Skip to Content

Det Här Är Vad Som Händer När En Bra Tjej Blir Spelad Med

Det Här Är Vad Som Händer När En Bra Tjej Blir Spelad Med

Hon är generös, snäll, omtänksam och alltid där för dem som behöver henne. Trots att hon har mycket på gång i sitt liv lyckas hon vara där för de människor som hon älskar oavsett vad.

Hon ger aldrig upp på människor och oavsett vad som händer eller hur lågt någon går, kommer hon fortfarande vara där, som ljuset i slutet av tunneln.

Hon är speciell, du vet? Hon är en av dem som älskar helhjärtat. När hon blir kär, faller hon med hela sin kropp, sinne och själ.

Hon ger sig helt till den person hon älskar. Trots att hon är medveten om de små imperfektionerna och bristerna väljer hon alltid att se det goda i människor och älska dem precis som de är.

Att vara som hon är, en bra tjej, är något som kommer naturligt för henne. Det finns i hennes blod och det är något som är väldigt svårt att bli av med.

leende ung kvinna

Det är inte någonting som hon har planerat. Men folk tar ofta det som en självklarhet. De utnyttjar hennes vänlighet som om den aldrig kommer att bli utsliten.

De vill ha henne i sina liv när de behöver henne, och de lämnar henne ensam när de inte längre har någon nytta av henne – tills nästa gång.

Det har inte bara hänt en gång. Människor fortsätter att ta och ta utan att någonsin ge något i gengäld till henne. Och hon bryr sig inte för hon är osjälvisk.

Och för att hon är van vid det. Hon kan ta mycket. Men några av dessa människor bryter bitar från hennes hjärta lite i taget.

Hon står inte ut med att någon spelar med hennes hjärta. Hon kan inte vara någons sista utväg. Hon är inte van vid att bli lurad av människor hon älskar.

ensam kvinna i djupa tankar

Hon är inte van att höra löften som inte har för avsikt att hållas.

Det finns människor som inte är bra för henne, oavsett hur mycket hon ger dem. Det finns människor som bara utnyttjar henne och leker med henne och hennes känslor.

Och hon kan inte se skillnaden på dem – hon kan inte göra det på grund av hur hon är. Så fortsätter de att spela med hennes hjärta.

De fortsätter att ta henne till hennes absoluta brytpunkt. Och när de har spelat henne klart, är alla förlorade.

När en bra tjej spelas, spelas hennes känslor också

ledsen kvinna sitter ensam

Vad hon än kände blir så konstigt för henne. Vad eller vem som helst som hon hade i sitt hjärta blir alltför smärtsamt att hålla kvar vid och hon börjar radera allt från det.

Hon börjar stänga ner sina känslor, för att känna något betyder att känna allt inklusive smärtan. Så hon väljer att stänga ner helt.

Hon tappar förtroendet

orolig kvinna med blå ögon som tittar bort

Uppfattningen att människor kommer att vara snälla mot henne eftersom hon är snäll mot dem börjar lämna henne långsamt.

Denna uppfattning om att det finns gott i alla börjar blekna. Och när hon bestämmer sig för att välkomna någon ny, och ge denne någon hennes förtroende, kan hon inte det.

Hennes godhet tas ifrån henne

sorglig kvinna som står i fältet

Det är inte som att hon ville förlora det. Det är inte som att hon hade problem med att vara som hon är. Men självklart gjorde någon annan det.

Någon annan bryr sig inte om hur hon känner eller vad som händer med henne. De spelade med henne för att få henne att förlora allt gott hon hade i sig.

Hon förändras

sorglig kvinna tänker på

Allt i henne skiftar. Hon inser att hon inte alltid kan vara den som drar det kortare strået. Hon kan inte alltid vara den som ger och inte får någonting i gengäld.

Hon kan inte alltid vara den som blir trasig, utnyttjas och spelas i ett förhållande bara för att hon är en bra person.

Hon börjar bygga väggar runt sig

ensam kvinna som sitter vid fönstret

Efter allt som hänt henne blir hon lite osäker på vem kan hon lita på. Hon vet inte vem hon kan släppa in i sitt liv och hon är rädd för att göra samma misstag som hon gjort tidigare.

Därför börjar hon skjuta undan alla. Därför bygger hon sina väggar höga och släpper aldrig in någon.

Hon blir onåbar

ung kvinna tittar genom balkongfönstret

På grund av all smärta hon går igenom, kan hon inte tänka klart. Hon hatar sig själv för att hon är så naiv och för att hon låter människor utnyttja henne så som det behagar dem.

I all denna röra som händer blir hon svår att prata med. Hennes snälla ord ersätts med sarkastiska kommentarer och hon lyssnar bara inte.

Även de som försöker närma sig henne med sina hjärtan i sina händer kan inte komma nära henne.

Alla förlorar henne

ensam kvinnasammanträde på bänken i parken

Även de som var bra för henne förlorade henne för att hon inte vet vem som är bra och vem som är dålig. Hon trodde att alla var bra och det kostade henne mycket.

För att komma undan de dåliga, offrar hon också de som verkligen bryr sig om henne.

Hon börjar vara sin egen hjälte

ung kvinna mediterar

Förut brukade hon komma rusande för att hjälpa andra. Hon fanns alltid där för att rädda dem som behövde och nu när hon raderat dem ur sitt liv, har hon ingen att rädda.

Det är inte som att hon kan rädda någon när hon känner sig trasig ändå. Hon måste rädda sig själv först.

All godhet hon gav andra har hon börjar spara för sig själv

le kvinna stående utomhus med slutna ögon

I stället för att ge den till dem som bara utnyttjar den och tar det för givet bestämmer hon sig för att vara bra för sig själv.

Hon bestämmer sig för att göra saker för sig själv, göra saker som gör henne glad och saker som hjälper henne att växa. Lite i taget börjar hon lära sig att vara bra för sig själv.

Hon lär sig några läxor den hårda vägen

kvinna i kappa som står utomhus

Trots att hon inte skrev upp sig på dessa livsläxor, trots att hon inte ville veta, visade livet henne hur livet kan vara svårt ibland och hur inte alla människor är bra.

Kanske fick hon lära sig den hårda vägen, men åtminstone kommer de lärdomarna hon lärt sig vara väl ihågkomna.

Hon lär sig att glädja alla inte kommer att göra henne någon nytta

blond kvinna tittar bort

Att vara bra gjorde henne glad, men att glädja alla andra gjorde henne i slutändan dränerad fysiskt och emotionellt.

Eftersom människor aldrig slutar ta och hon aldrig vet när man ska sluta ge. Hon har äntligen lärt sig att glädja alla andra ger henne ingen tid att glädja sig själv.

Hon lär sig att hon måste stå upp för sig själv

uppmärksam ung kvinna som sitter i vardagsrummet

Att folk inte kommer vara lika bra för henne som hon är för dem. Ibland måste hon ta hand om sig själv innan hon tar hand om andra.

Hon lär sig att det är okej att ha en åsikt som inte håller med alla andras och att det är okej att säga det högt.

Hon lär sig att inte alla är bra

ung kvinna med hatt sitter på stranden

Bara för att hon inte skulle leka med andras känslor betyder det inte att de inte skulle leka med hennes.

Bara för att hon aldrig skulle skada någon medvetet betyder det inte att de inte skulle skada henne. Inte alla är bra och det tog henne ett tag att acceptera det.

Det Här Är Vad Som Händer När En Bra Tjej Blir Spelad Med