Skip to Content

Hur Du Attraherar En Kille: 19 Säkra Sätt Att Fånga Hans Uppmärksamhet

Hur du attraherar en kille: 19 säkra sätt att fånga hans uppmärksamhet 

Det är den här nya killen du gillar. Men du vill, för allt i världen, inte ta det första steget. 

Å andra sidan kan du inte bara sitta där och vänta tålmodigt på att han, på något magiskt vis, ska förstå att du är kär i honom och göra någonting åt saken. 

Finns det någon kvinna där ute som aldrig upplevt något liknande? Nej, jag tror inte det. 

Nå, om situationen är sådan för tillfället kan jag gratulera dig, du har kommit till det rätta stället där alla dina problem kommer att suddas ut.

Om du någonsin undrat hur du ska attrahera en man, finns vi här för dig för att ge dig 19 säkra sätt att fånga hans uppmärksamhet. 

Följ bara denna steg-för-steg guiden och jag lovar att han kommer att falla som en fura inom loppet av sekunder. 

Hur du attraherar honom fysiskt

en kvinna inför en man

Män är fysiska varelser och antingen du vill erkänna det eller inte behöver ditt fysiska utseende attrahera en kille innan han beslutar sig för att ge dig en chans. Du vet ordspråket: första intrycket betyder allt. 

Hur tufft det än må låta, ingen kille kommer att anstränga sig med att gå på dejt med dig om han inte gillar ditt fysiska utseende.

Du kan anse alla killar vara ytliga, men sanningen är att alla mänskliga varelser fungerar på det sättet, även vi kvinnor. 

Jovisst, skönheten ligger i betraktarens ögon, men det finns vissa vanliga normer som de flesta män anser är vackert hos en kvinna.

Ingen förväntar sig att du ska vara perfekt, men du borde definitivt anstränga dig att se så bra ut som möjligt när du försöker fånga uppmärksamheten hos killen du gillar. 

1. Dress to impress

kvinnan tittar i spegeln

Du kanske tror att killar inte har för vana att lägga märke till kläder. Där har du helt rätt – de är inte besatta av detaljer, accessoarer och färger som vi är. 

Det som varje kille med säkerhet kommer att göra är att lägga märke till hur vissa kläder passar dig. Därför behöver du klä dig på ett sätt som döljer dina skavanker och fokuserar på dina fördelar. 

Om du är kurvig, var inte rädd för att bära kläder som framhäver dem. Se bara till att dina kläder inte är för vulgära. 

Tro inte att han kommer att bli kär i dig om du dyker upp halvnaken framför honom. Om du skulle göra det kommer han baraatt anse dig vara ett stycke kött och det är det sista någon kvinna vill.

Han kommer även att lägga märke till om du klär dig som en clown. Kom ihåg att alla sorters uppmärksamhet inte är bra och låt ingen göra dig till åtlöje i dina försök att få den här killen förälskad. 

Du behöver inte bära någon finklänning varje gång du förväntas springa på honom heller – det räcker med att bära kläder som passar tillfället och som är rena och strukna. 

När det gäller skor är högklackat ett måste. Jag vet att du troligtvis känner dig mer bekväm med sneakers, men högklackat gör killarna helgalna. 

2. Makeup

en kvinna med långt svart hår i en röd klänning

For oss kvinnor är make-up troligtvis den viktigaste obetydliga saken i världen. Och du är inget undantag.  

Därför använder du dig troligtvis av dina bästa make-up knep för att attrahera den här mannen. Men, glöm inte att lagom är bäst.

Uppfatta mig inte fel. Det här betyder inte att du ska låta den här killen se dig som du ser ut när du vaknar på morgonen. Överdriv bara inte och kom ihåg att det är olika typer av make-up för olika tillfällen.

Lägg inte på glitter, stora, falska ögonfransar, rött läppstift och smokey eyes för en vanlig fika på stan.

Enligt undersökningar så är det faktiskt så att de flesta män gillar ett naturligt utseende. 

Det innebär att du borde se ut som att du inte har någon make-up alls, medan du i själva verket tillbringat timmar framför spegeln för att göra dig i ordning.

Du vet vad du ska göra: lite foundation, concealer, rouge, maskara och lite läppglans. 

Se även till att lägga fokus på det mest fördelaktiga i ditt ansikte som kommer att framhäva den vackra kvinnan i dig.

Om du har blåa eller gröna ögon, försök att få dem att se ännu större ut och om du har en vacker, stor mun, använd dig av en framstående färg på läppstiftet. 

2. Lukta gott

kvinnor är parfymerade

Det första som männen lägger märke till hos det motsatta könet är deras lukt. Det spelar ingen roll hur du ser ut, om du går förbi en kille och lukten av din parfym får honom på fall, är hälften av jobbet avklarat. 

Naturligtvis är det viktigaste att vara ren och nyduschad. 

Välj inte alltför tunga parfymer som orsakar huvudvärk. Välj istället lätta femininina lukter som gör honom dragen till dig. 

En annan viktig sak är att ha en viss doft. På det sättet kommer han att se dig framför sig varje gång han känner parfymen, även om den är på en annan kvinna.  

3. Gör i ordning håret

en kvinna med långt brunt hår med en vit kappa

En annan sak med din kropp du ska vara uppmärksam på är ditt hår. Du behöver inte gå till frissan varje gång du ska möta honom, men det vore bra att ha rent hår och att det är i ordning. 

Försök med några olika frisyrer och fundera på vilken som passar dig bäst. 

Enligt undersökning är de flesta män attraherade av kvinnor med rakt, långt hår. Så om du har långt hår, utnyttja det till din fördel! 

4. Träna

kvinna övning

Om du vill attrahera män i allmänhet och inte bara en specifik kille, måste du jobba på kroppen. Var inte lat och börja träna med en gång.

Välj någon form av fysisk aktivitet som du föredrar: börja regelbundna, snabba promenader, träna på gym eller gå och bada.

Förutom att du formar din kropp kommer även träningen göra att du mår bättre i dig själv och öka ditt självförtroende. 

Ingen förväntar sig att du ska bli en supermodell på en natt – det kommer att vara tillräckligt för att tappa de där extrakilona som du stört dig på.

Hur du attraherar en kille med kroppsspråket 

en man och en kvinna sitter och pratar

När du väl har börjat arbeta på dig själv och ditt utseende är det dags att förbättra din dejting. När du funderar över hur du ska attrahera en kille utan att prata med honom behöver du visa honom att du är intresserad.

Det är precis det som vi vill visa dig. 

Ibland behöver du inte prata för att sända tydliga signaler. Därför behöver du använda ditt kroppspråk för att flörta med den här mannen och attrahera honom..

1. Ögonkontakt

kvinnan tittar på mannen

Jag är säker på att du hört det berömda uttrycket som säger att ögonen är själens speglar. Det kan inte vara mer träffsäkert. 

Ögon kan inte ljuga och om dina avsikter är ärliga, kommer personen för ditt intresse att se det så fort han tittar på dig. 

Det är precis därför sättet som du tittar på den här mannen första gången ni två möts som visar att du är intresserad av honom, utan att du behöver säga ett enda ord.

Var inte rädd för att hålla fast blicken tills du lyckas med att få ögonkontakt och behålla den.

Dessutom, bli inte avskräckt om han inte fångar din blick med en gång. Han kanske rodnar och behöver troligtvis en stund att fatta att du verkligen är intresserad av honom. 

2. Le

skrattar den blondhåriga kvinnan

En annan sak som ingen man kan motstå är ett genuint leende. Det spelar ingen roll att du inte har perfekta tänder – det viktiga är att han ser att du har en positiv personlighet. 

Glöm heller inte att utnyttja varje möjlighet till att skratta åt hans skämt och berömma hans humor. 

Även om de vägrar att erkänna det så är det många människor, speciellt män, som har ett ömtålig ego.

De behöver faktiskt mycket mer mod att ta det första steget än du tror.

Därför ska du, när den här mannen ser att du är intresserad av honom och att du tycker allt han är roligt, kommer han definitivt att ta det som en hint och inse att det är fritt fram att gå fram till dig. 

3. Råka stöta till honom

mannen och kvinnan omfamnar och ser på varandra

Om du verkligen vill att den här killen ska bli handlöst förälskad måste du få till fysisk kontakt.

Naturligtvis ska du inte hoppa på honom det första du gör, men det finns många mindre och enklare sätt för era kroppar att vänja sig vid varandra.

Till att börja med, utnyttja varje tillfälle du har att röra vid honom, utan att han lägger märke till att du gör det med avsikt. Istället ska han få fundera på om du verkligen är intresserad av honom och att allt detta bara var en ren tillfälliget. 

När du pratar med honom, lägg din hand på hans axel eller knä. Plocka bort någonting från hans ansikte eller tröja, ta hans hand i mitten av samtalet, krama honom lite längre och pussa honom på kinden varje gång han kommer fram till dig. 

4. Sitt bredvid honom

en man och en kvinna sitter på en gunga bredvid stranden

Ett annat kroppsspråk som visar att du är intresserad av någon är att sitta så nära honom som möjligt.

När du gör det har du störst chans att vara intim – att känna hans andedräkt, viska i hans öra när ni pratar och få tillgång till någon form av fysisk kontakt. 

Du kan även se till att vända dina fötter mot honom. På det sättet får du ögonkontakt och det kommer även att vara lättare för honom att kyssa dig, om tillfället ges. 

5. Var försiktig med röstläget

en man och en kvinna sitter på huven på en bil

När du befinner dig i närheten av föremålet för ditt intresse ska du även vara försiktig med din röst. Hitta den perfekta balansen med att vara högljudd  och lågljudd. 

Du vill dra till dig hans uppmärksamhet, men du vill inte att han ska tycka att du är för påstridig. När det krävs ska du använda din sexiga röst och ditt skratt på ett förföriskt vis. 

6. Bit dig i läppen

den brunhåriga kvinnan ser bort

Ett annat kroppstecken som visar att du är intresserad av någon är att bita dig i läppen när du pratar med dem. Inte bara det, du ska också titta på hans mun.

På det sättet skickar du klara signaler om att du inte kan vänta med att han ska kyssa dig passionerat. 

Lita på mig, när väl en kille lägger märke till din otroliga åtrå för honom kommer han att falla pladask.

Hur du attraherar en kille känslomässigt

en man kysser en kvinna på kinden hon skrattar

Efter att du gjort dig synlig och är säker på att den här killen lagt märke till dig är det dags för nästa steg: att komma honom inpå bara skinnet.

Det enda sättet att göra detta är att attrahera honom känslomässigt och mentalt. 

För att kunna göra det måste du visa honom din fantastiska personlighet och alla de egenskaper som gör dig så speciell.

Visa att du är en utomordentligt bra kvinna och en möjlig flickvän som han inte har råd att förlora. 

1. Jobba på ditt självförtroende

kvinnan sätter och bär kaffe i handen

Innan du kommit på hur du ska attrahera en riktigt bra man, måste du bli en bra och kvalitativ kvinna. Eller åtminstone övertyga båda två om att du är det. 

Du kan inte förvänta dig att den här mannen ska anse dig vara kärleksfull och attraktiv om du inte ser dig själv på det sättet.

Du kan inte förvänta dig att han ska tycka att du är en värdefull tjej som han vill umgås med, om du inte börjar tro på ditt egenvärde. 

Det är därför det första steget du behöver ta i processen att förföra rätt kille, att bygga upp ditt självförtroende och bli en självsäker kvinna.

När du väl börjat tänka på dig själv som en attraktiv, intressant och smart kvinna, och gå fram till honom med den här attityden, kommer han bara att följa dig och bilda sig en liknande uppfattning om dig. 

Istället för att omedelbart tänka på eventuellt misslyckande och vara övertygad om att du inte förtjänar den här killens uppmärksamhet, förändra ditt tankesätt för en gång skull, börja tro på dig själv och dina förmågor.

Var tillräckligt säker i dig själv om att du kan få honom förälskad i dig och att han kommer att bli din, förr eller senare. 

Bete dig inte som en självisk prinsessa – det är en stor avtändare när det gäller de flesta killar. Men, visa honom att du är stolt och att du är en självsäker kvinna som vet vad hon vill. 

2. Var hans vän

kvinnan kramar männen och skrattar

Om du vill attrahera rätt man och ha någonting mer än ett engångslig med honom, måste du hitta tråden mellan att bli hans vän men ändå inte hamna i kompisfällan.

Visa att du är någon han kan räkna med i alla livets situation: en kvinna som förstår honom men även en tjej han kan umgås med. 

Få honom att bli förälskad i dig som person innan han börjar tänka på dig som sin potentiella partner. Om han är en bra och snäll kille kommer han att uppskatta dig för den du är. 

Med det sagt, var noga med att inte bete dig som bästa kompisen och en av grabbarna i dina desperata försök att få den här killen att gilla dig.

Att tillbringa tiden med honom och visa honom att du vill vara hans vän är jättebra, men glöm inte heller din feminina sida.  

Gör ditt bästa med att hålla dig på avstånd när han pratar om sina ex eller tjejer han är tillsammans med nu.

Ställ inte till en scen varje gång han tar upp någonting gällande hans kärleksliv som du inte tycker om, men gör klart att du inte känner dig bekväm med att lyssna om hans känslor för andra kvinnor – det borde vara en tillräcklig klar hint.  

3. Retas

en man i en kvinnas armar

När du vill att en man ska bli galen i dig måste du retas lite med honom. Men, det är viktigt att inte överreagera och bete dig som en kall bitch så fort han visar det minsta intresse, speciellt inte eftersom du är den som jagar honom. 

Finns till hands för honom, men var inte tillgänglig hela tiden. Visa honom att du inte kommer att gå någonstans, men låt honom inte tro att det är fritt fram att ta dig för givet. 

Hjälp honom att inse hur mycket du tycker honom, men samtidigt, gör klart för honom att ditt liv inte kommer att stanna om han inte återgäldar dina känslor.

Visa att du inte bara spelar svårfångad – det är verkligen svårtfångad. 

Flirta med honom, men gör klart att han måste anstränga sig lite innan han verkligen får dig. 

När du försöker komma underfund med hur du ska attrahera en man, är det helt okej att försöka prova lite varmt/kallt beteende på honom, så länge du inte börjar bete dig som en galning.

Dessutom, om du behandlar honom som ditt livs kärlek ena dagen och förvandlar dig till en hjärtlös bitch nästa, kan du inte förvänta dig att han ska bete sig annorlunda och ta dig på allvar. 

Kom ihåg att det är stor skillnad på att retas med en kille för att han ska falla för dig och spela psykiska spel.

4. Respektera honom

en man och en kvinna sitter vid ett bord

De bra männen kräver respekt av sin bättre hälft. Om du däremot planerar att nedvärdera den här killen till att tro att han ska anse dig vara ett villebråd han borde jaga, tänk om.

Den här sortens beteende kan bara få motsatt effekt. 

Nedvärdera inte den här killen, förödjuka honom inte och förminska inte hans värde på något sätt – speciellt inte i närheten av andra.

Jag säger inte att du ska nicka till allt han har att säga, men nedvärdera inte hans åsikter och attityder, även om de skiljer sig markant från dina. 

När ni två äntligen ger er ut på er första dejt, kom i tid och var snäll mot personalen. Visa att du inte tar honom för givet och att du uppskattar hans ansträngning. 

När den här killen väl ser att du är respektfull mot honom som man och som person kommer han att att veta att du även respekterar honom som din pojkvän. 

5. Det är småsakerna som gör det

mannen närmade sig kvinnan för att kyssa henne

Om du vill komma killen inpå skinnet, behöver du ta hand om honom. Nej, jag menar inte att du ska sköta om honom som ett barn och inte bete dig som hans morsa – för de flesta män är detta beteende en riktig avtändare. 

Men, det vore bra om du kunde göra små saker för den här killen. Köpa honom en liten present, laga hans favoriträtt och glöm inte viktiga datum! 

Förvandla dig inte till en tjänare – visa honom bara att han kan lita på dig i gott och ont och att du alltid kommer att finnas till hands för att hjälpa honom när han behöver det, eller åtminstone att ge honom värdefulla råd (när han ber om det). 

6. Visa intresse i hans liv

en man och en kvinna som pratar över kaffe

Även om du tror att alla män har samma intressen – sport, fester och tjejer – är sanningen den raka motsatta.

Som med alla andra har den här killen sina egna intressen och hobbies och det är ditt jobb att lära dig allt om dem. 

Istället för att rakt på sak fråga honom om vad han gillar att göra när han är ledig, snoka runt på hans profil på sociala medier eller fråga era gemensamma vänner.

Ta reda på vilka saker han gillar, ta reda på mer om hans favoritaktiviteter och använd detta till din fördel. 

Först och främst kan den här informationen hjälpa dig till att komma fram till bra samtalsämnen.

Naturligtvis kommer du inte att berätta att du har snokat runt; ta bara på måfå upp ett visst ämne han tycker om och är intresserad av.

Tro på mig när jag säger att han kommer att vara begeistrad över att ha träffat någon som är lik honom.

Detta kan även tjäna som ett sätt att fråga honom om en dejt: säg bara att du har biljetter till ett band ni båda är galna i och fråga om han vill följa med dig. 

Å andra sidan, har du problem med att få reda på vad den här killen gillar, räcker det att lyssna på vad han säger. Visa intresse för hans kärleksliv och allting annat som han pratar om. 

Han kommer att uppskatta din anstränging och det faktum att du verkligen är uppmärksam. 

7. Sänd positiva vibbar

en man och en kvinna sitter på balkongen

Alla har vi dåliga dagar. Dagar när vi är surmulna, nervösa och redo att bråka. Dagar då vi är negativa till allt och inte ser det vackra i livet. 

Även om den känslan är fullt normal ibland försök undvika att killen ser dig sådan. Istället ska du se till att han lägger märke till din optimism och positiva personlighet. 

Skratta åt varje möjlighet som ges och du sudda inte ut ditt charmiga leende. Genom att vara sådan, sprider du positiva vibbar och han börjar känna sig lycklig varje gång han är i närheten av dig.

8. Visa din intelligens

kvinnan kramade mannen

Jo, faktum är att vissa män är rädda för smarta kvinnor. Men, det är inte mer än ett tecken på att de är svaga, osäkra och inte värda din uppmärksamhet. 

Så, om du vill attrahera rätt kille behöver du även imponera på honom med din kvickhet och intelligens.

Glöm det där med att spela idiot för att boosta hans ego. Istället ska du visa honom att du är mycket mer än kropp. 

När du väl lyckats intrigera och utmana honom, lovar jag dig; du har honom i en ask.

9. Var dig själv

skrattar en kvinna med långt blont hår

Slutligen, var bara dig själv och älska dig själv. Följ var och en av dejtingråden ovan men gör inte någonting du inte känner dig bekväm med. 

Kom ihåg: Du är speciell och unik och det finns absolut inget behov av att låtsas vara någon du inte är för att imponera på en man, oavsett hur mycket du tycker om honom.

Till sist och syvendes, om han väljer att inte besvara din kärlek, för den du är och inte ser alla dina fina egenskaper, är det hans förlust! 

Hur Du Attraherar En Kille: 19 Säkra Sätt Att Fånga Hans Uppmärksamhet