Skip to Content

Han Var Inte Man Nog Att Ge Mig Ett Riktigt Slut

Han Var Inte Man Nog Att Ge Mig Ett Riktigt Slut

Jag var så förälskad att att uttrycket “hals över huvud” inte skulle komma i närheten av att beskriva mina känslor. Jag kände mig som om jag aldrig brytt mig om någon innan.

Liksom att jag var tillbaka i gymnasiet igen och han var min första kärlek.

Självklart var allt perfekt i början.

Det är lustigt hur allt kan förändras över en natt. Det är inte förrän senare i ett förhållande som saker blir bittersöta. Vår kärlek blev starkare med tiden, trots de bittra delarna av relationen.

Vad som drev mig till vansinne mest var hur han ibland kunde prata med mig som om han inte ens var intresserad av att ha en konversation.

Jag förstår att något kunde ha stört honom men jag var där för att hjälpa till. Han behövde inte få mig att känna mig så värdelös.

Han kunde ha bett om min hjälp. En annan sak som gick mig på nerverna var hur han började prioritera alla andra förhållande i sitt liv. Hans förhållande till mig föll ner på listan, tills det trillade av listan för gott.

Ung man som ser någonstans

Jag ville prata med honom. Jag behövde förklaringar. Var det något jag gjorde? Var det något han gjorde? Jag ställde flera frågor men alla är de fortfarande obesvarade. Jag behövde något.

Ett skäl vilket som skulle ha varit tillräckligt bra. Slutade han bara att älska mig? Jag vet inte och det verkar som om jag aldrig kommer att få reda på det.

En tid har gått sedan vår uppbrott och här tänker jag fortfarande på det. Det var det värsta uppbrottet jag någonsin har haft.

Det gör fortfarande ont och det kommer att fortsätta att ömma, det är säkert.

Denna typ av smärta kan inte bara upphöra. Det tar tid.

Och jag antar att det kommer att behövas en smärre minnesförlust. Jag önskar att jag kunde ta bort alla minnen av honom från min hjärna, för jag har insett att jag aldrig kommer att få en anständig förklaring till vår uppbrott.

Jag har ingen aning om vad som pågår i hans huvud. Ena ögonblicket kände jag mig älskad och i nästa föll allt itu.

Jag kunde ha sett det som skulle komma baserat på hans kyliga beteende. Men vem kan förutsäga denna typ av situation?

Skäggig man svartvit stående

Jag vet att han inte är den typ av person som gillar att prata om sina känslor. Han är reserverad och ibland blyg inför nya människor.

Men inget av detta är en ursäkt för att inte hanterade detta slutet korrekt.

Nu har han fått mig att känna sig som en sopa. Som om jag var något som behövde slängas bort. Han tog enkelt ut soporna och kastade dem på väg till jobbet. Jag har aldrig känt mig så värdelös i hela mitt liv.

Nu fortsätter jag att fråga mig själv: Var det på riktigt? Var något i vårt förhållande äkta? Brydde han sig verkligen om mig? För när du bryr dig om någon, behandlar du dem inte som skräp.

Du hatar det faktum att du måste förlora det och du gråter medan du gör slut. Kanske kommer någon annan att hitta din avlagda vän och använda sig av något du inte behöver längre. Glöm inte att återvinna om möjligt.

Titta vad han fick mig att göra! Jag jämför mig själv med sopor. Är det inte lustigt? Inte för mig men det kan vara lustigt för någon annan.

ung stilig snygg skäggig man

Jag hoppas att jag en dag kommer att kunna inse det roliga i det med. Det verkar som om jag inte är nära den dagen ännu.

Det spelar ingen roll hur mycket tid som har gått, det kommer alltid att vara en del av min själ. Det kommer alltid vara mitt bagage och mitt öppna sår.

Jag hoppas att ingen måste uppleva denna typ av smärta i livet. Jag hoppas att ingen behöver känna sig som en sopa.

Jag önskar att alla kan vara mer mogna och komma ihåg att andra människor också har känslor.

Var god mot andra och andra kommer att vara goda mot dig.

Tänk på att andra människor bara är kött och blod, precis som du. Du är inte annorlunda och inte bättre än någon annan. Du måste ge respekten du vill få tillbaka.

modell i läderjacka

Jag kommer inte låta någon behandla mig så, någonsin, igen. Jag kommer inte att be honom att ge mig någon förklaring eftersom jag verkligen inte vill att hans ögon tittar på mig som att det inte var hans fel.

Jag antar att det här uppbrottet i hans ögon var väl hanterat. Den själviska tonen i hans personlighet gör honom helt blind för alla andras känslor och behov.

Lycka till önskar jag hans framtida flickvän. Jag hoppas att han behandlar henne bättre.

Han var inte man nog att ge mig ett riktigt slut