Skip to Content

Det Här Är Den Sanna Innebörden Av Att Vara Trogen (Det Är Mer Än Att Inte Ha Sex)

Det Här Är Den Sanna Innebörden Av Att Vara Trogen (Det Är Mer Än Att Inte Ha Sex)

Att vara trogen innebär mer än att bara ha sex med en person, att man kysser och kramar endast en person. Det innebär mer än att hålla tassarna i styr.

Det innebär att radera alla telefonnummer från potentiella flickvänner ur mobilen eftersom du inte längre behöver dem. Du är upptagen nu och resten av omvärlden bör veta om det.

Att vara trogen innebär att du säger till tjejen som stöter på dig att “backa undan”. Det innebär att du visar din vigselring som ett tecken på skydd – ett tecken på att ditt hjärta tillhör någon annan.

Att vara trogen innebär att ha en öppen kommunikation med din partner. Det innebär att du berättar för henne att ditt ex ringde och bjöd ut dig på middag men att du sa, “Nej tack”.

Det innebär att en ny kollega spanade in dig på kontoret hela dagen och du besvarade inte hennes blickar. Det innebär att du vet alla för- och nackdelar, men att du stannar kvar.

Att kämpa för allt det dåliga som livet slänger åt oss. Att vara trogen innebär att inte gå över gränsen.

man och kvinna kramar

Jag säger inte att du ska blunda för alla flickor men du kan inte bete dig på samma sätt med dem som du beter dig mot din flickvän.

Om du gör det, så finns det ingen mening i det. Du buntar ihop din flickvän med alla andra flickor, du skiljer dem inte åt.

Lita på mig – det är någonting som inte får henne att känna sig speciell. Överhuvudtaget. Du behöver tänka dig för vad gäller dina handlingar.

Det är tillåtet att texta någon, att gilla hennes foton på Facebook eller att ha vänner av båda könen.

Men om du döljer dina sms med en annan person från din flickvän, betyder det att det är någonting på gång som din flickvän inte borde se.

Om du lämnar sexualla kommentare under en annan flickas bild, då är det någonting som är fel.

Tänk bara på hur din flickvän skulle känna sig om hon fick reda på det. Hon skulle bli ängslig, osäker och konfunderad.

Hon vet att där det finns rök, där finns det eld. Hon känner det eftersom hon känner dig jäkligt bra.

Hon är personen som avslutar dina meningar, så tro inte att du kan vilseleda henne.

par kramar i parken

Snälla, var medveten om att innebörden av trohet inte bara handlar om att inte ha sex med någon annan. Det innebär att man inte låter någon annan komma åt ditt hjärta.

Att vara trogen innebär att du är helt tillfreds med det faktum att du kommer att tillbringa resten av ditt liv med samma person.

Det innebär att du kommer att göra allt som står i din makt för att inte trassla till det för er.

Att vara trogen innebär att inte lyssna på sina bästa vänner när de föreslår att du ska med dansa med den där tjejen som har spanat in dig hela kvällen.

Det betyder att du ska tänka med huvudet och inte med snoppen.

par som håller händerna på bänken

För, även om du har en affär vid sidan om, så kommer det att finnas någonting av henne mellan er två – Hennes händer som puttar dig, hennes läppar som biter dig.

Du kommer att känna hennes ande vila på er. Och du kommer att känna dig skyldig om du gör det.

Var karl nog och ta ditt livs beslut. Om du kan leva med endast en kvinna är det fantastiskt. Om du inte kan det, var inte otrogen mot henne.

Det är bättre att berätta att du inte älskar henne längre och låta henne gå sin väg. Du vet, hon kommer att tröttna på alla dina snedsteg och hon kommer att packa sina saker och sticka endera dagen.

Kom ihåg – det finns ingenting värre än en sviken kvinnas ilska.

Så var trogen och få det vi alla vill ha i livet: Någon att hålla i handen när vi dör.

Det Här Är Den Sanna Innebörden Av Att Vara Trogen (Det Är Mer Än Att Inte Ha Sex)