Skip to Content

Om Dessa 7 Saker Stämmer In På Mannen Du Älskar Så Måste Du Släppa Taget Om Honom

Om Dessa 7 Saker Stämmer In På Mannen Du Älskar Så Måste Du Släppa Taget Om Honom

Relationer är oförutsägbara, och det finns ingenting du kan göra åt det. Det kan vara perfekt till en början, och ni kanske till och med tror att ni föralltid kommer att älska och vara med varandra.

Sorligt nog så fungerar inte allt riktigt så. Ibland går situationen åt helt fel håll, och oavsett vad du försöker göra åt det så kommer du att misslyckas.

Kärlek är inte enkelt, och det bör inte heller vara det. Föreställ dig alla sammanflätade känslor och erfarenheter. Hur skulle det inte vara komplicerat?

Kärlek kräver arbete, och förhållanden kräver arbete. Allt som är värt att ha kräver arbete och uppoffring. När ett hinder uppstår i ert förhållande måste ni kämpa och försöka göra det bättre.

Var mogen och betrakta det som att du har kommit till en återvändsgränd. Nu måste du göra någonting åt det.

Ge inte upp för att det är lättast, vem som helst kan ge upp. Var en kämpe och gör det du kan för att försöka rädda något som förmodligen är värt att rädda.

Det är det ena sättet att se på saken. Men det finns en annan sida. Precis som du måste veta när du bör vara envis och kämpa, så måste du veta när du ska sluta.

par som sitter i restaurangen och inte pratar

Du kan inte skapa kärlek utav luft. Du kan inte tvinga fram passion och känslor. Om de inte finns där så måste det få sitt slut.

Om förhållandet du befinner dig i inte är rätt för dig så kommer det aldrig att fungera. Oavsett hur hårt du försöker så kommer du aldrig att bli lycklig.

Så det bästa du kan göra, men också det svåraste om du älskar mannen du är med, är att släppa taget om honom. Det är något du måste göra förr eller senare.

Till en början kommer det att vara tufft och göra ont, men med tiden kommer du att inse att du gjorde rätt val.

Om följande saker stämmer så finns det ingen anledning till att tvivla, lämna honom bara:

1. Ni har olika intressen

tankeväckande man tittar bort

Ni är helt enkelt inte på samma sida. Du gillar en sak, han gillar något helt annat. Du kan inte ändra på det. Ni kan försöka göra någonting tillsammans, men vad är poängen om ingen njuter av det?

Ni tycks inte vara överens om framtiden. Du vill ha eller göra en sak, han vill någonting helt annat.

När du tänker efter, om du vet att förhållandet kommer att misslyckas redan från början, varför vänta? Avsluta det nu. Du kommer att tacka dig själv senare.

2. Ni bråkar ständigt om samma saker

par som har konflikt

Det är som att ni går runt i cirklar. Ni bråkar och blir sams, allt är perfekt i ett par dagar men det håller inte länge.

Efter en kort tid som sams så bråkar ni igen, och gissa vad – det är återigen om samma sak!

Om ni inte kan lösa det ni bråkar om konstant så är ni inte rätt för varandra. Uppenbarligen finns det någonting du gör som han inte klarar av, och vice versa.

Om ni inte kan lösa det så släpp taget om honom.

3. Han är i behov av dig

allvarlig ung kvinna

Känner du av att han är i behov av dig? Det är inte alltid så enkelt. Det kommer i olika former. En av dom är att han gör dig till centrum av sitt universum.

Det kan ofta misstas för kärlek, fastän det egentligen handlar om att han inte klarar av att leva utan dig.

Det börjar så, sen slutar det med att han förbjuder dig att gå ut och umgås med andra människor.

Med tiden kommer han att bli mer och mer svartsjuk och ditt liv kommer att förändras till ett helvete.

4. Du har förlorat förtroendet för honom

par ignorerar varandra

Han är inte lika kär som du är. Han har inga problem med att såra dig. Visst, han ber om ursäkt och säger att han inte menade det, men sedan gör han samma sak igen.

Detta gör dig sårbar och det krossar ditt hjärta. Och det viktigaste; du har förlorat förtroendet för honom. Efter ett tag så kommer hans ord och löften inte att betyda någonting för dig.

Du kan inte fortsätta leva med någon du inte litar på.

5. Du är den enda som anstränger dig

rödhårig ung flicka

Det krävs två för att dansa tango, och han lämnade dig helt ensam. Uppenbarligen bryr han sig inte om er två lika mycket som du gör.

Förhållanden kräver mycket arbete, och om inte ni båda ger allt ni har så kommer det att ta slut.

Det är hjärtlöst att låta en person göra allt jobb och sedan dyka upp när allt är färdigt.

Förhållanden där bara en anstränger sig fungerar aldrig, och om du är i ett sådant så gör dig själv en tjänst och gå ur det.

6. Du känner dig underlägsen honom

kvinna tittar genom fönstret

I ert förhållande känner du dig inte jämlik din partner. Du känner att du ger väldigt mycket utan att få någonting tillbaka.

Oavsett hur hårt du försöker få honom att känna sig bekväm och lycklig i ert förhållande så känner du ständigt att du inte gör ditt bästa och att du kanske inte ens är kapabel till att göra mer.

Han får dig att känna att du inte är tillräckligt bra för att ingenting du gör räcker till. Detta skadar ditt självförtroende och du känner dig som skit. Om så är fallet, lämna honom.

7. Du är inte lycklig

par som sitter på bänken i parken

Låt oss vara ärliga. Ditt liv är skit. Du är inte glad och kärlek framkallar smärta och stress snarare än härliga känslor. Kärlek må vara svårt, men det fungerar inte så.

När du verkligen älskar någon och han älskar dig, även när ni bråkar så det skakar så pussas ni och blir sams.

Det faktum att ni kommer tillbaka till varandra och de känslorna ni upplever suddar ut allt dåligt som hänt innan.

Det är riktig kärlek. Ingen smärta. Ingen sorg. Riktig kärlek får dig att glömma bort allt det.

Om Dessa 7 Saker Stämmer In På Mannen Du Älskar Så Måste Du Släppa Taget Om Honom