Skip to Content

När Han Kommer Tillbaka Till Dig, Vill Du Inte Ha Honom

När Han Kommer Tillbaka Till Dig, Vill Du Inte Ha Honom

När mannen du älskar lämnar dig och försvinner ur ditt liv, tänker du på det som det värsta som någonsin kunnat hända dig.

Du tillbringar dagar med att sitta och vänta på att han ska komma tillbaka och du tänker på hur du ska få honom till att göra det. Du pausar bokstavligen ditt liv och du klarar inte av att gå vidare.

Under tiden det här sker kan du endast minnas allt bra som varit. Du glömmer allt dåligt som din pojkvän utsatt dig för.

Helt plötsligt glömmer du all smärta och alla tårar. Du glömmer bort hur eländig och olycklig han fick dig att må under hela ert förhållande.

Helt plötsligt känns det som att ni två skulle kunna lösa alla problem och överbrygga alla oegentligheter om ni bara hade kunnat dra tillbaka tiden och leva livet som ni gjort tidigare.

Du tror att ditt förhållande och den här killen förtjänar en andra chans och ni två skulle få det till att fungera den här gången.

Du tror att ert liv tillsammans är starkare än varje hinder ni stöter på och du vill bara ha tillbaka den här mannen i ditt liv, en gång till.

en imaginär kvinna som sitter vid fönstret

Du vill bara kunna kyssa honom en gång till. Du vill somna i hans armar och vakna upp bredvid honom i sängen.

Men det händer inte, trots alla dina önskningar och ansträngningar.

Och jag vet att du inte tror mig, men lita på mig, det är bättre så här.

Jag vet att du inte kommer att tro mig, men du tror bara att ditt elände kommer att ta slut om du bara får tillbaka den här mannen.

Du tror bara att du vill ha tillbaka honom, men lita på mig – det gör du inte. Och du kommer att förstå allt det i samma ögonblick han kommer tillbaka.

Sanningen är att du idealiserar den här killen bara för att ni inte är tillsammans längre.

Sanningen är att du lyckats glömma alla hans fel, brister och negativa sidor och att du bara fokuserat dig på hans goda egenskaper för att du saknar honom.

Sanningen är att du romantiserar honom och ert förhållande och inte ser på det realistiskt.

kvinnan sitter i gräset och tänker

Men ni två separerade på grund av en stark orsak. Och den orsaken kommer inte att försvinna över en natt.

För du är fortfarande personen du alltid varit och han är fortfarande samme man. Och oavsett hur länge ni varit ifrån varandra så kommer inte det att ändra på saken.

Om han kommer tillbaka till dig kommer alla era oegentligheter och problem att återigen dyka upp innan du vet ordet av.

Om han kommer tillbaka till dig kommer du att inse att du inte ville att det skulle hända och att han, genom att lämna dig, var det bästa som kunde ske.

Du kommer att inse att han inte är mannen för dig och att du troligtvis bara saknat känslan av att tillhöra någon och känslan av partnerskap.

Du kommer att se att ditt ego blev mer sårat än ditt hjärta; att du inte kunde stå ut med att den här mannen, som du tror att du älskar, inte ville vara tillsammans med dig längre.

Du kommer att inse att all tid du tillbringat med att få honom tillbaka var för att du ville bevisa för dig själv att han fortfarande är din.

För du ville bevisa, för er båda, att du kan ha honom närhelst och på vilket sätt du vill.

Om han kommer tillbaka till dig kommer du att se att du aldrig borde ha gett honom en andra chans; att han inte har förändrat sig det minsta och att han alltid kommer att vara mannen som fick dig att må dåligt.

kvinnan står lutad mot ett träd

Om han kommer tillbaka, tror du bara att du kommer att förlåta honom för allt han gjort dig.

Men lita på mig – du kommer alltid att hysa agg. Du kommer alltid att vara bitter för att han lämnat dig, utan att ha haft dig och dina känslor i tankarna.

Du kommer alltid att ifrågasätta hans orsaker till att ha lämnat dig och du kommer alltid att tvivla på hans kärlek för dig, även om han anstränger sig för att bevisa den.

Du kommer attt vilja veta varje liten detalj av hans ungkarlsliv. Har han träffat andra tjejer?

Vad hade han för sig? Hur spenderade han sina dagar medan du väntade på att han skulle komma tillbaka?

Om han kommer tillbaka kommer du att inse att ni två inte har någon gemensam framtid och att saker och ting borde vara som de är.

När Han Kommer Tillbaka Till Dig, Vill Du Inte Ha Honom