Skip to Content

När Du Är Tillsammans Med En Tuff Tjej Med Ett Ömtåligt Hjärta Måste Du Veta Det Här

När Du Är Tillsammans Med En Tuff Tjej Med Ett Ömtåligt Hjärta Måste Du Veta Det Här

Hon är en tjej som har fastnat någonstans mellan sin tuffa sida och sitt ömtåliga hjärta. Hon är den som strävar efter att vara stark hela tiden.

Hon överraskar sig själv med hur hård och tuff hon kan vara. Men hennes hjärta är bräckligt och det kan lätt bli skadat.

Du förstår en tuff tjej med ett ömtåligt hjärta är någon som är komplex. Det finns alltid mer under ytan än det som möter ögat.

Människor anser att hon är för okomplicerad, för gapig och att hon har för många åsikter, när hon i verkligheten tycker det är bättre att vara öppen och ärlig istället för att gå som katten kring het gröt.

Hon föredrar sanningen. När det gäller henne själv kan hon hantera det. Men människor runt henne kan inte alltid hantera sanningen.

Hon är stark när det gäller allt – allt utom honom. Han är hennes svaga sida. Han är hennes akilleshäl. Han såg igenom hennes tuffa fasad och han vet att hon har ett stort hjärta inom sig.

Han vet att hjärtat smälter när hon är i hans armar och han använder det mot henne.

Varje gång hon ser honom glömmer hon allt hon vill säga. Hon har förberett hela talet i sitt huvud.

kvinna med vit ballong

Hon bestämde sig för att spela tuff och berätta allt för honom, men i samma ögonblick som han kom in i rummet glömmer hon allt om det.

När han kramar henne, kan hon höra hans hjärtslag och det ljudet lugnar hennes sinne. Hans kyssar förseglar hennes läppar och hon förlorar sin förmåga att prata. Hon förlåter honom för att han inte ringde.

Hon förlåter honom för att han inte backade upp henne. Hon förlåter honom för bristen på uppmärksamhet och tillgivenhet.

Hon förlåter honom för allting. Han behöver inte ens be om ursäkt. Att han bara är där, är ursäkt nog.

När han går är hon upprörd för att hon inte kunde genomföra sin plan När Du Är Tillsammans Med En Tuff Tjej Med Ett Ömtåligt Hjärta Måste Du Veta Det Häratt berätta allt för honom.

Att berätta för honom hur mycket hans beteende skadar henne.

Att berätta för honom att hon inte kunde sova på hela natten eftersom tårar rann ner för hennes kinder. Den här känslan av ensamhet och att ha honom och samtidigt inte ha honom driver henne till vansinne.

Hennes hjärta är starkare än hennes sinne när det gäller honom. Men under dessa ensamma nätter inser hon att det är något hon måste ändra sig.

gråskala foto av kvinna

Hon måste lägga sina känslor åt sidan och prata öppet och ärligt med honom som hon gör med alla andra.

Hon vet att hon förtjänar mer. Hon vet att hon är menad att vara någons förstahandsval. Någons första tanke på morgonen och deras sista tanke innan de somnar.

Hon vet att hon är värd någon som kommer att göra det där lilla extra för henne precis som hon skulle för honom.

Hon vet att han borde vara hennes styrka, inte hennes svaghet. Hon vet det i djupet av sitt hjärta och det är bara en fråga om tid innan hennes tuffa sida kommer att vinna.

Hon vill ha kärlek, respekt och lycka och det är vad hon ska kräva från honom. Om han inte vill ge henne det, måste hon lämna. Hon vill ha allt. Hon var inte gjord för halv kärlek och halva löften.

Hon kommer inte att kunna leva i denna osäkerhet länge till. Snart kommer hon att nå sin brytpunkt.

Hon kommer att kräva att han behandlar henne respektabelt, och om han inte gör det, kommer hon att lämna, även om det krossar hennes bräckliga hjärta.

Du förstår, trots att hennes tuffa sida och hennes ömtåliga hjärta är fullständiga motsättningar, kompletterar de varandra.

Hennes tuffa sida hjälper till att läka hennes bräckliga hjärta om det går sönder. 

När du är tillsammans med en tuff tjej med ett ömtåligt hjärta måste du veta det här