dig om hyenne.

Du kommer att få ditt hjärta krossat, gång på gång, varje gång du hör en kvinna som skrattar eller ser ut som hon.

När det väl händer, försöker du att leta efter henne. Du förväntar dig att hon ska dyka upp framför din dörr, och säga att hon saknade dig också.

Varje gång någon ringer från ett okänt nummer hoppas du att det är hon som försöker ge dig en signal, försöker påminna dig om att hon fortfarande är i närheten.

Du förväntar dig att hon ska finnas där du lämnade henne – i stum förväntan på din återkomst.

Vilket som, hon kommer att vara långt borta och du kommer inte att kunna göra någonting åt det.

Om Du Inte Kan Älska Henne, Ser Hon Till Att Du Saknar Henne