Skip to Content

Om Du Inte Vill Ha Mig Nu Så Kommer Du Aldrig Att Få Mig

Om Du Inte Vill Ha Mig Nu Så Kommer Du Aldrig Att Få Mig

Lyssna, jag kommer inte att låtsas tro att jag är någonting mindre än vad jag faktiskt är. Jag är ett kap och jag behandlar alla med lika mycket respekt.

Jag älskar mina vänner mer än någonting och jag ger 101% av mig själv till personen jag dejtar.

Så, jag förväntar mig detsamma av min partner. Jag gillar ingenting som är halvdant. Om du dejtar mig så ska du uppskatta mig för den fantastiska tjej jag är.

Jag lovar att det är värt det. Men om du förväntar dig att jag väntar medan du försöker klura ut huruvida du verkligen vill ha mig eller inte, tänk om.

Jag väntar inte på någon. Om du tvekar på mig, gå. Jag har inte tid för dig. Jag behöver någon som, precis som jag, vet vad han vill ha och är smart nog för att få det innan det är för sent.

Antingen så är du redo att göra mig till en del av ditt liv eller så är du inte det. Det finns inget grått utrymme här. Vi är för gamla för sådana lekar.

sorglig rödhårig kvinna tittar bort

Jag kommer inte att gå med på någonting som inte är säkert.

Jag har inte energin till att tänka på ifall du är blyg eller vilseleder mig, jag vill ha någon som ser det dom vill ha och som gör någonting åt det. Inte om en vecka – nu.

Allt annat… jag är inte intresserad.

Min tid är för värdefull för ett ”kanske”.Är det meningen att jag ska sitta här och pausa mitt liv för att det finns en möjlighet att du i framtiden kanske inser att du vill ha mig? Det är skitsnack.

Mitt liv är alldeles för underbart för att jag ska pausa det för en kille som inte kan bestämma sig.

Jag kommer inte att hoppas på att situationen förändras med tiden med en kille som inte kan fatta ett beslut. Nej tack.

Så desperat är jag inte.Jag har alternativ. Dessutom känner jag att en kille som är värd min tid inte skulle slösa den på detta sätt; har jag inte rätt?

kvinna vilar efter träning

Varför skulle du låta mig vänta istället för att försöka vinna mitt hjärta? Är du verkligen så speciell? Jag skulle inte tro det. Det finns fler fiskar i havet och den här tjejen oroar sig inte över det.

Du har gjort det klart och tydligt för mig.Du är inte tillräckligt intresserad och jag förstår hinten. Du tar upp alldeles för mycket av min tid som är alldeles för dyrbar för detta.

Medan du är upptagen med att grubbla över dina alternativ så har jag inga problem med att gå vidare och radera dig ur mitt liv. Vidare till nästa.

Kärlek är otvetydigt. När du har äkta och genuina känslor för någon, då vet du bara. Det finns inte utrymme för osäkerhet.

Du går inte runt och tänker huruvida du bör ha kvar kvinnan du älskar i ditt liv eller inte. Du bara vet. Du bara gör det.

Om du hade haft riktiga känslor för mig så hade det inte funnits utrymme för osäkerhet. Så jag har inga problem med att släppa taget om dig innan jag faller för en osäker man.

brinettkvinna som tittar ut genom fönstret

Jag kommer inte acceptera att vara din plan B.Inte idag, inte någonsin. Jag kommer inte vara en av de fyra tjejer du träffar på en och samma gång och hoppas på att du väljer mig.

Förlåt men det är slöseri med tid. Dessutom är du inte så söt.

Om du kommer tillbaka i efterhand så kommer jag inte att vara tillgänglig. Även ifall jag är singel så kommer jag inte att vara tillgänglig för dig.

Du kanske kommer med en historia om att det inte var rätt tidpunkt just då… men gissa vad? Jag bryr mig inte. Du HADE din chans och du tog den inte. Skyll dig själv.

Om du verkligen uppskattade mig så skulle du aldrig fått mig att vänta medan du överväger dina alternativ. Det är bara löjligt att tro att jag skulle acceptera det.

Nej, det är inte okej. Jag har andra saker för mig, och om du inte är redo att stadga dig när jag ger dig en chans så är du inte värd min tid. Sorry, not sorry!

Om Du Inte Vill Ha Mig Nu Så Kommer Du Aldrig Att Få Mig