Skip to Content

Hur Han Håller Dig I Sina Armar Berättar Vad Hans Känslor För Dig Är

Hur Han Håller Dig I Sina Armar Berättar Vad Hans Känslor För Dig Är

Män är inte särskilt bra på att uttrycka sina känslor och de går inte runt och öppet uttrycker sina känslor för kvinnor; de flesta män i alla fall.

Det är därför det är bättre att se till deras handlingar, som talar högre än ord, för att få reda på deras innersta känslor.

Hur de uppför sig mot dig är den första och viktigaste indikatorn – hur en man behandlar dig, hur mycket han investerar i dig och i förhållandet han bygger med dig.

Men det finns några söta tecken, som hans kroppsspråk, hur han berör dig, kysser dig och kramas.

Även när han inte vill säga något högt eftersom han tycker att det kommer att göra honom till mindre av en man, kommer hans sätt att gosa med dig att tala för honom:

#Trassligt kaos

Härligt älska par som kysser i säng

Han vet inte exakt vad han vill men han vill ha dig där, det är därför hans kramstil är lite rörig. Han vill att du är nära men inte för nära.

Så, ibland, kommer han att pröva olika positioner med dig tills ni hittar den som passar perfekt. Om han är lika beslutsam av naturen som han är gosig, kan det ta ett tag innan han avslöjar sina sanna känslor gentemot dig.

#Ansikte mot Ansikte

Passionerat romantiskt par i tröjor

Inte bara är han kär i dig men han känner sig som den lyckligaste mannen på jorden för han får dela det ögonblicket med dig.

Han tittar på ditt ansikte så att han kan se dina reaktioner medan han smeker din arm försiktigt, han vill njuta av ditt leende medan ni pratar och bara titta på dig ett tag, eftersom i hans ögon och i hans hjärta finns det ingen vackrare.

Ännu viktigare är att när en man och en kvinna vänder sig ansikte mot ansikte mot varandra är det ett tecken på tillit.

#Ditt huvud mot hans bröst

ung kvinna som lägger huvudet på mans bröstkorg

Han håller dig nära sitt hjärta både metaforiskt och bokstavligen. Han vill att du ska känna dig trygg med honom och han har denna medfödda och förmodligen undermedvetna vilja att skydda dig.

Han kommer förmodligen vilja ta hand om dig, bära dina matkassar, vara din allt-i-allo runt huset osv. När det blir mer hett mellan lakanen vill han vara på topp och vara mer dominerande men det finns något bra även med det.

#Han lutar sig mot dig

man och kvinna ler

Hans huvud kan vara på ditt bröst eller i ditt knä och du stryker honom över håret och får honom att känna sig trygg. Om detta är hans favoritposition, säger han att han behöver dig.

Han vill ha en stark, oberoende kvinna som han kan luta sig mot. Han kan vara lite behövande, söka efter uppmärksamhet, behöva lite mer självförtroende och vägledning.

Om du är en dominant kvinna är han mannen för dig.

#Enarmskramen

härligt graciöst anbud söt leende

Det här är en knepig en. Han är uppenbarligen inte särskilt gosig så att han ger minsta möjliga. Det finns två alternativa betydelser.

Den första skulle vara att han insett att du behöver gosa och vill verkligen försöka även om det inte är hans grej. Den andra är inte lika trevlig att höra, men det kanske är så att han inte är så kär i dig så han vill inte ens försöka.

#Han “spoonar” dig

Unga le par som kramar, medan stå nära den retro bilen och se bort

Hans favorit position kan beskrivas som tryckt mot din kropp. Det handlar vanligtvis om att ha din rumpa i rätt läge… pressad mot hans kön.

Och hans händer är fria att utforska din framsida. Det första han säger genom att göra detta är att han är väldigt attraherad av dig sexuellt.

Om han kan uttrycka sina känslor genom att välja rätt handlingar i andra aspekter av ert förhållande, förutom den intima, är det ett tydligt tecken på att han känner sig nära dig.

Hur Han Håller Dig I Sina Armar Berättar Vad Hans Känslor För Dig Är